Speltips & odds: Två besvikelser gör upp på Gamla Ullevi

IFK Göteborg och Hammarby ställs mot varandra på torsdag kväll, när Allsvenskan är tillbaka efter ett landslagsuppehåll.

IFK GöteborgXHammarby IF

2.80

3.40

2.40
Spela nu ➤
Odds hämtat: 08/09/2020 – 13:45

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

Anestis

Jallow – Da Graca – Calisir – Tolinsson

Yusuf – J. Johansson – Sana

Karlsson Lagermyr – A. Farnerud – Aiesh

Trolig laguppställning, Hammarby

Ousted

T. Söderström – Fenger – Magyar – Jeahze

Bojanic – Andersen

Rodic – A. Khalili – Tankovic

Jóhannsson

Här kan ni läsa om hur ni kan hitta en IFK Göteborg – Hammarby IF live stream.

IFK Göteborg väntar fortfarande på sin nya tränare

Efter att Allsvenskan tagit paus för att Sebastian Larsson varit iväg och spelat med landslaget är den svenska ligafotbollen nu tillbaka. Efter en inte alltför upphetsande sammandrabbning mellan Helsingborg och Kalmar under onsdagen smäller det på riktigt torsdag kväll.

Under årets allsvenska har Hammarby gått riktigt knackigt, även om man då och då visat upp den potential man besitter och fått fansen att inbilla sig att allt är på väg att lossna. Senast var när man besegrade Puskás Akádemia med 3-0 och visade upp ett övertygande spel, bara för att i nästa match kryssa hemma mot Kalmar.

Laget på andra sidan av Gamla Ullevis gräsplan har dock underpresterat precis lika mycket. IFK Göteborg har inte vunnit på 13 matcher, och har bara en poäng till godo ner till kvalstrecket. Efter krysset, ett av alla, mot Mjällby senast agerade klubben genom att sparka Poya Asbaghi. Ny tränare är ännu inte tillsatt, men klart verkar åtminstone vara att Poyas assisterande Ferran Sibila blir kvar i tränarteamet.

De här lagen har redan mötts två gånger denna säsong, där IFK Göteborg vann cupmatchen medan det allsvenska mötet slutade oavgjort.

Speltips & odds

Det är svårt att tippa IFK Göteborg med tanke på att de precis gjort sig av med sin tränare, och Hammarby är inte enkla att tippa de heller den här säsongen.

Stefan Billborn har i flera intervjuer klagat över att det täta matchandet gjort att han inte haft tid eller möjlighet att riktigt rätta till de svagare bitar Hammarby haft i sitt spel, utan istället bara tvingats fokusera på nästa match som alltid varit bara någon dag bort. Nu har han fått nästan två veckor på sig att jobba med det han vill, och som den erkänt duktiga tränare han är tror vi att han hunnit få en del ordning på detta starka manskap.

Vi tror att Hammarby vinner matchen, och spelar den raka 2:an till 2,60 gånger insatsen på Unibet.

  • Tips: Hammarby vinner matchen
  • Odds: 2,60 på Unibet (odds hämtat 8/9, 11:30)

Fotbollsquiz

Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Våren 2016 offentliggjordes det att Janne Andersson skulle bli Sveriges näste förbundskapten efter Erik Hamrén, i ett skifte som var fastställt att ske efter EM 2016 …
News icon13 november, 2020
Author iconEmil Sandberg