Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 jun, 2024

Ungern – Schweiz (EM 2024): Speltips, odds & startelvor

På lördag klockan 15:00 inleder Ungern och Schweiz fotbolls-EM 2024 med sin första match. Det väntas bli en jämn drabbning, vilket även spelbolagens jämna odds inför matchen indikerar. Spänningen är hög, och båda lagen ser fram emot att sätta tonen för sina turneringar med en stark prestation.

Ungern – Schweiz speltips

Vårt speltips för Ungern – Schweiz i EM 2024 den 15 juni 15:00.

Schweiz är favorittippade att vinna matchen med oddset 2.18 gånger pengarna hos Unibet. Dock har Ungern visat sig vara ett starkt och svårslaget lag under en längre tid, liksom Schweiz. Allt tyder därför på att det kommer bli en mycket jämn och spännande match på RheinEnergieStadion.


Båda lagen gör mål

Odds = 1.98
Bonus: Få 500 kr i gratisspel hos Unibet

 • Båda nationerna är mycket svårslagna och har förlorat väldigt få matcher på senare tid.
 • Schweiz har erfarenheten på sin sida då de har presterat bra i flera mästerskap i följd.
 • Grupp A består av Schweiz, Ungern, Skottland och Tyskland. En mycket stark grupp.
Vad: Ungern – Schweiz (Fotbolls-EM 2024)
När: Den 15/6, kl. 15:00
Vart: RheinEnergieStadion
Speltips: Båda lagen gör mål (1.98 hos Unibet)
Livestream: > TV4Play

Vi har en mycket intressant drabbning att se fram emot mellan Ungern och Schweiz, och här presenterar vi vårt bästa speltips för matchen: att båda lagen gör mål minst en gång vardera.

Vi anser att detta är ett välgrundat val i en så här jämn match. Det bör påpekas att Schweiz är favoriter, men samtidigt har de ett relativt högt odds. Ungern, precis som Schweiz, är en nation som är mycket svår att besegra. Dessutom är Ungern i god form, efter att ha vunnit flera matcher under EM-genrepet och gjort många mål. Därför ska Ungern inte underskattas, och detta kan bli en riktigt spännande match att bevittna.

Gruppen är överlag mycket tuff. Förutom Schweiz och Ungern består den av Tyskland och Skottland, vilket innebär att utgången är högst osäker. Tyskland är förstås favoriter att vinna gruppen, men vi anser att kampen mellan de övriga lagen är helt öppen och kommer att bli mycket intressant att följa.

Vi spelar på att båda lagen gör mål i denna match och har valt att placera vårt spel hos Unibet till ett odds nära dubbla insatsen.

För att inte missa en enda match av EM 2024 via livestreaming, kolla in vår steg-för-steg-guide som visar hur du enkelt kommer igång med att streama matcherna online. På så sätt kan du vara säker på att du inte missar något av detta spännande mästerskap.

Ungern – Schweiz: Troliga startelvor

Ungern har några igenkända namn, med Dominik Szoboszlai från Liverpool som den absolut största stjärnan i truppen. Andra spelare är spridda över olika klubbar, som RB Leipzig, Bournemouth och mindre ligor runtom i Europa.

I Schweiz startelva hittar vi den välkända mittfältsgeneralen Granit Xhaka, som spelade sju säsonger i Arsenal och sedan var med och vann Bundesliga med Bayer Leverkusen under en imponerande säsong. Xhaka är en spelare med stor inverkan, och han behöver spela på topp för att Schweiz ska nå långt i EM 2024.

Ungerns startelva (ej bekräftad)

 • Målvakt: Gulácsi
 • Försvar: Lang, Orban, Szalai
 • Mittfält: Nego, Nagy, Schäfer, Lerkez
 • Offensivt mittfält: Szoboszlai, Sallai,
 • Anfall: Varga

Schweiz startelva (ej bekräftad)

 • Målvakt: Sommer
 • Försvar: Schär, Akanji, Rodríguez
 • Mittfält: Ndoye, Xhaka, Freuler, Widmer
 • Anfall: Vargas, Amdouni, Shaqiri

Sidor med bäst EM odds

För att öka dina chanser till vinst, ta en titt på vår guide med bäst odds på EM 2024. Vi ger även rekommendationer på de bästa spelbolagen där du kan placera dina bettingtips inför mästerskapet.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Mer speltips från Sportal.se

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar