Speltips & odds: Manchester United - Sheffield United 24/6

Under kvällen klockan 19:00 spelas mötet mellan Manchester United – Sheffield United i Premier League.

Manchester UnitedXSheffield United

1.44

4.33

8.00
Spela nu ➤
Odds hämtat: 24/06/2020 – 13:45

Trolig startelva, Manchester United

De Gea

Bissaka – Maguire – Lindelöf – Shaw

McTominay – Fred – Pogba

Fernandes

Martial – Rashford

Trolig startelva, Sheffield United

Moore

Robinson – Jagielka – Basham

Baldock – Berge – Norwood – Fleck – Stevens

McBurnie – Sharp

United möter United

Omgång 31 är nu ett faktum och under denna varma onsdagskväll ska Manchester United – Sheffield United göra upp i en fin engelsk match i Premier League. Ett försvarsstarkt Sheffield United ska möta ett kontringstarkt Manchester United som har hemmaplan idag. Hemmalaget har inte förlorat på deras senaste 12 matcher.

Manchester United kommer till detta mötet med en liten skjuts i baken efter ett oavgjort resultat mot sin förre tränaren. José Mourinhos Tottenham stod som värdar och motståndet för Manchester United i deras senaste match, vilket slutade i ett jämnt 1-1-resultat tillslut efter ett piggt inhopp av den kreativa mittfältaren Paul Pogba som gav en injektion till sitt lag och kunde vända underläge till lika. Victor Nilsson-Lindelöfs lag ligger för närvarande på en femteplats i Premier League, med lika många poäng som Wolves (46) inför denna matchen, och siktar på en högre placering. Laget ser hyfsat bra ut för närvarande, men har mer att önska i sitt spel och ska nu spela mot ett lågt liggande mittenlag.

Ett bortalag i gungning är Sheffield United som idag ska spela mot Manchester United. I deras senaste blev de förnedrade med 3-0 av Newcastle United och förlorade rättvist efter en blek insats. Laget ligger för närvarande på en fin och väl godkänd åttondeplacering i Premier League och vill säkerligen inte kolla nedåt i tabellen. Laget har exempelvis storlagen Arsenal och Everton bakom sig just nu som kan hota.

Speltips & odds

Ett längre uppehåll från matchning har gjort att det är lite svårstartat för de flesta lagen och spelarna. Spelet har sett aningen trögt ut och passningsspelet halvdant emellanåt. Mötet mellan Manchester United – Sheffield United kommer att bli en stor prövning för bortalaget som kämpar för överlevnad, en nykomling som har överträffat förväntningarna under säsongen. Vi tror att det kommer att bli en match vars lag och spel tar ut varandra, det kommer att bli ett möte som inte kommer att bli särskilt målglatt och ganska försiktigt.

Vi tror Manchester United – Sheffield United kommer att få svårt att bygga upp sina respektive spel under matchens gång och harva försvarsspelet vara solitt för båda lagen. Ett spel Under 2.5 mål i matchen tror vi på är det bästa för denna engelska match och kommer att slå väl ut. Satsa på Under 2.5 mål i matchen som ger dig 1.90 gånger pengarna, detta gör du på Bet365. Gör detta nu för att ta del av detta fina engelska möte.

  • Tips: Under 2.5 mål i matchen
  • Odds: 1.90 på Bet365 (odds hämtat 24/6, 13:45)

Fler speltips

Speltips & Odds: Liverpool - Arsenal 28/9
Speltips & Odds: Liverpool - Arsenal 28/9
Arsenal färdas hela vägen till Anfield för att göra upp mot regerande mästarna Liverpool. Läs allt inför mötet här! …
News icon28 september, 2020
Author iconAhmed Kheniab
Speltips & odds: Allsvensk seriefinal väntar
Speltips & odds: Allsvensk seriefinal väntar
Under söndagseftermiddagen ställs Malmö FF - BK Häcken mot varandra i ett hett möte i allsvenskan.
News icon27 september, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Seger för "Peking"?
Speltips & odds: Seger för "Peking"?
Speltips till Djurgården - IFK Norrköping, söndag 27 september.
News icon25 september, 2020
Author iconEmil Sandberg