Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 okt, 2023

Trelleborgs FF – Helsingborgs IF (28/10): Stream, speltips & odds

tff hif speltips stream

Vad: Trelleborg – Helsingborg
Avspark: Den 28/10, kl. 15:00
Vad: Superettan
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Trelleborg vinner (2.70 hos Expekt)

Skånederby från Superettan! Mycket står på spel när Helsingborg slåss för sin överlevnad. Kan de klättra upp på säker mark genom en seger mot rivalen TFF? Ta här del av speltips och odds inför matchen!

Helsingborgs säsong har varit ett enda stort och långt misslyckande. Det är lätt att glömma bort att laget spelade i Allsvenskan så sent som ifjol, när man tittar på vad laget presterat i år. Man har det tufft nere i Superettan, där man ligger på negativ kvalplats och alltså riskerar att åka ner i Division 1.

På lördag ställs Helsingborg emot Trelleborg, som ligger bekvämt i mitten av tabellen. Kan man ta en viktig trepoängare här, och visa att man fortfarande är det starkare av de två Skånelagen? Vi ger er speltips till matchen, och visar även hur ni kan streama mötet live.

Trelleborg vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Trelleborg ligger på åttonde plats i Superettan, och har bara att spela av de återstående matcherna.
 • Helsingborg är nere på kvalplats och i behov av poäng för att ta sig till säker mark.
 • Trelleborg har fem raka matcher utan förlust mot Trelleborg.

Streama Trelleborg – Helsingborg

Det är inte svårt att finna en Trelleborg – Helsingborg stream att se direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När ni fått det gjort kan ni se alla matcher från Superettan direkt på nätet.

Välj själv om du ska streama Trelleborgs FF – Helsingborgs IF via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Apple TV. Chromecast eller liknande kan du dessutom välja att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att du kommer att bli nöjd med din TFF – HIF live stream. Detta med tanke på den höga kvalitén på bild, ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Trelleborg – Helsingborg

Speltips & odds: Trelleborg – Helsingborg

Helsingborg var uppe i Allsvenskan så sent som ifjol, men efter att man då åkte ur har det i år bara blivit ännu värre. Laget inledde säsongen med fyra 0-1-förluster, och redan där sparkade man sina två tränare. In kom den rutinerade räven Stuart Baxter, den pålitlige engelsmannen, för att styra upp detta. Och visst, han har inte snittat 0 poäng/match som sina föregångare, men särskilt bra ordning på laget har det inte blivit. Man är kvar i botten, nu på negativ kvalplats.

Tre omgångar återstår, och HIF har bara två poäng upp till säker mark. Men också blott tre poäng ner till direkt nedflyttning. Mycket står alltså på spel här, och då blir det inte mindre av att man ställs mot Trelleborg i ett Skånederby denna lördag.

Trelleborg ligger på åttonde plats, och har bara att spela av säsongen. Men med tanke på att det här är ett laddat derby lär man ändå vilja göra sitt bästa här. Dessutom har man inte någon press på sig, till skillnad från krisande storebror Helsingborg.

Vi tror att Trelleborg vinner den här matchen. Den raka 1:an spelas, till 2.70 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Trelleborg vinner
 • Odds: 2.70
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på TFF – HIF är hämtade från Expekt Sverige, en bettingsajt som är väletablerad i Sverige och som har många bra odds. Läs även på om betting utan skatt innan ni lägger era spel.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni hittar tre ytterligare spelförslag till Trelleborg – Helsingborg nedan.

Speltips Odds från Expekt
Båda lag gör mål – Nej 2.28
Under 2,5 mål 2.08
Över 2,5 mål 1.75

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar