Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 nov, 2023

Sverige – Nederländerna (20/11): Stream, speltips & odds [U21]

sverige holland u21 speltips stream

Vad: Sverige – Nederländerna, kval U21-EM
Avspark: Måndag 20 november, klockan 18:00
Vart: Borås Arena
Live stream: > TV4 Play
Speltips: Sverige vinner (Odds: 3.50 hos Expekt)

En otroligt viktig EM-kvalmatch väntar det svenska U21-landslaget, när man tar emot Nederländerna på Borås Arena. Här finner ni vårt speltips till matchen, såväl som information om live stream.

Efter några svaga resultat i inledningen av EM-kvalet har det svenska U21-landslaget redan försatt sig själva i en tuff situation. När man tar emot Nederländerna på måndag kväll är det bara tre poäng som gäller.

Nederländerna har imponerat desto mer, och står på idel vinster samt 14-0 i målskillnad. Det är onekligen en tuff utmaning Sverige har framför sig denna afton. Läs här vårt speltips till matchen, och se hur ni kan streama Sverige – Nederländerna (U21)!

Sverige vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1500 kr hos Expekt!
Sweden U21 vs Netherlands U21 Match Outcome
Match Starts 20/11 18:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Sverige har under pågående kvalspel förlorat mot Nordmakedonien och kryssat mot Georgien. Nu är man illa tvungna att vinna mot Nederländerna istället.
 • Nederländerna står på full pott fem matcher in i kvalspelet, och har inte släppt in ett enda mål.
 • Ländernas U21-lag möttes senast år 2011. Då vann Sverige med 3-0, efter två mål från John Guidetti och ett från Jakob Johansson.
EURO U21 Qualification Grp. C

20th November 2023 - 17:00

Sweden U21

Match Ended
Netherlands U21

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Average goals scored

0/1

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Friendlies U-21

2011

Sweden U21

3

Netherlands U21

0

Streama Sverige – Nederländerna

Många lär vara intresserade av att live streama Sverige – Holland, när nationerna möts i kval till U21-EM. Det är inte särskilt svårt att hitta en sändning till matchen, och för at göra så krävs bara att ni skapar ett konto hos TV4 Play och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla kvalmatcher till U21-EM.

Du väljer själv om du ska titta på din (U21) Sverige – Nederländerna stream via mobiltelefon, dator eller från surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att du som väljer att titta på en Sverige – Nederländerna (U21) live stream kommer att bli nöjd med det beslutet. Bilden och ljudet håller god kvalitet, och det gör även kommentatorerna som guidar dig igenom matchen.

 1. Klicka dig vidare till TV4 Play
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Sverige – Holland

Sverige – Nederländerna speltips

Sverige har fått en dålig start på kvalet till U21-EM, med bara sju poäng på fyra matcher. Det har blivit en närmast chockerande förlust hemma mot Nordmakedonien, och så även bara ett kryss borta mot Georgien. Man har åtminstone lyckats slå Moldavien hemma samt Gibraltar borta.

I dagsläget ser det inget vidare positivt ut vad gäller avancemang till U21-EM, men möjligheten finns ännu. För att det ska vara rimligt är nog seger mot Nederländerna här ett måste. Det blir lättare sagt än gjort, med tanke på att holländarna toppar gruppen, har vunnit alla sina matcher och inte släppt in ett enda mål. Dessutom snittar man nästan tre mål per match gjorda framåt.

Under pågående samling har Nederländerna spelat match mot Gibraltar, på hemmaplan. En match man faktiskt bara vann med 1-0, vilket var överraskande låga siffror. Kan Sverige hoppas på att holländarna inte är i toppslag för tillfället, och vinna hemma i Borås?

Sverige har också spelat en match under pågående samling, men det var en träningsmatch. Den vann man med 3-0, mot Finland. Vi tror faktiskt att Sverige lyckas resa sig och ta en seger här. Kvaliteten framåt finns onekligen, i stjärnspelare som Roony Bardghji och Sebastian Nanasi. Den raka 1:an spelas, till 3.50 gånger pengarna hos Expekt.

 • Vårt speltips: Sverige vinner
 • Odds: 3.50
 • Bettingsida: Expekt

De här oddsen på Sverige – Holland har vi tagit från Expekt Sverige. Den bettingsidan är väletablerad i Sverige och har många spännandeodds. Titta för all del även in bästa casino-bonusar, om det skulle vara av intresse.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni kan kolla in fler spelförslag till Sverige – Holland (U21) nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.70
Under 2,5 mål 2.06
BLGM – Ja 1.58

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar