Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 feb, 2022

Valencia – Barcelona, 20/2: Stream, speltips & odds

Valencia Barcelona speltips stream

Valencia och Barcelona gör upp på Estadio Mestalla på söndag eftermiddag. Ta del av speltips till matchen, och hitta er Valencia – Barcelona live stream.

Valencia och Barcelona är två klubbar som har sett bättre dagar, och när lagen nu möts får vi se vilket lags supportrar som får lämna stadion efter ännu en besvikelse. Valencia ligger i dagsläget på tolfte plats i La Liga, och Barcelona på sjätte plats.

Här ger vi er förutsättningarna inför matchen. Läs vårt speltips, och se hur ni gör för att streama Valencia – Barcelona live.

Streama Valencia – Barcelona live

Se La Liga direkt hos Bet365!

Vad: Valencia – FC Barcelona
Matchstart Kl. 16:15, den 20/2
Vart: Estadio Mestalla
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Över 2,5 mål (1,80 hos Bet365)

[sports data-token=’iSanvSWzqWQlJ1Y1wFszRiy4KDztvw6vqJlLV1bP’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Valencia – Barcelona live

Det är enkelt att live streama Valencia – Barcelona. Det enda som krävs för att se matchen direktsänt på internet är att ni skaffar ett konto hos Bet365, och sedan sätter in minst 50 kronor. Då får ni tillgång till alla La Liga live streams.

Koppla upp er sändning av denna fotboll stream direkt från valfri plattform. Ni kan se er Valencia – Barcelona live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom välja att koppla över er Valencia – Barcelona stream till TV-skärmen, och titta på matchen på TV.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Valencia – Barcelona online!

Speltips & odds: Valencia – Barcelona

Barcelona har gjort en väldigt svag säsong, och det är till och med så att det finns en risk att man missar topp fyra. Ronald Koeman har bytts ut mot Xavi, men förbättringen har uteblivit. Tendenser har väl synts då och då, men totalt sett kan vi inte säga att Xavi gjort det bättre än sin företrädare.

Under januarifönstret försökte Barcelona värva sig ur krisen. Pierre-Emerick Aubameyang hämtades ur Arsenals frysbox, och Adama Traoré togs tillbaka till moderklubben. Dani Alves anslöt dessutom någon månad tidigare. Än så länge har både Adama och Alves haft bra effekt på laget, och kan man få igång även ”Auba” så ska våren kunna bli ganska ljus för Barcelona.

Valencia ligger på tolfte plats, och är ojämna i sina prestationer. De besitter definitivt kunnandet, med kvalitetsspelare som Goncalo Guedes, Maxi Gómez och nyförvärvet Bryan Gil. Men hela klubben har varit i disharmoni med interna sprickor under de senaste åren, vilket på ett eller annat sätt påverkat laget ända ned på planen.

Än så länge hoppas väl Valenciasupportrarna på att man ska kunna komma sexa till sjua någonstans, men det blir en svår uppgift att lösa.

Det är svårt att tippa den här matchen. Barcelona är givetvis ett bättre lag, men har bara vunnit 3 av 12 bortamatcher denna säsong. Samtidigt litar vi inte på Valencia. En tydlig tendens när de här lagen mötts är åtminstone att det blir mycket mål. De sju senaste matcherna har det blivit 4, 5, 4, 2, 7, 3 respektive 4 mål i. Det ger oss ett snitt på 4,1 mål per match.

I sex av de sju senaste mötena har det blivit över 2,5 mål mellan dessa lag. Att vi då får hela 1,80 gånger insatsen på över 2,5 mål tycker vi är väldigt bra. Det spelas, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, där vi kollar in bra och mindre bra sidor med bettingsidan.

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar