Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 22 maj, 2022

Sundsvall – Mjällby, 23/5: Speltips & stream

Mjällby Helsingborg speltips stream

Jumbon i Allvenskan, GIF Sundsvall, har en extrem svår uppgift framför sig när de tar emot Mjällby AIF.

Sundsvall har inlett väldigt tufft, läcker in mål och har en urusel form. Mjällby har fått en pigg start och ligger på en 6:e plats i tabellen.

Ändå erbjuder spelbolag nästan jämna odds, där Mjällby bara är en liten favorit till seger. Mjällby borde vara klara favoriter till seger.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Sundsvall – Mjällby, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-05-23, kl. 19:00
Vart: Norrporten Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Mjällby +0 (Odds: 1.66 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’JCk2fIdcfyUFqp5Xxu16dua6VNVjFM7Q8k4uEv0X’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sundsvall – Mjällby live

Det är lätt att streama måndagsmötet mellan Sundsvall och Mjällby online. Allt som du behöver göra för att se matchen är att registreta ett konto gratis hos Discovery Plus.

Därefter behöver du köpa ett sportpaket. När det är gjort kan du ta del av alla Allsvenskan live streams, inklusive Sundsvall – Mjällby live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta. Du kommer igång på följande vis:

  • Ta dig vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Sundsvall – Mjällby live och hela Allsvenskan

Sändningen i matchen börjar 15 minuter innan.

Speltips & odds

Nykomlingen GIF Sundsvall har fått en jobbig start på säsongen. Det har blivit 7 förluster efter 8 inledande omgångar. Det är inte mycket som har stämt.

Ljusglimten var hemmamötet mot Kalmar FF. Matchen såg länge ut att sluta mållöst. På övertid nätade Pontus Engblom vinnarmålet, som gav 3 viktiga poäng.

Innan dess och sedan dess har det varit svårigheter för klubben från norr att hitta nätmaskorna. Att näta 7 gånger må tyckas vara okej. Fast vad gör det när de läcker in mål. Att släppa in 22 mål under tiden är helt bedrövligt. Det håller inte i Allsvenskan och därför ligger laget sist i tabellen.

Bakom sig har Sundsvall en tung 1-5 förlust mot IFK Norrköping. Saku Ylätupa gjorde ett tröstmål, sitt 4:e för säsongen. Managern Henrik Åhnstrand har en blytung uppgift att göra försvaret stabilt. Det är inte trovärdigt att han hinner göra det till nästa möte.

Kollegan Andreas Brännström är ett bra exempel att göra. Hans Mjällby har nämligen släppt in minst mål av alla i Allsvenskan.

Att bara släppa in 6 mål efter 8 omgångar har tagit laget till en 6:e plats, där de är 3 poäng upp till 2:an och 3:an Hammarby respektive BK Häcken, i tabellen.

Man har slitit något med anfallsspelet, men ändå nätat 9 gånger under tiden. I truppen finns många spelare som har hamnat i målprotokollet. I den senaste omgången log man under mot Värnamo fram tills slutsignalen då Herman Johansson kvitterade på övertid, i matchminut 95.

Den energi kan man ta med sig vidare till detta möte och hitta tillbaka till vinnarspåret. För innan dess blev det en förlust mot de regerande mästarna Malmö FF, på Eleda Stadion.

Spelbolag har inte riktigt rätt odds ute då Sundsvall sliter hårt med försvaret. Odds på en rak Mjällby seger är så hög att det finns värde i att inkludera en försäkring, om mötet skulle sluta oavgjort.

Därför faller spelet på att Mjällby vinner måndagsmatchen genom asiatiskt handikapp +0 mot Sundsvall.

Det innebär att pengarna återbetalas vid ett oavgjort resultat. En förlust vid en Sundsvall seger och vinst vid en Mjällby seger.

  • Vårt speltips: Mjällby +0 Asian Handicap
  • Odds: 1.66
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Sundsvall inte vinner mötet mot Mjällby.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Sundsvall – Mjällby matchen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Mjällby vinner matchen 2.35
Under 9,5 hörnor i matchen 2.10
Mjällby vinner 1:a halvleken 2.90

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar