Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 22 maj, 2021

Trelleborg – Västerås, 24/5: Speltips & stream

Trelleborg – Västerås, 24/5: Speltips & stream

 

Både Trelleborg och Västerås har visat stark form i den senaste omgångarna.

Det enda laget i Superettan som ännu är utan förlust efter 6 omgångar är Trelleborg.

Västerås har varit oerhört starka i sitt försvarsspel, där de har hållit nollan 2 gånger och inte släppt in fler än ett mål i någon match.

Detta kan leda till att Västerås bryter Trelleborgs förlustfria svit.

 

Vad: Trelleborg – Västerås, Superettan
Avspark: Den 2021-05-24, kl. 18:30
Vart: Vångavallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Västerås (Odds: 3.40 hos Bet365)

Trelleborg – Västerås stream

Du kan streama Trelleborg – Västerås från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Trelleborg – Västerås stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Trelleborg – Västerås via live stream

Speltips & odds

 

Trelleborg har startat säsongen fruktansvärt bra. Inte ens de själva hade vågat drömma om att vara obesegrade efter 6 omgångar. Givetvis krävs det mer än ett bra spel för att klara av den bedriften, i en så jämn liga som Superettan. Marginalerna har varit på Trelleborgs sida, i väldigt många matcher.

Den senaste matchen är ett perfekt exempel där Trelleborg inte hade så värst mycket bollen, skapade väldigt lite och fick maximal utdelning. Hela 4 skott avfyrades på mål varav 3 gick in i mål. Utöver detta blev det endast ett skott utanför mål. Trelleborg vann med 3-2 borta mot GAIS.

I och med segern klättrade Trelleborg upp på en 5:e plats i tabellen. Segern var den 2:a för säsongen. De övriga 4 matcher har slutat oavgjort.

Trelleborg har både nätat och släppt in mål i samtliga matcher. Det är lite oroväckande när de möter försvarsstarka lag.

Efter en seg inledning med ett kryssresultat följt av en förlust har Västerås hittat formen. Därefter har de spelat oavgjort 2 gånger och vunnit 2 matcher. Detta har räckt till en 9:e plats i tabellen. Men de har bara en poäng mindre än Trelleborg.

I den senaste omgången spelade Västerås mållöst mot tabellettan Värnamo, som därefter klev ner på en 2:a plats.

Västerås är starka i sitt försvar, samt även framåt där de spelar med 3 anfallare.

Att de har släppt in bara 4 mål är inget som förvånar. Däremot har offensiven inte riktigt levererat. Fast kvalitén finns där. Så det är bara en tidsfråga innan det lossnar.

Mot ett lag som har släppt in mål i samtliga matcher hittills kan det mycket väl bli ett par Västerås mål. Så pass många att det leder till en seger.

 

 

  • Vårt speltips: Västerås vinner matchen
  • Odds: 3.40
  • Bettingsida: Bet365

 

 

Troliga startelvor inför matchen

Trelleborgs möjlig startuppställning:

Hampus Nilsson; Anton Tideman, Mouhammed-Ali Dhaini, Fredrik Liverstam, Fritiof Björken; Simon Amin, Haris Brkic; Petar Petrovic, Dzenis Kozica, Johan Blomberg; Henry Offia.

Västerås möjlig startuppställning:

Anton Fagerström; Jesper Merbom Adolfsson, David Engström, Gustaf Lagerbielke; Filip Almström-Taehti, Simon Johansson, Kevin Custovic, Albin Sporrong; William Videhult, Viktor Prodell, Brian Span.

 

Andra nyheter

Europatipset 11 juni
europatipset
Många spännande matcher på helgens Europatipskupong! Vi får en turkisk cupfinal, uppflyttningskval från Italien och Portugal samt massor av matcher från Allsvenskan och Superettan. Ta del av vår analys här!
10 juni, 2023
måltipset vecka 23
måltipset
Denna veckas kupong av Måltipset innehåller bland annat Champions League-finalen, men även matcher i alltifrån Allsvenskan till MLS. Se vårt spelförslag här!
09 juni, 2023
Fullträff 10 juni vecka 23
fullträff
Helgens Fullträff-kupong toppas av Champions League-finalen mellan Manchester City och Inter. Dessutom finner vi matcher från Sverige och ett par godbitar från isländska ligan.
09 juni, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1560 Articles