Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 jan, 2024

Sverige – Bosnien-Hercegovina: 11/1: Stream, odds & speltips

Sverige ställs mot Bosnien-Hercegovina i deras inledande EM-match 2024! Matchen drar igång klockan 20:30 på torsdag. Följ med oss genom en detaljerad analys inför matchen.

Äntligen är det dags för Sveriges EM-premiär. Den regerande mästaren, Sverige, kliver ut på planen i förhoppning om att säkra en övertygande seger mot Bosnien-Hercegovina i den första matchen. Här går vi igenom allt inför EM-premiären, presenterar vårt bästa speltips, granskar samtliga odds och visar dig hur du kan streama Sveriges första match online.

Vad: Sverige – Bosnien-Hercegovina, Handbolls-EM
När: Den 11/1, kl. 20:30
Vart: SAP Arena
Speltips: Över 56.5 mål (1.80 hos Bet365)
Livestream: Bet365 & Viaplay
TV: TV6

Över 56.5 mål

Odds = 1.80
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Se Sverige – Bosnien i Handbolls EM

Streama alla matcher hos Bet365

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Bosnia and Herzegovina vs Sweden Match Outcome
Match Starts 11/01 20:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Sverige går in i matchen med två imponerande segrar i sina senaste vänskapsmatcher.
 • Bosnien-Hercegovina har förlorat alla sina tre vänskapsmatcher inför hanbolls-EM.
 • Sverige, som är regerande mästare, kliver in som stora favoriter i sin öppningsmatch i EM.

Sverige – Bosnien-Hercegovina stream

Du vill naturligtvis inte missa Sveriges första EM-match. Vi kommer därför att steg för steg gå igenom hur du kan live streama handbolls-EM via din TV, dator, iPad och telefon, och detta med en imponerande ljud- och bildkvalitet samt svenska kommentatorer.

Först och främst behöver du skapa ett konto hos Viaplay, vilket du enkelt kan göra genom att använda vår länk nedan i guiden. Därefter måste du prenumerera på ett sportpaket för att låsa upp deras sportevenemang. Sedan är du redo att börja streama handboll online och förstås även andra stora sportevenemang året runt.

Om du föredrar att titta på matchen via din TV och har tillgång till TV6 är det också fullt möjligt att göra det.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Sverige – Bosnien-Hercegovina

Sverige – Bosnien-Hercegovina speltips

Här presenterar vi vårt speltips inför Sveriges öppningsmatch i handbolls-EM 2024, där man möter Bosnien-Hercegovina.

Vi kommer att fokusera på ett överspel i den första matchen. Detta tycker vi kan vara ett klokt val, särskilt när Sverige går in som favoriter och har goda möjligheter att göra ett betydande antal mål mot en relativt svag motståndarnation.

Sverige imponerade stort under sin EM-uppladdning genom att dominera båda matcherna mot Japan. Man producerade hela 42 respektive 43 mål i dessa två möten. Samtidigt släppte försvaret in några mål, särskilt i den första matchen där man faktiskt tillät 30 mål. Totalt såg vi 72 mål i den första matchen och 66 i den andra.

Nu när det är EM kan förutsättningarna vara annorlunda, men vi tror inte att Sverige kommer att sakta ner. Snarare vill de visa varför de är regerande mästare och förväntas gå in i turneringen med full kraft.

Ett bra spelval enligt vår bedömning är över 56.5 mål i matchen. Vi placerar detta spel hos spelbolaget Bet365, ett spelbolag som vi starkt rekommenderar. Förutom Bet365 har vi en lista över Sveriges bästa spelbolag där vi jämför olika spelsajter. Ta gärna en titt på vår lista över rekommenderade spelbolag och utforska deras öppningserbjudanden, vilka också kan vara mycket lockande för nya spelare.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har granskat samtliga odds inför matchen och identifierat några ytterligare speltips som vi anser vara intressanta och värda att hålla extra koll på. Ta en titt på våra speltips nedan, gör din egen bedömning och, inte minst, spela ansvarsfullt. Samtliga odds hämtas från spelgiganten Bet365.

Att komma igång hos Bet365 är en smidig process, och det enda som krävs är en minimuminsättning på 50 kr för att få tillgång till deras omfattande utbud av spel. Detta är verkligen en spelsajt som vi starkt rekommenderar om du är intresserad av att spela på odds.

Speltips Odds
Sverige -13.5 mål 1.85
Sverige över 35.5 mål 1.80
Bosnien över 21.5 mål 1.85
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar