Tottenham - Dinamo Zagreb, 11/3: Speltips, odds & inför

Gareth Bale väntas vara med i startelvan mot Dinamo Zagreb.

Tottenham och Dinamo Zagreb spelar mot varandra i åttondelsfinal i Europa League i det första mötet av två. Vi ger er ett speltips till matchen.

Tottenham har visat en målglad form den senaste tiden, särskilt genom superstjärnorna Gareth Bale och Harry Kane. Under deras senaste tre matcher har de gjort nio mål, något vi tror att dem kommer att ta med sig under kvällen mot kroaterna.

Ta del av vårt speltips till Europa League-mötet mellan Tottenham – Dinamo Zagreb, med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Tottenham – Dinamo Zagreb
När: Den 11/3, kl. 21:00
Vart: Tottenham Hotspur Stadium
Speltips: Tottenham – Tottenham (1.90 hos bet365)
Läs mer om hur du kan streama fotboll på nätet: Streama fotboll online
Domare: Serdar Gozubuyuk

Inför matchen

  • Tottenham har gjort nio mål under sina senaste tre matcher.
  • Ingen av lagen har spelat en enda oavgjord match på deras tolv senaste.
  • Tottenham har gjort mål i båda halvlekarna fyra gånger på deras senaste sex matcher.

  Speltips inför matchen

Under torsdagskvällen ska mötet mellan Tottenham – Dinamo Zagreb i åttondelsfinal i Europa League stå av stapeln. Ingen av lagen har spelat oavgjort på deras senaste  tolv matcher.

Sedan några matcher tillbaka har Gareth Bale verkligen visat sitt gamla jag igen. Med två mål i Tottenhams kross med 4-0 mot Burnley i Premier League för ett par matcher sedan, följde walesaren upp detta med ytterligare två mål i den senaste matchen. Nästa vinst var mot Crystal Palace med 4-1 och Tottenham har ett oerhört bra självförtroende för närvarande.

Just nu ligger Londonklubben på en sjundeplats i Premier League ligger med 45 poäng på 27 matcher. Stabiliteten av att befinna sig på en Europaplats ger självförtroendet att kunna gå för Europa League mot Dinamo Zagreb. Det gör att José Mourinho kan starta med nyckelspelare såsom Harry Kane och Gareth Bale som visat att verkligen trivs ihop på anfallet de senaste matcherna.

Dinamo Zagreb åker till London för att ta sig an Tottenham under torsdagskvällen. Laget leder just nu den kroatiska ligan och vann sin förra match mot Rijeka med komfortabla 2-0.

I Dinamo Zagreb finner Tottenham en värdig motståndare som kommer att ta upp kampen om avancemang. Längst fram har kroaterna Bruno Petkovic, som med sina 192 cm kommer att vara jobbig att möta i luftrummet för engelsmännen. En spelare med rollen bakom honom är mittfältaren Miroslav Orsic som med sina tolv mål i den kroatiska ligan är väldigt vass med sina distansskott.

Vårt speltips

Tottenham har fått igång Gareth Bale och med Harry Kane på anfallet är laget sylvassa, en duo som vi tror kommer att bli övermäktig att försöka stoppa för Dinamo Zagreb. 

På de senaste tre matcherna har Tottenham gjort hela nio mål och de båda spelarna stått för de flesta av målen, varav målen är väldigt utspridda över de båda halvlekarna.

Vi tror att Tottenham kommer att köra över Dinamo Zagreb och vinna båda halvlekarna t i åttondelsfinal i Europa League. Vi spelar Tottenham – Tottenham (Halvtid/Fulltid) i denna matchen till oddset 1.90 på Bet365.

  • Speltips: Tottenham – Tottenham (Halvtid/Fulltid)
  • Odds: 1.90 på Bet365
  • Oddsbonusar

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Tottenham – Dinamo Zagreb, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Tottenham vinner 1.33
Oavgjort 5.25
Dinamo Zagreb vinner 9.00
Över 2,5 mål i matchen 1.72
Under 2,5 mål i matchen 2.10

Fler speltips

Spanien – Norge, 25/3: Speltips & stream
Spanien - Norge, 25/3: Speltips & stream
Det bör bli en parkpromenad för Spanien när de gästas av Norge. Se vårt speltips, som landar på dubbla pengar i odds.
24 mars, 2023 | Katten Jansson
Kroatien – Wales, 25/3: Speltips & stream
Kroatien - Wales, 25/3: Speltips & stream
Något målkalas bör vi inte se när Kroatien och Wales möts i EM-kvalet. Ta del av vårt speltips, till ett bra odds, samt hur du kan streama landskampen.
24 mars, 2023 | Katten Jansson
Frankrike – Holland, 24/3: Speltips & stream
Frankrike - Holland, 24/3: Speltips & stream
Intressant öppning i EM-kvalet då Frankrike och Holland drabbas samman. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips i landskampen.
23 mars, 2023 | Katten Jansson