Speltips & odds: Otroliga odds på svensk seger 18/1

Resultat
Odds
Sverige
Oavgjort
Egypten
Odds hämtat på bet365: 18/1 11:05

Tuff match mot värdnationen

Under måndagen klockan 18:00 spelar Sverige – Egypten mot varandra i deras tredje respektive match i gruppen i handbolls-VM 2021. Värdnationen har gjort det bra än så länge i mästerskapet, precis som Sverige har, och båda ser varandra som en värdemätare. I lagens senaste möte mot varandra vann Sverige med 24-27 mot Egypten efter en jämn kamp där Jim Gottfridsson prickade in de två mål i slutminuterna.

Sverige går in i detta möte med ett starkt självförtroende. Laget vann med komfortabla 41-26 efter ett underbart spel av svenskarna över hela matchen. Lucas Pellas imponerade i matchen och gjorde hela 12 mål för Sverige, ett mål mer än jämfört med förra matchens målkung Hampus Wanne (11). Chile hade inte mycket övers att göra i detta mötet och var en nivå sämre på alla plan. Nu väntar Egypten som kommer att bli en värdemätare för Sverige.

Årets VM:s värdnation har verkligen visat framfötterna än så länge. I Egyptens föregående match krossade de ett fortsatt blekt Nordmakedonien med 38-19 och gjorde en bra match. Egyptierna kommer att bli en större motståndare än vad Sverige tidigare har mött i mästerskapet, men vi tror att de kommer att klara av det och vinna matchen genom sitt goda målskytte som går runt bland flera spelare.

Speltips & odds

Chile var ett steg bättre än Nordmakedonien, men Sverige kunde övertyga och vinna komfortabelt även i det mötet. Svenskarna har flera spelare som kan göra flera mål och är väldigt farliga i boxen, samtidigt som de har ett bra samarbete i försvaret.

Vi tror att matchen mellan Sverige – Egypten under måndagskvällen kommer att vara ett möte där båda lagen kommer att försöka ta kommandot i matchen och som kommer att svänga fram och tillbaka. Lagen är jämna, men vi tror Sverige kommer att dra det längsta strået under måndagen.

Ett spel på att det tredje mötet i gruppen för respektive lag mellan Sverige – Egypten i handbolls-VM kommer att vara chansartat och kommer att generera vara jämn. Vi tror att Sverige kommer att vinna detta möte med ett par bollar efter en god match med värdnationen. Till ett odds på hela 2.35, vilket är väldigt generöst, satsar vi våra pengar på vinst för Sverige. Detta, och mycket mer, finns tillgängligt just nu på Bet365.

  • Tips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 2.35 på Bet365 (odds hämtat 18/1, 11:05)

Fler speltips

Örgryte - GAIS, 3/8: Speltips & stream
Örgryte - GAIS, 3/8: Speltips & stream
Örgryte och GAIS möts i en Superettan match som kan sluta hur som helst. Odds på att båda lagen nätar är högt och bra och får vårt speltips.
News icon 2 augusti, 2021
Author icon Katten Jansson
Akropolis - Öster, 3/8: Speltips & stream
Akropolis - Öster, 3/8: Speltips & stream
Varken Akropolis eller Öster har öst in mål denna säsong. Det bör de inte heller göra när lagen drabbas samman i Superettan. Speltipset landar på ett underspel.
News icon 2 augusti, 2021
Author icon Katten Jansson
Sparta Prag - Monaco, 3/8: Speltips & stream
Sparta Prag - Monaco, 3/8: Speltips & stream
Sparta Prag blir svårslagna på hemmagräs när Monaco gästar dem i kvalet till Champions League. Bra odds finns på att Sparta Prag inte förlorar det första mötet.
News icon 2 augusti, 2021
Author icon Katten Jansson