Tyskland - Danmark, 2/6: Stream, speltips & odds

Tyskland Danmark speltips stream

Tyskland och Danmark möts i en träningsmatch inför EM. De två nationerna ska vässa formen inför vad som förhoppningsvis blir ett framgångsrikt Europamästerskap.

Danmark har hopp och tro om att nå långt i sommarens EM-slutspel, och det kan man förstå då de fått fram en riktigt stark generation. Tyskland är fortfarande inne i ett generationsskifte, även om ”Jogi” Löw valt att kalla tillbaka Thomas Müller till truppen inför mästerskapet.

På onsdag kväll möts nationerna i Tyskland, i en match där spelarna för vardera lag ska försöka visa framfötterna för respektive förbundskapten. Vi visar er hur ni gör för att streama Tyskland – Danmark live, och ger er även vårt speltips till matchen. Här finner ni EM 2021 odds.

Vad: Tyskland – Danmark
När:  Den 2/6, kl. 21:00
Vart: Tivoli Stadion Neu
Vad:  Träningslandskamp
Stream:  C More
Speltips:  Tyskland vinner  (2,00 hos Bet365)

Inför matchen

  • Joachim Löw lämnar tyska landslaget efter EM, och ska försöka avsluta på bästa sätt.
  • Danmark har en förhållandevis ny tränare i Kasper Hjulmand.
  • Lagen möttes senast i en vänskapsmatch 2017, som slutade 1-1. 

Streama Tyskland – Danmark live

Det är lätt att streama Tyskland – Danmark live på internet. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan ni se matchen direkt från valfri enhet, och även se EM 2021 live. Ha igång er Tyskland – Danmark stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni HDMI-kabel kan ni koppla över sändningen till TV-skärmen.

Matchen kommer att sändas med hög bildkvalitet, och detsamma gäller ljudet. Kommentatorerna till din Tyskland – Danmark live stream kommer även de att hålla hög klass. Se fotboll av hög kvalitet online!

  1. Gå till C More
  2. Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  3. Streama Tyskland – Danmark live!

Speltips inför matchen

Tyskland visade sig knappast från sin bästa sida i VM 2018, då man mirakulöst nog åkte ut redan i gruppspelet. Joachim Löw, som varit så framgångsrik, blev ifrågasatt och man menade att han höll sig kvar vid sin gamla stomme alltför länge. Det behövdes en generationsväxling, både på spelar- och på tränarsidan, hette det.

Men ”Jogi” Löw är kvar, även om han lämnar efter EM. Han har slussat ut en hel del av det äldre gardet, men valde att låta Thomas Müller göra comeback till EM-slutspelet. Ett försök till att nå en sista stor framgång, innan han lämnar över ”Deutsche Machine” till Hansi Flick.

Danmark har haft några väldigt fina fotbollsår bakom sig, som gör framsteg såväl på klubblagssidan som med landslaget. I VM 2018 åkte man ut i åttondelsfinalen, efter att ha tagit matchen mot Kroatien ända till straffar. Både innan och efter VM har man stått för starka prestationer, och gjort det svårt för många toppnationer.

I det danska landslaget finner vi klasspelare som Simon Kjaer, Christian Eriksen och Yussuf Poulsen. Klubbadresserna i det danska landslaget är allt som allt något helt annat, även om långtifrån alla spelare har nyckelroller i klubblagen.

Matchen spelas på neutral bana. Vi tror att Tyskland väger tyngre här. Danmark har vunnit de flesta av sina senaste matcher men förlorat två gånger om när man stött på tuffare motstånd i form av Belgien.

Vi spelar Tyskland att vinna matchen till 2,00.

Alla de bästa oddsen

Här ser ni fler odds på Tyskland – Danmark. Oddsen är från Bet365. Ta gärna även del av vår Bet365 recension.

Spel Odds hos Bet365
Tyskland vinner matchen 2,00
Oavgjort 3,50
Danmark vinner matchen 3,60
Över 2,5 mål i matchen 1,85
Under 2,5 mål i matchen 1,95

Relaterade artiklar

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg