Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 30 maj, 2021

Sundsvall – Jönköpings Södra, 1/6: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

Både Sundsvall och Jönköpings Södra har segrar i ryggen när lagen drabbas samman i Superettan.

Sundsvall är det bättre laget som efter 7 omgångar har kammat hem 14 poäng och ligger på en 3:e plats i tabellen.

Jönköpings Södra har efter en seg inledning tagit sin andra seger och klättrat upp till en 13:e plats i tabellen.

Som alltid finns det inga lätta matcher och det väntas inte heller detta möte bli.

Vad: Sundsvall – Jönköpings Södra, Superettan
Avspark: Den 2021-06-01, kl. 18:30
Vart: Norrporten Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.88 hos Bet365)

Sundsvall – Jönköpings Södra stream

Du kan streama Sundsvall – Jönköpings Södra från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Sundsvall – Jönköpings Södra kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Sundsvall – Jönköpings Södra via live stream

Speltips & odds

Ihop med tabellettan Värnamo är Sundsvall det formstarkaste laget i Superettan.

De 5 senastematcher har slutat med 4 segrar och ett kryss. Den stora framgången har varit försvaret. I 3 av dessa 5 matcher har Sundsvall hållit nollan. 4 av dessa 5 har slutat med 2 insläppta mål i möten totalt.

Senast mot Örgryte var det en tajt match som länge såg ut att sluta mållöst. Sundsvall gjort det svårt för dem att skapa några vassa lägen och komma till avslut. Även Sundsvall hade bekymmer med att få bollen på mål fram tills att Linus Hallenius gjorde sitt 2:a mål för säsongen med kvarten kvar. Därefter nätade även Johan Bengtsson sitt 4:e mål, efter att ha bytts in från bänken.

Att släppa in bara 3 mål på de 5 senaste matcher är något som sticker ut.

Jönköpings Södras försvar är inte så mycket sämre, efter att ha släppt in bara ett mål fler än Sundsvall. Däremot har målskyttet varit ett problem, fram tills den senaste matchen då det blev en 3-1 seger över Landskrona. Det märkliga är att samtliga 3 skott på mål från Jönköpings Södra gick in i mål. Den statistiken blir omöjlig att fortsätta med, speciellt när de gästar ett topplag.

På resande fot är Jönköpings Södra det sämsta laget i serien, med bara ett mål på 3 bortamöten. Tufft kommer de att få det mot Sundsvall, som är heta.

Men något målkalas mellan två gäng som försvarar sig bra behöver det verkligen inte bli.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.88
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Sundsvalls möjlig startuppställning:

Davor Blazevic; Dennis Olsson, Teodor Stenshagen, Alexander Blomqvist, Anton Eriksson, Niklas Dahlström; Erik Andersson, Daniel Stensson, Pontus Silfwer; Pontus Engblom, Linus Hallenius.

Jönköpings Södras möjlig startuppställning:

Frank Pettersson; Jesper Svensson, Sebastian Crona, Marcus Degerlund, Daniel Strandsäter; Fredric Fendrich, Moustafa Zeidan, Marko Nikolic, Robin Book; Eric Johana Omondi, Adrian Edquist.

Andra nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar