Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 maj, 2022

Sverige – Kanada, 26/5: Speltips & odds (Hockey VM)

Sverige ställs mot Kanada i en kvartsfinal av ishockey VM. Här kommer vi kolla in odds inför matchen – samt ge dig vårt speltips.

Det är otroligt jämnt bland Sverige – Kanada odds. Det finns inget lag som är tydliga favoriter till att vinna matchen. Det bäddar för en stor rysare.

Att spela på betting inför Sverige – Kanada kommer att bli svårt. Det är svårt att bortse från sitt svenska hjärta när vi väljer ett resultat för matchen.

Vad: Sverige – Kanada (ishockey VM 2022)
Speltips: Sverige vinner matchen (2.38 hos Betsson)
Nedsläpp: 26/5, kl. 15:20
Arena: Nokia Arena, Tammerfors
Se matchen: > Streama Sverige – Kanada

Resultat, trupp & statistik

Här kan du kolla in live score under matchen – samt se höjdpunkterna under matchens gång. Du kan även bläddra genom lite statistik och trupper som Sverige och Kanada ställer upp med.

[sports data-token=’2hkawLFjyMsciXvtdaaQKNva1ElXXxJJod0gRSfZ’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Sverige – Kanada speltips

Det är en väldigt svår match som väntar för Tre Kronor. Experter var snabba på att beskriva det som en mardröm när det stod klart att Kanada går kvartsfinal mot Sverige.

Det vi har framfört oss är ett stjärnspäckat Kanada med i stort sett endast NHL-spelare. Detta lag har dock visat en väldigt dålig form. Inte minst blev det väldigt tydligt när Danmark tog en historisk seger mot Kanada i gruppspelet.

På andra sidan så har Sverige sitt Tre Kronor i en mycket hög form. Ett väl godkänt gruppspel – med seger mot både Tjeckien och Finland – bådar gott. Speciellt med tanke på senaste årets fiasko.

Sverige har fått med sig viktiga nyckelspelare som Rasmus Dahlin och William Nylander. Det kommer vara främst dessa gossar som måste föra Sverige till seger mot Kanada. Har vi dessa spelare varma i kläderna – så kan Sverige mycket väl vinna.

Det är oklart vart vi har Kanada inför vi lägger vårt speltips. Dock lutar vår hjärta – men också hjärna mot en svensk seger. Det ger oss ett bra odds inne hos Betsson – där kan du även spela med en bettingbonus om du inte tidigare har konto.

  • Speltips: Sverige vinner matchen
  • Bettingsida: Betsson
  • Oddsbonus: 100 kr free bet

Bäst odds inför matchen

Vi har jämfört lite sidor med varandra för att hitta bästa oddsen inför Sverige – Kanada i hockey VM. Vi är nöjda med de odds som finns på den svensk seger. Där får du i runda slängar 2.30 för en vinst för Tre Kronor.

Efter kollat runt bland flera oddssidor så anser vi att Betsson har högsta oddsen för de flesta spel som vi är intresserade att spela på.

Vi kommer att plocka med de odds som vi tycker är extra intressanta – utöver vårt speltips. Du hittar alla dessa typer av betting här nedanför. Notera att alla spelen och odds kommer från Betsson Sverige. Den sida som vi tycker har bäst odds för hockey VM.

Speltips: Odds:
Över 5,5 mål i matchen 2.58
Sverige – eller oavgjort (fulltid) 1.68
Sverige vinner med 4-2 19.00

Fler artiklar

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar