Sundsvall - Djurgården, 26/6: Speltips & stream

Swansea, Wales, UK. 28th Aug 2018. Joel Asoro of Swansea city in action. EFL cup, Carabao cup , 2nd round match, Swansea city v Crystal Palace at the Liberty Stadium in Swansea, South Wales on Tuesday 28th August 2018. this image may only be used for Edi

Efter en månads sommaruppehållet är det äntigen dags för allsvensk omstart där GIF Sundsvall gästas av Djurgårdens IF.

Oavsett utgång kommer Sundsvall fortsatt att ligga på en nedflyttningsplats, då de har hela 5 poäng upp till säker mark.

Djurgården dras med en svag bortaform men håller samtidigt tätt bakåt. Så det mesta lutar mot en måsnål tillställning.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sundsvall – Djurgården, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-06-26, kl. 17:30
Vart: Norrporten Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Under 3 mål (Odds: 1.81 hos Unibet)

 

Startelvor & statistik

 

Streama Djurgården – Varberg live

För att streama mötet mellan Sundsvall och Djurgården online behöver du ett konto hos Discovery Plus.

När det är skapat kan du ta del av alla Allsvenskan live streams, som bland annat Sundsvall – Djurgården live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta, på följande vis:

  • Surfa vidare till Discovery Plus
  • Registrera ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Sundsvall och Djurgården live

 

Sändningen i matchen börjar 15 minuter innan.

 

Speltips & odds

 

Uppehållet borde ha gynnat skadedrabbade Sundsvall. Den stekande sommarvärmen kan innebära en vätskekrävande match.

För säsongsstarten har varit minst sagt bedrövlig. Å andra sidan är det flera andra lag som också har underpresterat, vilket innebär att man ligger på en 14:e plats i tabellen.

Efter en rad förluster gick man ut till fansen och lovade förbättring. Löftet hölls när man slog Mjällby på hemmagräs med 2-0. Fast direkt därefter blev det en förlust med samma siffror på resande fot mot IFK Göteborg.

I Sundsvall finns Saku Ylätupa, som är lagets bästa målskytt med 4 fullträffar. Sedan är det glest i målprotokollet. Bakåt har det blivit 24 insläppta mål på de inledande 10 omgångar, vilket är den högsta siffran i serien. Fast på hemmaplan spelar man bättre. Samt att laget fokuserar väldigt mycket på sitt försvarsspel för tillfället. Så det är ett tight och väldigt hårt jobbande lag som kommer till start.

För Djurgårdens del väntar ett derby mot Hammarby efter detta möte. Hjalmar Ekdal, Hampus Finndell och Isak Hien står alla på 2 gula kort och missar derbyt om de åker på en varning. I tillägg är Rasmus Schüller avstängd, på grund av 3 gula kort.

Managern Kim Bergstrand säger så här inför matchen:

”Vi gjorde en fantastiskt bra träning i onsdags, både offensivt och defensivt. Under torsdagspasset var det lite mer fysiskt och det såg också helt okej ut, jag tyckte att alla jobbade på bra. Så grundkänslan är positiv och vi har haft hög närvaro på planen under veckan, berättar Kim som villl se spelarna hålla huvudet kallt i den rådande värmeböljan. Det kommer att bli riktigt varmt så det är en faktor att alla inte är ute i solen för mycket och vätskar upp ordentligt för att vara förberedda på det. Konstgräs har en förmåga att brinna under fötterna också, så det blir intressant. Men det känns jäkligt roligt att spela allsvensk match igen. Vi har tränat på bra under lång tid så jag känner att vi är redo och förhoppningsvis blir det mycket folk på plats.”

Djurgården, som är 4:an i tabellen, har ännu ingen seger på bortagräs. I stället har det blivit 2 kryss och 3 förluster mot Mjällby, Göteborg, AIK, Elfsborg och Kalmar. Under den tiden har Djurgården bara nätat en gång. Å andra sidan har det inte blivit fler än 4 insläppta mål heller.

För anfallaren Joel Asoro (i bild) har det blivit 4 mål och en assist hittills. Efter honom ligger Hampus Finndell i topp i den interna skytteligan, med 3 baljor.

Spelbolag har Djurgården som givna favoriter. Chansen är stor att de går segrandes ur duellen. Ändå finns det mer värde i att vi får se få mål i matchen.

Det asiatiska linan ligger på 3 mål, som innebär att pengarna återbetalas vid exakt 3 mål.

Därför faller spelet på att mötet mellan Sundsvall och Djurgården slutar under 3 mål. Förlust vid 4 mål eller fler. Vinst vid 0, 1 eller 2 mål i matchen.

 

  • Vårt speltips: Under 3 mål Asian Handicap
  • Odds: 1.81
  • Bettingsida: Unibet

 

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

 

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Sundsvall och Djurgården inte gör fler än 3 mål ihop i matchen.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför matchen mellan Sundsvall – Djurgården.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

 

Speltips Odds från Unibet
Djurgården vinner matchen 1.40
Över 9,5 hörnor i matchen 1.82
Under 2,5 mål i matchen 2.33

 

Nyheter

VM 2022 – 28 november (28/11) – Matcher, odds & tider
VM 2022 – 28 november (28/11) – Matcher, odds & tider
En sammanställning av VM under den 28/11. Här kan du se tv tider, odds och tips inför dagens matcher den 28 november.
25 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM-tipset – 25 november (25/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 25 november (25/11): Tips, förslag & analys
Svenska Spels VM-tipset fredag 25 november! Vi tar er igenom alla kupongens 13 matcher, och ger såväl analys som spelförslag! …
24 november, 2022 | Emil Sandberg
Svenska Spel ger 100 kr i välkomstbonus under VM
Svenska Spel ger 100 kr i välkomstbonus under VM
Hos Svenska Spel så finns det nu en bonus att använda på spel under VM 2022. Hämta din välkomstbonus direkt - och spela fritt på odds! …
24 november, 2022 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.