Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 jan, 2024

Sverige – Nederländerna (15/1): Stream, speltips & odds

sverige holland speltips stream

Sverige möter Nederländerna i handbolls-VM på måndagen den 15 januari. Här finner ni speltips till matchen, och information om hur ni kan streama matchen live.

Sveriges sista motståndare i Grupp E är Nederländerna. Nederländerna kommer senast från en storseger mot Bosnien, och är det lag som på förhand setts som den tuffaste utmanaren till Sverige om gruppsegern. Men Sverige är likväl favoriter.

Vi ser mycket fram emot denna spännande match i handbolls-EM. Här finner ni vårt speltips till mötet, och här visar vi även hur ni gör för att live streama Sverige – Nederländerna (Holland) online på internet.

Vad: Sverige – Nederländerna, Handbolls-VM
När: Den 15/1, kl. 20:30
Vart: SAP Arena
Speltips: Sverige -6,5 handikapp (1.78 hos Bet365)
Livestream: > Bet365
TV: TV6

Streama Sverige – Holland i Handbolls EM 2024

Se alla live streams hos Bet365

Sverige -6,5 handikapp

Odds = 1.78
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Inför matchen

  • Nederländerna kommer från en 36-20-seger mot Bosnien i senaste matchen, och blir en tuff nöt att knäcka för Sverige.
  • Detta är den sista gruppspelsmatchen, innan handbolls-VM går vidare till mellanrundan.
  • Matchen spelas på SAP Arena i Mannheim.

Sverige – Holland stream

Det är lätt ordnat att hitta en Sverige – Nederländerna live stream att se direktsänt på internet. Det enda ni behöver göra för att titta på matchen online är att skapa ett konto hos Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni live streama alla matcher från handbolls-EM 2024.

Bet365 har rättigheter att visa och sända alla matcher från Handbolls EM. Det innebär att du inte bara kommer kunna se Sverige – Holland stream. Utan även resten av alla matcher som väntar från mästerskapet.

Vill du titta på din Sverige – Nederländerna stream via mobiltelefon, dator eller surfplatta? Valet är ditt! Det går nämligen att ha i gång din handboll live stream från valfri enhet. Se matchen var du än befinner dig, från valfri plattform. Har du möjligtvis en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel, Smart-TV eller liknande så kan du dessutom välja att koppla över din handboll stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att du som väljer att streama Sverige – Nederländerna live på nätet kommer att bli nöjd med det beslutet. Bild och ljud på sändningen håller toppklass.

  • Gå vidare till Bet365
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Sverige – Nederländerna

Speltips & odds: Sverige – Nederländerna

Sverige kliver ut inför sin sista match i gruppspelet av handbolls-EM, och ställs då emot Nederländerna. Det blir en ren gruppfinal mellan de två bästa lagen, som gjort de bästa resultaten. Sverige är favoriter, men ska inte underskatta sitt motstånd denna afton!

Nederländerna kommer från en imponerande insats senast, då man fullkomligt körde över Bosnien och vann med 36-20. I paus stod det hela 17-7, och sedan rullade det alltså på likadant i andra halvlek. Sen ska man ha med sig att det är Bosnien knappast hör till turneringens starkare lag, och att Sverige trots allt bör slå Nederländerna.

Under EM har ett intressant tronskifte skett. Max Darj har tillhört startsjuan i fyra år, men har nu blivit utbytt och ersatt av Oscar Bergendahl. Bergendahl slog igenom för något år sedan, och har nu fått så pass positiv utveckling att det inte går att hålla honom utanför förstalinan längre.

Sverige kommer senast från en storseger, då man vann mot Georgien med 42-26. Vi tror kanske inte man lyckas köra över Nederländerna med fullt lika stora siffror, men en klar seger tror vi att det blir. Vi väljer att spela ”Sverige -6,5 handikapp”, som finnes till 1.78 gånger insatsen hos Bet365. Vinst på spelet om Sverige vinner matchen med minst sju mål.

  • Vårt speltips: Sverige -6,5 handikapp
  • Odds: 1.78
  • Bettingsida: Bet365

Mer odds & betting inför matchen

Gå även in och kika igenom våra andra speltips & odds inför handbolls-EM. Alla odds till Sverige – Nederländerna nedan är presenterade från Bet365.

Speltips Odds
Över 62.5 mål 2.00
Under 62,5 mål 1.78
Sverige -4 handikapp första halvlek 2.10
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar