Kan Manchester United fortsätta på den fina formen?

fotbollsquiz

Speltips & Odds: Manchester United – Manchester City 5/1

Då var vi framme vid semifinal i den klassiska ligacupen i England. Lagen som gör upp om en finalplats är de båda rivalerna från Manchester, ett lag rött och de andra blått. Nedanför medföljer speltips och analys inför detta laddade möte.

 

Trolig laguppställning Manchester United:

Henderson

Wan Bissaka  Bailly   Maguire   Telles

McTominay    V.D Beek   Pogba   Fernandes

Rashford    Martial

 

Trolig laguppställning Manchester City:

Ederson

Zinchenko   Dias   Laporte   Cancelo

Rodri  Gundogan  Foden  KdB   Silva

Sterling

 

Kan United fortsätta på den fina formen?

Det är ett nytt år och med det ett nytt hemmalag. Laget från de röda delarna av Manchester har verkligen hittat formen senaste månaden där man radat upp bra resultat och till de ett bra spel dessutom.

Ole verkar har fått ordning på spelarnas attityd och inställning där man ser en avsevärd förbättring bara man går en månad tillbaka i tiden. Faktum är att man delar serieledningen i ligan tillsammans med de regerande mästarna Liverpool med en match mindre spelad dessutom.

Hade detta varit en “vanlig” ligacupsemifinal så hade man nog vilat en del spelare men när Manchester City står på andra sidan och en final hägrar vid seger så kommer den gode normannen med all säkerhet ställa upp med bästa tänkbara lag kvällen till ära. Bortalaget har även dem hittat formen på sistone och när dem spelat sina hängmatcher i ligan kan dem mycket väl vara inom två poäng från United och Liverpool.

Skadeläget ser bra ut i bägge lägrena och med tanke på rivaliteten och historien lagen emellan så kan det här bli en oerhört intressant match att följa. Matchen i matchen får nog sägas går mellan spelfördelarna i respektive lag, Bruno Fernandes och Kevin De Bruyne. Med nuvarande form är dem två tillsammans med Aston Villas Jack Grealish ligans utropstecken.

 

Speltips & Odds:

Med tanke på hur hemmalaget spelat på senaste och hur skottvilliga flera i laget är så tycker jag oddset(1,90) på att Manchester United skjuter över 3,5 skott på mål är alldeles för högt och kommer ryggas omedelbart.

Tips: Manchester United över 3,5 skott på mål

Odds: 1,90

Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
News icon18 mars, 2021
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2019
Author iconEmil Sandberg