Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 maj, 2023

Sverige – Tyskland (Hockey VM) – Speltips, odds & stream

Den 12 maj så kliver Tre Kronor in i ishockey VM 2023. Den första för Tre Kronor blir matchen mellan Sverige – Tyskland. Inför matchen så tipsar vi om odds och live stream!

Vi kommer under hela mästerskapet att tipsa om ishockey VM 2023 odds att spela på. Både inför matcher – men även långtidsspel.

Vad: Sverige – Tyskland, Ishockey VM
Nedsläpp: Den 23 maj, kl. 19:20
Arena: Nokia Arena, Tammerfors
Live stream: > Bet365
Speltips: Sverige vinner, handicap -2 (1.79 hos Unibet)

Streama Sverige – Tyskland (Hockey VM)

Det är enkelt att kunna se Sverige – Tyskland via live stram från ishockey VM. Du kan välja mellan flera olika sidor – så som SVT, Viaplay eller Bet365. Alla dessa sidor kommer att sända Sverige – Tyskland stream från hockey VM.

Vi tipsar här om att streama Sverige – Tyskland hos Bet365. Det är ett bra alternativ för dig som vill både kunna sända hockey VM 2023 streams och spela på odds. Då är Bet365 en sida som löser båda dessa saker. Dina hockey streams är gratis för dig som spelar på odds inför matcherna.

För att börja streama Sverige – Tyskland hos Bet365 så behöver du endast följa stegen nedanför.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Hämta bonus & spela på odds
  • Gå till alla live streams
  • Titta på Sverige – Tyskland stream

Sverige – Tyskland, speltips

Detta blir en bra start för Sverige som skickas ut i hetluften direkt. Tyskland är ett bra lag – men som Sverige borde vinna emot. Det lutar mot att det blir en bekväm resa in i turneringen.

Vi ska dock inte vara för säkra på en seger. Tysk ishockey har gått framåt under flera år. Laget har även gjort fina turnering på sistone och tagit sig vidare från gruppspelet. De har hotat stora nationer som Sverige, Kanada, Tjeckien och Slovakien de senaste åren.

Tittar vi till trupperna för båda lagen – så ser vi en fördel för Sverige. Tyskland har likt som Sverige haft svårt med att få hem sina viktigaste spelare från NHL. I Tysklands trupp så hittar vi endast fyra spelare från NHL – jämfört med Sveriges åtta NHL-spelare.

De flesta spelarna i Tyskland spelar heller inte på den absoluta toppnivån i Europa. De allra flesta spelare kommer från den inhemska ligan. Extra roligt är dock att Stafan Loibl finns med i truppen. Alla som följt Skellefteå AIK under säsongen har sett hans kvalitét.

Sverige hade en uppvärmningsturnering – Czech Hockey Games – som de tacklade av bra. Inte minst så lyckades de tvåla till de regerande mästarna Finland. Formen för landslaget är för bra för att förlora mot Tyskland under en normal dag.

Vi landar i ett oddsspel där Sverige vinner matchen. För att öka på oddsen så lägger vi till ett handicap på -2.

  • Speltips: Sverige vinner matchen (-2 i handicap)
  • Odds: 1.79
  • Bettingsida: Unibet

Mer odds & betting inför matchen

Det finns massor av hockey VM odds att spela på inför matchen. Det finns många spel som ligger ute på de spelsidor som erbjuder ett gediget utbud.

Vi rekommenderar dig även att kolla in vår sida med de bettingsidor med snabba uttag om du letar efter ett bra spelbolag inför hockey VM.

Här samlar vi ytterligare några Sverige – Tyskland odds som vi tycker är intressanta inför matchen.

Spel Odds
Sverige vinner matchen 1.35
Över 5.5 mål 2.08
Sverige vinner första perioden 1.80
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar