Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 jun, 2024

Tyskland – Ungern (EM 2024): Speltips, odds & startelvor

Värdnationen Tyskland går in i sin andra match i fotbolls-EM 2024, och de gör det som klara favoriter att besegra Ungern. Matchen börjar klockan 18:00 på onsdag och spelas på MHPArena i Stuttgart.

Tyskland – Ungern speltips

Vårt speltips för Tyskland – Ungern EM 2024 den 19 juni 18:00.

Man måste gräva djupare för att finna ett intressant spelvärde i matchen mellan Tyskland och Ungern, då värdnationen endast ger 1.26 gånger pengarna på seger hos Bet365. Vi har gjort en noggrann analys av läget och kommit fram till ett spelval som ger oss ett odds på 1.83. Läs vidare för en fullständig genomgång inför matchen och vårt bästa spelförslag.


Tyskland leder i halvtid & vinner matchen

Odds = 1.83
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

 • Tyskland vann sin premiärmatch mot Skottland med 5-1.
 • Ungern förlorade sin premiärmatch mot Schweiz med 3-1.
 • Ungern måste snabbt studsa tillbaka om de vill ha en chans till avancemang, men uppgiften blir inte enkel då de möter värdnationen Tyskland.
Vad: Tyskland – Ungern (Fotbolls-EM 2024)
När: Den 19/6, kl. 18:00
Vart: MHPArena
Speltips: Tyskland leder i HT / Vinner matchen (1.83 hos Bet365)
Livestream: > TV4Play

Tyskland ska nu spela sin andra match i fotbolls-EM 2024, och det kommer verkligen att bli spännande att följa denna match, särskilt med tanke på den otroliga atmosfär som väntar från läktarna. Tyskland är kända för sin fantastiska stämning, och det blir extra speciellt när värdnationen intar planen.

Till vårt speltips har vi valt att fokusera på Tyskland, och vi tror att de kommer att fortsätta på samma starka spår som mot Skottland. Därför väljer vi ett spel där Tyskland leder redan i halvtid och sedan vinner matchen. För detta spel får vi ett fint odds på 1.83 hos Bet365, vilket vi anser är mycket passande med tanke på deras imponerande prestation i den första matchen mot Skottland.

Tyskland är definitivt en kraft att räkna med när det gäller att nå långt och kanske till och med vinna guldet. Det finns många starka nationer som siktar på den prestigefyllda titeln, men en värdnation, särskilt Tyskland med sitt starka lag, sin lysande premiär och sitt höga självförtroende, ska man alltid ha i åtanke.

Ungern åkte på en tung förlust i sin första match mot Schweiz med 3-1. Det var verkligen ett hårt slag för Ungern, som annars inte förlorar särskilt många matcher och kom till mästerskapet i god form. Men lagen i fotbolls-EM är starka, och Schweiz visade snabbt att de är minst en nivå, om inte två, högre än Ungern. Samma sak tror vi gäller när de nu möter värdnationen, Tyskland.

Om du är intresserad av att följa Tyskland mot Ungern via livestreaming, samt andra matcher från EM 2024 online, kan du alltid kolla in vår guide där vi steg för steg går igenom hur du kan streama alla matcher under mästerskapet med hög ljud- och bildkvalitet samt svenska kommentatorer.

Tyskland – Ungern: Troliga startelvor

Tyskland har ett otroligt lag och storstjärnor på i stort sett varje position. Några spelare att nämna är Musiala, Gündogan, Wirtz, Havertz, Kroos, Kimmich och Rüdiger. Listan kan göras lång, och det är verkligen imponerande vilken bredd och kvalitet detta lag besitter. Det är självklart att de också är mycket starkare än dagens motståndare, Ungern.

Ungern har inga stora kända namn, bortsett från kanske Liverpool-spelaren Szoboszlai. I övrigt består laget av en god blandning av spelare från många olika toppligor runtom i Europa.

Tysklands startelva (ej bekräftad)

 • Målvakt: Neuer
 • Försvar: Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt
 • Mittfält: Kroos, Groß, Gundogan
 • Anfall: Musiala, Havertz, Writz

Ungerns startelva (ej bekräftad)

 • Målvakt: Gulácsi
 • Försvar: Fiola, Bolla, Orbán, Szalai, Kerkez
 • Mittfält: Schäfer, Nagy, Sallai
 • Offensivt mittfält: Szoboszlai
 • Anfall: Varga

Sidor med bäst EM odds

För att maximera dina vinstchanser, kolla in vår guide med bäst odds på EM 2024 . Vi tipsar även om de bästa spelbolagen där du kan lägga dina betting tips inför turneringen.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Mer speltips från Sportal.se

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar