Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 13 jun, 2021

Sundsvall – GAIS, 15/6: Speltips & stream

Örgryte – Sundsvall, 22/5: Speltips & stream

Både Sundsvall och GAIS har förluster i ryggen inför den 10:e omgången i Superettan.

Det skiljer bara en poäng mellan lagen där Sundsvall är 6:an i tabellen medan GAIS ligger på en 8:e plats.

Sundsvall måste hitta tillbaka till vinnarspåret för att inte tidigt tappa kampen om platserna till Allsvenskan.

GAIS har en iskall form med 4 förluster på de 5 senaste matcher. Att bryta den trenden mot anfallsstarka Sundsvall blir väldigt tufft.

Vad: Sundsvall – GAIS, Superettan
Avspark: Den 2021-06-15, kl. 19:00
Vart: Norrporten Arena
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Sundsvall (Odds: 1.73 hos Bet365)

Sundsvall – GAIS stream

Du kan streama Sundsvall – GAIS från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Sundsvall – GAIS stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Sundsvall – GAIS via live stream

Speltips & odds

Efter att ha spelat helt lysande i segermatcherna mot Öster, Vasalund och Örgryte blev det förvånandsvärt förluster mot Jönköpings Södra och Trelleborg för GIF Sundsvall, vars stora ambition är att ta sig tillbaka till Allsvenskan.

Senast mot Trelleborg misslyckades Sundsvall med att näta, något som är ovanligt. Inte för att det på något sätt saknades lägen. Sundsvall avfyrade 5 skott på mål och 8 utanför och hade ett spelövertag. Men bollen ville inte rulla in i mål.

Sundsvall har det vassaste anfallsparet i Pontus Engblom och Linus Hallenius, som tillsammans har nätat hälften av lagets 14 mål. Även om de båda gick mållösa av planen senast är formen på topp hos dem.

På hemmagräs har Sundsvall nätat 8 mål på 4 matcher. Den målformen behöver de hålla i för att övervinna GAIS starka bortaspel.

Konstigt nog har GAIS plockat mer poäng på bortagräs än på hemmaplan. Succéfaktorn har varit försvaret som bara har släppt in ett mål på 4 bortamöten, som har slutat med 2 vinster, ett kryss och en förlust nyligen mot Värnamo.

Formen överlag är dålig med 4 förluster på de 5 senaste ligamatcherna, där GAIS har underpresterat kraftigt.

Senast stod GAIS för en usel insats hemma mot Landskrona, som i och med vinsten klättrade upp på en 1:a plats i tabellen.

GAIS skapade knappt något i matchen och fick bara till ett skott på mål, som också gick in i mål, som inhoppandes Adam Egnell ordnade. Däremot gjorde försvaret ingen vidare insats och släppte in 3 baljor totalt.

Det som bör fälla avgörandet i mötet är Sundsvalls vassa offensiv och succéduon Pontus Engblom och Linus Hallenius, som är formheta.

Därför lander spelet på att Sundsvall bryter sin förlustsvit och tar en seger mot GAIS.

  • Vårt speltips: Sundsvall vinner matchen
  • Odds: 1.73
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Sundsvalls möjlig startuppställning:

Davor Blazevic; Dennis Olsson, David Myrestam, Alexander Blomqvist, Teodor Stenshagen, Niklas Dahlström; Daniel Stensson, Paya Pichkah, Erik Andersson; Pontus Engblom, Linus Hallenius.

GAIS möjlig startuppställning:

Mathias Karlsson; August Wängberg, Daniel Hultqvist, Emin Grozdanic, Niclas Andersen; Adnan Maric, Boris Lumbana, Nikola Ladan; Johan Andersson, Daniel Sterner, Michael Kargbo.

Andra nyheter

os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
15 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
14 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar