Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 aug, 2023

Udinese – Juventus 20/8: Stream, odds & speltips

Serie A fortsätter med omgång 1 och söndagen bjuder på fyra matcher. Vi fokuserar på mötet mellan Udinese och Juventus med ett speltips i bagaget.

Denna match utlovar spänning mellan två starka lag. Udinese placerade sig på 12:e plats förra året, medan storklubben Juventus endast nådde 7:e plats – en placering långt ifrån acceptabel för deras standard. Vi förflyttar oss nu till Udine där vi presenterar ett speltips och erbjuder de bästa oddsen på marknaden samt naturligtvis livestreaming för matchen.

Vad: Udinese – Juventus, Serie A
När: Den 20/8, kl. 20:45
Vart: Dacia Arena
Speltips: Juventus vinner (1.90 hos Nordicbet)
Livestream: > Bet365

Juventus vinner

Bonus: Få 500 kr i bonus hos Nordicbet
Udinese vs Juventus Match Outcome
Match Starts 20/08 20:45
Match avslutad

Inför matchen

  • Udinese har redan spelat en tävlingsmatch i Coppa Italia och segrade med 4-1 mot Catanzaro.
  • Juventus spelar sin första tävlingsmatch för säsongen, men har med sig en rad positiva resultat från försäsongen.
  • Turinklubben har en klar fördel gentemot Udinese, med fem segrar och en oavgjord match i de senaste sex mötena.

Udinese – Juventus stream

Självklart går det att livestreama matchen mellan Udinese – Juventus, och hos spelbolaget Bet365 kan du smidigt följa samtliga Serie A-matcher live. Registrera ett konto och gör en insättning på minst 50 kr för att ta del av streamingen.

  • Klicka dig vidare till Bet365
  • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Udinese – Juventus

Udinese – Juventus speltips

Udinese hade en imponerande start på föregående säsong och klättrade snabbt upp bland topplagen. Deras tidiga framgångar gav förhoppningar om en stark säsong, men under loppet av säsongen började de tappa i form och föll samman. Avslutningen blev också tråkig med fyra på varandra följande förluster i ligaspelet. Trots detta har de under försäsongen visat positiva resultat och nyligen segrat med 4-1 mot Catanzaro i Coppa Italia. Nu när ligan sparkar igång är det ingen mindre än Juventus som står som motståndare.

Juventus slutade på 7:e plats i tabellen, delvis på grund av poängavdrag. Annars skulle de ha hamnat bland de fyra främsta. Oavsett tabellplacering hade det inte spelat någon roll eftersom Juventus ändå inte kommer att få spela i Europa – UEFA uteslöt dem helt från europeiska turneringar. Det ger Juventus möjligheten att fokusera fullt ut på Serie A och kanske blir detta året då de studsar tillbaka mot toppen igen.

Vi har valt att fokusera på ett spel från 1×2-marknaden i denna premiärmatch: en rak bortaseger för Juventus. Historiskt sett har Juventus haft ett tydligt övertag över Udinese och har oftast kommit ut som vinnare i deras möten. Dessutom innebär denna matchstart en sorts nystart för Juventus efter en turbulent föregående säsong där klubben kämpade med interna problem.

Vi erbjuder det bästa oddset på 1×2-marknaden inför premiärmatchen mellan Udinese och Juventus, med avspark klockan 20:45 på söndag. Det är en möjlighet för fotbollsentusiaster att se hur dessa två lag inleder sin resa i Serie A och om Juventus kan återfinna sin dominans.

Mer odds & betting inför matchen

Vi rekommenderar att sätta vårt speltips på Juventus som vinnare inför söndagens match kl. 20:45. Men det finns även flera andra intressanta alternativ som förtjänar uppmärksamhet, och vi ska utforska några av dessa val närmare.

Samtliga odds presenteras från det framstående spelbolaget Nordicbet. Deras utbud av marknader och odds är imponerande, och för att fira nya kunder erbjuder de en generös bonus på upp till 500 kr.

Speltips Odds
Bortalaget över 1.5 mål 2.00
Först till 2 mål: Juventus 2.30
Mål i båda halvlekarna: Ja 1.88
belgien slovakien speltips stream
EM
Belgien ställs emot Slovakien i första gruppspelsomgången av EM 2024. Här finner ni allt inför matchen!
14 juni, 2024
slovakien danmark speltips stream
EM
Danmark kliver in i EM, och gör det med en intressant match mot Slovenien. Här finner ni allt inför mötet!
14 juni, 2024
serbien england speltips stream
EM
Serbien och England möts i premiäromgången av fotbolls-EM 2024! Vi ser mycket fram emot denna match, som vi tror kommer att bjuda oss på många mål.
14 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar