Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 sep, 2023

Tappara – Skellefteå 9/9: Stream, odds & speltips

Oskarshamn skellefteå live stream shl

Champions Hockey League fortsätter med flera matcher på lördagen, och vår uppmärksamhet riktas mot mötet mellan Tappara och Skellefteå.

Efter tre omgångar i CHL har Tappara vunnit alla tre, men två av dem krävde förlängning och straffar. Skellefteå å andra sidan har varit en besvikelse med endast en vinst och två förluster. Vi har utarbetat ett speltips för matchen i Finland och kommer även att visa dig hur du enkelt kan livestreama matchen.

Vad: Tappara – Skellefteå, CHL
När: Den 9/9, kl. 16:00
Vart: Tampere Deck Arena
Speltips: Tappara vinner (2.05 hos ComeOn)
Livestream: > Bet365

Tappara vinner

Odds = 2.05
Bonus: Få 500 kr i bonus hos ComeOn
Skellefteaa vs Tappara Match Outcome
Match Starts 09/09 16:00
Match avslutad
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Hemmalaget Tappara ligger på tredje plats i tabellen efter tre spelade omgångar med sju poäng.
 • Skellefteå har haft det tufft i CHL med endast tre inspelade poäng.
 • Tappara är ute efter ytterligare en seger när Skellefteå kommer på besök.

Tappara – Skellefteå stream

Matchen mellan Tappara och Skellefteå på fredag klockan 16:00 går att streama via speljätten Bet365. Det enda som krävs är att du har ett konto hos dem och gör en minimuminsättning på 50 kronor. Efter det kan du använda din 50-lapp för vad du än önskar, och om du letar efter rekar kan du alltid följa våra experter som dagligen levererar speltips.

Följ den enkla guiden nedan för att komma igång med CHL-streaming och naturligtvis mycket annat.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Tappara – Skellefteå

Tappara – Skellefteå speltips

Hemmalaget Tappara har varit riktigt starka i Champions Hockey League. De ligger på tredje plats i tabellen med tre segrar av tre möjliga, även om två av dessa kom efter övertid och straffar. Det är en imponerande prestation, och lagets form är i toppskick. Tappara är även känt för att vara oerhört starka på hemmaplan och har vunnit 10 av sina senaste 11 hemmamatcher. Det bör noteras att de flesta av dessa matcher ägde rum under föregående säsong, men det är ändå en imponerande statistik.

Skellefteå, å andra sidan, har varit en besvikelse i CHL. Efter en lovande försäsong med några vinster inledde de starkt mot Salzburg, där de vann med 4-0 på hemmaplan. Men sedan följde två förluster, och senaste matchen mot Rouen där de förlorade med 1-0 på hemmaplan var särskilt nedslående, särskilt med tanke på att Skellefteå var stora favoriter inför matchen.

Med bara några dagar kvar till SHL-premiären är känslan att Skellefteå inte kommer att gå fullt ut på den här matchen, särskilt med tanke på deras dåliga start i CHL. Tappara, däremot, är i gott slag och kommer att kämpa hårt för ytterligare en seger. Vårt speltips är därför en hemmaseger för Tappara.

Vi har hittat det bästa oddset på marknaden för en hemmaseger för Tappara.

Mer odds & betting inför matchen

Här hittar du fler speltips och odds inför matchen. Alla odds är hämtade från spelbolaget ComeOn. Om du ännu inte har ett konto hos ComeOn kan du enkelt registrera ett och ta del av deras generösa välkomstbonus som kan ge dig upp till 500 kr extra att spela med.

Speltips Odds
Under 5.0 mål 1.89
Tappara vinner första perioden 2.60
Under 1.5 mål första perioden 1.74
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar