Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 maj, 2023

Sverige – Finland (Hockey VM) – Live stream, speltips & odds

Sveriges landslag i ishockey (Tre Kronor) ställs mot Finalnd i ett kraftprov i hockey VM 2023. Matchen blir viktig för placeringen av lagen i gruppspelet. Inför matchen så tipsar vi om Sverige – Finland live stream.

Utöver att hjälpa dig streama Sverige – Finland online, så har vi även ett speltips. Där kommer du att se vilka odds vi tycker är extra intressanta inför Finland – Sverige i ishockey VM.

Streama Finland – Sverige hos Bet365

Rättigheter för att sända alla matcher från ishockey VM 2023

Vad: Finland – Sverige (Hockey VM)
När: Den 15/5, kl. 19:20
Vart: Nokia Arena, Tammerfors
Live stream: Bet365 & SVTplay
TV: SVT2
Speltips: Under 5 mål i matchen (1.73 hos MrGreen)

Streama Finland – Sverige

För att se Sverige – Finland stream från ishockey VM den 15/5 är inga större svårigheter. Det finns idag flera tjänster som kan hjälpa dig att sända hockey VM live streams från dator, mobil eller surfplatta.

En av dessa tjänster är Bet365. Där kommer du att kombinera odds och betting med live streaming. Denna betsida har nämligen alla rättigheter att visa hockey VM matcher på sin hemsida. Perfekt för dig som vill både vill spela på odds inför matchen OCH streama Sverige – Finland.

Det är även möjligt att se Finland – Sverige stream gratis på nätet. Det kan man göra hos SVTplay. Det är en tjänst som är gratis för alla inom Sverige.

Här nere finns alla steg för att börja titta på Sverige – Finland live stream från ishockey VM. Vi har valt att rekommendera dig för Bet365 som både har odds och sändning från matchen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Gör insättning och få en bonus
  4. Hitta matchen i deras sportsbook
  5. Spela på odds – och sänd Finland – Sverige live stream

Speltips inför Finland – Sverige

På förhand så ser matchen mellan Finland – Sverige blir en jämn match. Inte minst när vi tittar på oddsen. Där har spelbolagen svårt att utse en klar favorit till att vinna matchen. Det är en svår match för att ge ett bra speltips för vinnare av matchen. Därför kommer vi titta på annan typ av betting inför Finland – Sverige.

Hittills så har Sverige fått mycket beröm för sitt försvar. På två matcher så har Tre Kronor hållit nollan. Troligen kommer detta imponerade facit att brytas ikväll. Finland är ett landslag som har mer kvalité i anfallsspelet än Sveriges tidigare motståndare (Tyskland och Österrike).

Finland som har lägst odds för att vinna hockey VM 2023 – har inte haft en spikrak väg hittills. Förlust mot USA kan man borsta av sig. Men en knapp seger mot Tyskland imponerade inte hemmafansen.

Tre Kronor har heller inte fått den förstärkning i anfallet som man hoppats på. Nu verkar William Nylander från Toronto Maples vara på väg – men finns inte med i matchen mot Finland.

Vi tror att ett bra försvarsspel från Tre Kronor. Kombinerat med ett Finland som inte riktigt hittat formen kommer leda till en ganska målsnål match. Därför kommer vi spela på antal mål – under 5. Vinnaren av matchen håller vi ganska öppet.

Mer betting inför matchen

För att få fler speltips inför Finland – Sverige i hockey VM, så finns det andra odds som är intressanta. Vi övervägde länge att spela på en rak seger för Sverige. Vilken ger oss mer än x2 pengarna tillbaka från vår satsning.

Det är dock en match som kan sluta lite hur som helst. Oddsen ligger jämnt för lagen att vinna matchen. Det är svårt att gå på tidigare matcher – då trupperna i lagen skiljer sig väldigt mycket åt.

Den enda matchen som är värd att ta med i beräkningen är uppvärmningsmatchen inför hockey VM mellan lagen i Euro Hockey Tour. Där vann Sverige med 4-3 efter övertid.

Se vilka andra odds inför Sverige – Finland vi tycker är intressanta för vårt speltips!

Speltips: Odds från MrGreen:
Sverige vinner matchen (ord. speltid) 2.80
Lucas Raymond gör mål 3.50
Första period slutar oavgjort 2.35
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar