David Wollner photo
David Wollner

- 23 jan, 2024

Sverige – Norge (Handbolls EM): Live stream, odds & speltips (23/1)

Sveriges landslag i handboll kommer spela mot Norge i sin sista match innan semifinalerna. Här tittar vi närmare på speltips och odds inför matchen. Vi ger dig även info kring hur du kan se Sverige – Norge stream på nätet.

Inför Sverige – Norge i handbolls EM är förutsättningarna inte speciellt spännande. Detta är en match som inte kommer att påverka utfallet av lagen som tar sig från mellanrundan till semifinalerna.

Vad: Sverige – Norge, handbolls EM
Avkast: Den 23/1, kl. 20:30
Plats: Barclays Arena, Hamburg
Live stream: Bet365 & Unibet TV
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (1.49 i odds)

Streama Sverige – Norge hos Bet365

Se alla matcher från Handbolls EM 2024

Norway vs Sweden Match Outcome
Match Starts 23/01 20:30
Match avslutad

Streama Sverige – Norge

Du kommer att kunna se Sverige – Norge live stream på flera olika sidor. Några av de sidor som har rättigheter att visa Sverige – Norge stream är Viaplay, Bet365 eller Unibet.

Du kan själv välja vilken av dessa sidor som passar allra bäst om du vill streama Sverige – Norge. Det kan skilja en del mellan kostnad och kvalité. Det är till exempel möjligt att se Sverige – Norge stream gratis med Unibet eller Bet365. Det enda som krävs är att du spelar på odds inför matchen. Då kommer du ha möjlighet att streama handbolls EM gratis – samt många andra sändningar hos dessa bettingsidor.

Om du i stället väljer att streama Norge – Sverige med Viaplay så kan du förvänta dig en högre kvalité på din live streaming. Det gäller inte bara ljud och bild. Det kommer även vara svenska kommentatorer och experter under sändningen.

Så tittar du på Sverige – Norge stream

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in pengar & spela på odds
  4. Gå till alla live streams
  5. Streama Norge – Sverige från Handbolls EM

Speltips & odds inför matchen

Sverige spelar sin sista match i Mellanrundan av handbolls EM 2024 mot Norge. Det som var bäddat för en helt avgörande match – kommer nu bli en smula avslagen. Båda ländernas öde i handbolls EM 2024 är redan bestämt.

Sverige är på väg mot en semifinal mot Frankrike. Samtidigt som Norge kommer att spela sina sista 60 minuter av handbolls EM.

Det bäddar för en match som saknar den riktigt heta gnistan. Det som står på spel är hedern. Norge vill avsluta mästerskapet med en seger mot deras storebror. Det skulle hjälpa landslaget att kunna stå emot kritikstormen som växt under mästerskapet.

Vi tror att Sverige kommer att vila de allra viktigaste spelarna. Vilket innebär att Hampus Wanne, Jim Gottfridsson och Andreas Palicka kan få en begränsad speltid. Trots detta så anser vi att det är stor fördel för Sveriges landslag att vinna matchen. Det finns mer glöd för Sverige som kan testa nya formationer och anfallsspel. Norge å andra sidan har sett svaga ut – och att spela en helt obetydlig match lär knappast tända den norska gnistan.

Vi misstänker att det blir en transportsträcka för Sverige – som nu har chansen att hälla salt i såren på det avsågade Norge. Den chansen kommer de otroligt formstarka Sverige att ta.

  • Speltips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 1.49
  • Bettingsida: Unibet

Mer speltips

England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

87 Artiklar