Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 dec, 2023

Tottenham – West Ham 7/12: Stream, odds & speltips

man c tottenham speltips stream

Det stundar ett spännande Londonderby på torsdag klockan 21:15 när Tottenham tar emot West Ham. Följ med oss när vi går igenom allt inför matchen.

Tottenham har genomgått en tuff period med några tunga matcher och mindre lyckade resultat på senare tid. Trots det lyckades man säkra ett imponerande bortaresultat i den senaste matchen, och man fick med sig ett 3-3-resultat borta mot förra säsongens mästare Manchester City. Vi presenterar dagens bästa speltips från detta derby och visar dig också hur du enkelt kan streama denna intensiva drabbning.

Vad: Tottenham – West Ham, Premier League
När: Den 7/12, kl. 21:15
Vart: Tottenham Hotspur Stadium
Speltips: Tottenham vinner (1.80 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Oavgjort

Odds = 1.80
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Tottenham vs West Ham Match Outcome
Match Starts 07/12 21:15
Match avslutad

Inför matchen

 • Tottenham kommer till matchen med flera skador på sin lista, där bland andra Maddison, Bentacur, och Perisic.
 • I bortalaget finns bara Antonio på skadelistan.
 • Ett spännande Londonderby, som ofta bjuder oss på underhållning.

Tottenham – West Ham stream

En grym derbymatch står på schemat på torsdag, och vi kommer att vägleda dig genom en enkel process för att streama denna prestigefyllda händelse från Premier League. Först och främst behöver du ett Viaplay-konto, och om du inte redan har det kan du enkelt registrera dig genom att klicka på länken nedan i vår guide. Efter det måste du också prenumerera på ett sportpaket för att få fullständig tillgång till samtliga direktsända matcher online.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Tottenham – West Ham

Tottenham – West Ham speltips

Inför detta derby har vi självklart även ett speltips att erbjuda, och här presenterar vi vårt val för den potentiella vinnaren.

Vårt spel ligger på Tottenham att vinna. Trots att Tottenham har haft en något tuffare period på sistone, fortsätter de att spela bra och håller fast vid sin mycket fina spelfilosofi under ledning av Ange Postecoglou. Senast visade de, trots skador, att de fortfarande är ett starkt lag genom att ta poäng borta mot Manchester City, vilket inte är en enkel uppgift.

West Ham kommer in i matchen med god form, förutom deras snubbel på hemmaplan mot Crystal Palace i den senaste omgången av Premier League. Innan dess hade de dock fyra raka vinster i olika turneringar och cuper. West Ham verkar återhämta sig i form, men det är värt att nämna att två av dessa matcher var i Europa League mot mindre starka motståndare, och i Premier League är motståndet självklart tuffare.

Vi spelar på Tottenham att vinna. Vi tror att Tottenham kan studsa tillbaka här och ta en seger mot en motståndare de oftast behärskar väl och vanligtvis besegrar när de kommer på besök.

Mer odds & betting inför matchen

Se till att kolla igenom våra resterande speltips & odds inför detta derby. Vi har tagit fram ytterligare tre odds från spelbolaget Unibet.

Speltips Odds
Tottenham leder i halvtid 2.20
Tottenham -1.5 mål 2.88
Rätt resultat: 3-1 12.50
England
Londonderby i Premier League mellan West Ham mot Brentford. Läs om speltips, odds & live stremaing online!
26 februari, 2024
speltips
Landskrona BoIS mot BK Häcken i Svenska Cupen. Matchstart klockan 18:30 på måndag. Läs om speltips, odds & guide till live streaming online!
25 februari, 2024
hammarby västerås speltips stream
speltips
Speltips & odds i Svenska Cupen mellan Hammarby mot GIF Sundsvall. Läs allt inför matchen. Vi tar fram speltips, odds & guide till live streaming!
25 februari, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar