Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 sep, 2021

Sverige – Uzbekistan, 5/9: Speltips & odds

Sverige Uzbekistan speltips odds

Sverige träningsspelar hemma mot Uzbekistan. Vi väntar oss att i vanlig ordning få se bänkvärmarna kliva ut för att visa upp sig, och det brukar bli rätt intressant att åskåda. Kolla in speltips och hitta er Sverige – Uzbekistan live stream!

Den andra matchen i denna landslagssamling ska spelas, och då är det Uzbekistan som gästar. En match där Sverige väntas lufta de som inte får spela så mycket i tävlingsmatcherna, och det kan bli spännande att få se en den andra spelare på planen.

Här kan ni ta del av det mesta inför matchen, och läsa såväl speltips som hitta en Sverige – Uzbekistan stream.

Match: Sverige – Uzbekistan
Matchstart: Kl. 15:00, den 5/9
Var: Friends Arena, Stockholm
Vad: Träningslandskamp
Stream: Sverige – Uzbekistan live stream
Speltips: Sverige HT/FT (1,95 hos Bet365)

Inför matchen

  • Sverige vann precis över Spanien med 2-1, men här väntas en helt annan startelva kliva ut på plan.
  • Uzbekistan är utslaget ur det asiatiska VM-kvalet och detta är lagets enda match under denna samling.
  • Sverige och Uzbekistan har aldrig tidigare spelat emot varandra.

Speltips & odds: Sverige – Uzbekistan

Sverige gjorde en alldeles fantastisk match mot Spanien under torsdagen, då stjärnskotten Alexander Isak och Dejan Kulusevski visade vägen. Vi har många fina år att se fram emot med dessa två längst fram. Nu börjar folk spekulera i om Zlatan går att trycka in i detta starka lag, men vi ska inte dra för stora växlar av segern – en frisk Zlatan är första namn att skriva in i en svensk startelva och kommer så vara så länge han är aktiv.

Nu är dags för en träningslandskamp innan det är ny kvalmatch, mot Grekland. De som gästar är Uzbekistan, och det hör knappast till vanligheterna att Sverige möter asiatiskt motstånd. Hade SvFF fått bestämma hade man inte spelat någon träningsmatch alls här, men på grund av TV-rättigheter är man tvungna. Här kan ni förresten läsa om hur ni kan streama Sveriges landslag online.

Janne Andersson väntas som vanligt i träningslandskamper mönstra en reservelva. Vi tror att vi får se Kristoffer Nordfeldt i mål först och främst, med Mattias Johansson till höger i backlinjen. I mittförsvaret blir det troligtvis Carl Starfelt och Marcus Danielson, medan Martin Olsson tar platsen till vänster. Högermittfältet tar troligtvis Jesper Karlsson hand om, med Mattias Svanberg och Jens Cajuste centralt. Till vänster går Ken Sema in. I anfallet väntar vi oss att Robin Quaison och Isaac Kiese Thelin startar, då Jordan Larsson verkar ligga bakom dem två i Jannes rangordning av de svenska forwardsen.

Sveriges reservelva håller trots allt klart högre nivå än Uzbekistan, som vi finner först på plats 86 i världsrankingen. Sverige är på plats 18. Vi tror att Sverige leder matchen redan i paus, och sedan vinner efter full tid. Detta går att spelas på till oddset 1,95 gånger insatsen. Oddset finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Sverige HT/FT
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Troliga startelvor:

Sverige:

Nordfeldt; M. Johansson, Starfelt, Danielson, M. Olsson; J. Karlsson, Cajuste, Svanberg, K. Sema; Quaison, Kiese Thelin

Uzbekistan:

Kuvvatov; Alidzhanov, Akhmedov, Ashurmatov, Yoldoshev; Zoteev, Shurkurov; Galiulin, Khamrobekov, Masharipov; Shomurodov

Risk Spel Odds från Bet365
Näst troligast resultat Oavgjort HT/Sverige FT 2.50
Fegis Under 3,5 mål 1.40
Smart Under 2,5 mål 2.07
Toker Sverige vinner båda halvlekar 3.25
Joker Sverige vinner och håller nollan 2.10

Relaterade artiklar

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar