Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 dec, 2023

Sverige – Tyskland (JVM): Stream, speltips & odds [28/10]

sverige tyskland speltips stream

Vad: Sverige – Tyskland, JVM
Avspark: Den 28/12, kl. 19:30
Vart: Göteborg
Stream: > Viaplay
Speltips: Sverige -3,5 handikapp (2.10 hos Unibet)

Sverige kliver in i sin andra match i JVM, och återigen gäller man som klara favoriter. Här ger vi er vårt speltips till JVM-matchen i ishockey mellan Sverige och Tyskland, och dessutom visar vi hur ni gör för att streama matchen online.

Sverige är en av favoriterna till att gå hela vägen i JVM 2024, och det med all rätt. I premiären visade man också varför man är favorittippade, då man stod för en imponerande prestation mot Lettland.

I Sveriges andra match i mästerskapet väntar Tyskland, vilket också är en match som Sverige väntas vinna. Här ger vi er speltips till matchen, och vi visar även hur ni gör för att streama mötet live.

Sverige -3,5 handikapp (Unibet)

Bonus: Gratisspel 100 kr hor Unibet!
Germany U20 vs Sweden U20 Match Outcome
Match Starts 28/12 19:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Sverige är andrahandsfavoriter till att vinna hela JVM, sett till oddsen. Favorit är Kanada.
 • Filip Bystedt stod för två mål i premiären mot Lettland, och han väntas bli en viktig spelare för Sverige i mästerskapet.
 • Sverige hade det lite svårt med tekningarna stundtals mot Lettland, och hoppas på att det ska gå bättre här.
World Championship U20 Grp. A

28th December 2023 - 18:30

Germany U20

Match Ended
Sweden U20

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

1

Average goals scored

0/2

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

World Championship U20 Grp. A

2022

Germany U20

0

Sweden U20

1

World Championship U20 Group B

2022

Sweden U20

0

Germany U20

1

Streama Sverige – Tyskland

Det är lätt gjort att hitta en Sverige – Tyskland live stream att titta på direktsänt på internet, och allt ni behöver göra för att se mötet online är att skapa ett konto hos Viaplay och där sedan köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni streama JVM live.

Det går utmärkt att ha i gång er Sverige – Tyskland stream via mobiltelefon såväl som från dator eller surfplatta. Har ni möjligtvis en Chromecast, Apple TV eller liknande så kan ni dessutom koppla över er ishockey live stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med att live streama Sverige – Tyskland hos Viaplay. Sändningen håller god kvalitet, och det gäller såväl bild som ljud och kommentatorer.

 1. Klicka dig vidare till Viaplay
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Sverige – Tyskland

Tyskland – Sverige speltips

Sverige inledde JVM på allra bästa sätt, då man fullkomligt körde över Lettland i premiärmatchen. Det blev seger med hela 6-0, och det trots att man åkte på matchstraff redan efter 25 sekunder. Men Sverige stod emot under femminutersutvisningen, och sedan krossade man motståndet totalt.

Filip Bystedt stod för två mål, Anton Wahlberg nätade, Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki likaså. Det ser onekligen lovande ut inför den kommande matchen mot Tyskland, och om man ska hitta någonting som kan förbättras så är det tekningarna. Lyckas Sverige bättre med dem så kommer man att börja få ännu mer puck i anfallszon, och då kan man såra motståndarna ännu mer.

Tyskland kommer å sin sida från en riktig bragdseger, då man chockade genom att besegra Finland. Det var JVM:s första superskräll, och laget firade segern som om man hade vunnit hela VM. I finska tidningar skriver man om resultatet som en ”katastrof”, och det var onekligen inte den starten som man hade hoppats på.

Vi har hur som helst svårt att se Sverige gå på en liknande mina mot tyskarna som den Finland föll för. Sverige har dessutom fått en dags mer vila än tyskarna inför den här matchen, och vi tror hårt på vårt svenska J-landslag. Vi tror att Sverige står för en ny utklassningsseger, och spelar ”Sverige -3,5 ordinarie tid” till 2.10 gånger insatsen, hos Unibet. Vinst på spelet om Sverige vinner matchen med minst fyra mål.

 • Vårt speltips: Sverige -3,5 ordinarie tid
 • Odds: 2.10
 • Bettingsida: Unibet

De här oddsen på Tyskland – Sverige har vi hämtat från Unibet. Bettingsidan är mycket väletablerad, och på den hittar du mängder av spännande odds. Det går även bra att spela med swish på bettingsidan.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Här under finner ni fler spelförslag till Tyskland – Sverige.

Speltips Odds från Unibet
Oavgjort 12.00
Sverige vinner 1.10
Över 5,5 mål 1.44

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar