Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 jan, 2024

Sverige – Portugal (21/1): Stream, speltips & odds

sverige portugal speltips stream

Sverige ställs emot Portugal i handbolls-EM! Här finner ni allt inför mötet, från speltips till information om live stream av matchen!

Sverige åkte på en tung men otroligt knapp förlust mot Danmark i den senaste matchen i handbolls-EM, och nu vill man revanschera sig genom att besegra Portugal. Matchen mot Portugal är otroligt viktigt för att Sverige ska nå semifinal, och nu är det vinst som gäller.

Portugal är en stark handbollsnation, men det är Sverige som gäller som klara favoriter. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni kan live streama Sverige – Portugal online.

Vad: Sverige – Portugal
När: Den 21/1, kl. 18:00
Vad: Handbolls-EM
Speltips: Sverige -4,5 handikapp (2.00 hos Bet365)
Live stream: > Bet365
TV: TV6

Streama Sverige – Portugal live

Se handbolls-VM hos Bet365

Sverige -4,5 handikapp

Odds = 2.00
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Inför matchen

  • Sverige kommer från en mycket knapp förlust mot Danmark, där man fick en kvittering bortdömd i matchens absoluta slutskede.
  • Både Sverige och Portugal står på 4 poäng, och vinnaren här kopplar ett grepp om semifinalen.
  • Sverige har tydlig plusstatistik mot Portugal om man tittar på resultaten från när lagen mött varandra.

Sverige – Portugal stream

Det är lätt gjort att hitta en Sverige – Portugal live stream att se direktsänt på internet. Allt som krävs för att ni ska se matchen online är att ni skapar ett konto hos Bet365, och där sätter in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni se alla matcher från handbolls-VM.

Det går utmärkt att ha i gång er Sverige – Portugal stream från mobiltelefon såväl som från dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande så kan ni dessutom koppla över er handboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direkt på TV.

Vi tror absolut att ni kommer att bli nöjda med att streama Sverige – Portugal. Bild och ljud håller god klass, och det finns således goda chanser för att ni ska bli mycket belåtna med sändningen.

  • Gå vidare till Bet365
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Sverige – Portugal

Speltips & odds: Sverige – Portugal

Sveriges match mot Danmark i fredags var en riktig rysare. Otroligt jämnt ända in i slutet, där Danmark drog det längsta strået och vann med 28-27 efter ett omdiskuterat domslut. Efter matchen sa Sveriges stjärna Jim Gottfridsson att han tycker att Sverige blir rånade, och nog finns det de som håller med honom.

Men nu är det bara att ta nya tag. Sverige och Portugal står båda på fyra poäng i mellanrundan, och vinnaren av matchen mellan lagen kopplar ett grepp om semifinalplatsen. Klockan 18:00 blåser domaren i gång matchen, som vi ser mycket fram emot.

Portugal är ett starkt lag för tillfället, men man är ändå en bra bit ifrån Sveriges nivå. Laget har bara nått mellanrundan vid två tidigare tillfällen, och det bästa resultat laget någonsin har uppnått i EM är femteplatsen år 2020.

Vi tror hårt på Sverige i den här matchen, efter vår imponerande prestation mot Danmark senast. Vi väljer att spela ”Sverige -4,5 handikapp”, som finnes till 2.00 gånger pengarna hos Bet365.

  • Vårt speltips: Sverige -4,5 handikapp
  • Odds: 2.00
  • Bettingsida: Bet365

Mer odds & betting inför matchen

Kolla även in fler av våra speltips & odds inför handbolls-EM. Alla odds till Sverige – Nederländerna nedan är hämtade från Bet365.

Speltips Odds
Sverige HT/FT 1.52
Sverige vinner med 4-6 mål 3.80
Sverige gör över 30,5 mål 1.72
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024
speltips
Läs om finalen i ATP Newport mellan Michelsen mot Giron. Vi tar fram speltips, odds och guide till livestreaming online.
21 juli, 2024
speltips
Final i ATP Båstad: Borges mot Nadal. Läs om speltips, odds och hur du kan streama matchen online med utmärkt ljud- och bildkvalitet.
21 juli, 2024
gais bajen speltips stream
speltips
Läs allt inför derbymatchen mellan Brommapojkarna och Hammarby IF. Avspark 17:30, lördagen den 20 juli, på Grimsta IP.
20 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar