Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 jan, 2024

Sverige – Japan 5/1: Stream, odds & speltips

Det närmar sig EM och förberedelserna är i full gång. En viktig del av uppladdningen är en vänskapsmatch mellan Sverige och Japan som kommer att spelas på Garden i Jönköping med matchstart klockan 16:00 på fredag.

Med endast en vecka kvar innan EM drar igång är det dags för Sverige att finjustera formen med några vänskapsmatcher. En intressant detalj är att Sverige kommer att ställas mot Japan inte bara en gång utan två, först i Jönköping på fredag och sedan två dagar senare i Ängelholm på Catena Aren. Här kommer vi att gå igenom allt du behöver veta inför den första matchen mellan Sverige och Japan.

Vad: Sverige – Japan, Handboll – Vänskapsmatch
När: Den 5/1, kl. 16:00
Vart: Husqvarna Garden
Speltips: Japan +8.5 mål (1.85 hos Bet365)
Livestream: > SVTPlay

Japan +8.5 mål

Odds = 1.85
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Sweden vs Japan Match Outcome
Match Starts 05/01 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Sverige spelade senast i november mot Ukraina i en vänskapsmatch, vilken man vann mycket enkelt.
 • Japans senaste match var i oktober då man besegrade Bahrain i en avgörande kvalmatch inför OS.
 • Lagen ställs mot varandra två gånger på två dagar. Det första mötet äger rum i Jönköping på Husqvarna Garden.

Sverige – Japan stream & TV

Sveriges sista förberedelse inför EM äger rum mot Japan och drar igång på fredag klockan 16:00. Matchen kommer att vara tillgänglig både på TV och via stream. Om du föredrar att följa matchen på TV kan du avnjuta sändningen på SVT.

För dig som föredrar att streama matchen online finns det också möjlighet, oavsett om du använder en TV, dator, iPad eller telefon. SVT Play är plattformen som kommer att erbjuda streamingen. Följ vår enkla guide nedan för att smidigt komma igång med att streama uppladdningen inför EM och Sveriges matcher. Du kan självklart hitta mer information om hur & vart du kan streama handboll EM under kommande veckorna.

 • Klicka dig vidare till SVT Play
 • Öppna ett konto
 • Streama Sverige – Japan

Sverige – Japan speltips

Inför mötet mellan Sverige och Japan har vi utarbetat ett speltips med fokus på ett handikappspel för det gästande laget.

Vi tror att Sverige, som går in som storfavoriter, kommer att vinna detta möte och förmodligen göra det på ett bekvämt sätt. Däremot förväntar vi oss inte en överväldigande seger.

Senast lagen möttes för ett par år sedan stötte Sverige på stora problem och vann till slut med endast två mål. Även om förutsättningarna är annorlunda idag, bör man komma ihåg att Sverige kommer att rotera och testa olika spelare och uppställningar inför mötet. Det är inte nödvändigt för Sverige att gå all in i denna match, och förbundskaptenen Glenn Solberg har tydligt uttryckt att dessa två matcher mot Japan ger laget en bra chans att förbereda sig inför EM i Tyskland en vecka senare.

Mot denna bakgrund har vi valt att ta fram ett handikappspel på Japan med en mållinan på +8.5 mål. Vi anser att detta är en ganska hög lina, särskilt i vänskapsmatcher där laget inte spelar på maximal kapacitet för att undvika onödiga skador inför det kommande EM-slutspelet. Här kommer Sverige att använda möjligheten att experimentera med olika taktiker, uppställningar och spelstilar.

Spelet läggs hos Bet365, ett av de många spelbolag vi varmt rekommenderar. Utforska gärna vår lista över Sveriges bästa spelbolag, där vi granskar och analyserar styrkor och svagheter hos varje spelbolag och presenterar de mest attraktiva spelbonusarna.

Mer odds & betting inför matchen

Se gärna våra andra speltips & odds inför matchen mellan Sverige mot Japan. Alla odds har vi tagit fram från spelbolaget Bet365 – som erbjuder alla nya kunder en bonus upp till 1250 kr i form av spelkrediter.

Speltips Odds
Sverige vinner med 4 till 6 mål 4.25
Sverige under 34.5 mål 1.90
Halvlek med flest mål: 2:a halvlek 1.75
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar