Speltips & odds: Avgörande möte - lågt slutresultat 24/1

Ryska federala handbollslaget möter Sverige i VM.

Svaga framför mål – odds på lågt slutresultat

Under söndagen klockan 20:30 spelar Ryska handbollsförbundets lag (RHF) – Sverige mot varandra i det tredje mötet i huvudrundan i handbolls-VM 2021. Sverige behöver få minst ett oavgjort resultat med sig i kvällens möte för att ta sig vidare till kvarsfinal.

Det ryska handbollsförbundets lag form har gått upp och ner under huvudrundan. RHF vann i deras senaste match mot Nordmakedonien med 20-32 och tog därmed värdefulla poäng i deras jakt att ta sig vidare till slutspel, men mötet tidigare förlorade de mot Egypten med 23-28. Laget är desperata att ta så många poäng de kan i de matcherna som återstår, och det börjar med Sverige. Vi tror att mötet kommer att vara en målsnål historia där RHF har det tungt framåt.

Ett avgörande möte står av stapeln och Ryska handbollsförbundets lag – Sverige möter varandra ikväll klockan 20.30. Se hur och vart du kan streama detta spännande möte som kan ta Sverige vidare till kvartsfinal i handbolls-VM här:

Det blev inte de poängen som Sverige så länge under slutminuterna såg ut att kunna knipa under deras föregående match. Motståndaren Slovenien gjorde ett mål när det var två sekunder kvar av matchen och det slutade i ett oavgjort resultat med 28-28 efter att ett stycke vilt krigande svenskar kämpat ända in till slutsignal. Ett faktum är efter Slovenien-matchen att svenskarna nu har spelat två oavgjorda på raken efter att haft chansen att vinna, något som oroar inför framtiden. Nu är dessutom lagets ankare Linus Persson inte med mot ryssarna och ersätts av Albin Lagergren, då han ådrog sig en smäll i bakhuvudet i samband med ett anfall mot Slovenien. Vi tror att detta mötet mellan RHF – Sverige kommer att vara målfattig och innehålla bra försvar mer än en bländande offensiv. Sverige behöver ta minst en poäng, oavgjort eller seger, idag för att ta sig vidare till kvartsfinal.

Speltips & odds

Sverige hade väldigt svårt att göra mål mot Belarus och Slovenien i deras senaste matcher, något vi tror kommer att ge ännu större vilja att rätta till skärpan framför mål i kvällens möte mot RHF. Vi tror att Hemmalaget kommer att försvara sig bra och släppa in få mål, samtidigt som svenskarna har det fortsatt kämpigt att sätta den.

Vi tror att matchen mellan RHF – Sverige under söndagskvällen kommer att vara ett möte där det svänger, men att Sverige är dem som dikterar mötet och kontrollerar spelet. Detta kommer att resultera i ett jämnt, men målfattigt, slutresultat. Ett speltips vi ser som givet är låga siffror i mötet mellan dessa lag.

Ett spel på att det tredje mötet i huvudrundan i handbolls-VM mellan Slovenien – Sverige kommer att vara målglatt mellan lagen och nervöst för svenskarna. Vi tror på spelet Under 53.5 mål totalt i matchen. Till ett odds på fina 1.85 satsar vi på detta odds och att Sverige fortsätter sin holmgång att sätta den i nätet. Detta oddset kan du se på Bet365 samt mycket mer.

 

  • Tips: U 53.5 – Totalt (2-vägs)
  • Odds: 1.85 på Bet365 (odds hämtat 24/1, 14:00)

Fler speltips

Mainz – Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Mainz - Bayern München, 1/2: Speltips & stream
Bundesliga mästarna Bayern München har en tuff uppgift när de gästar Mainz i DFB-Pokal. Ta del av hur du streamar matchen, samt vårt speltips, till bra odds.
31 januari, 2023 | Katten Jansson
Manchester United – Nottingham Forest (1/2): Stream, speltips & odds
Manchester United - Nottingham Forest (1/2): Stream, speltips & odds
Manchester United vann det första semifinalmötet med 3-0. Nu är det dags för returen, innan vi vet definitivt vilket lag som tar plats i årets ligacupfinal.
31 januari, 2023 | Emil Sandberg
Real Betis – FC Barcelona (1/2): Stream, speltips & odds
Real Betis - FC Barcelona (1/2): Stream, speltips & odds
Barcelona har åtta raka segrar alla tävlingar inräknade. Blir det en nionde, borta mot Real Betis? …
31 januari, 2023 | Emil Sandberg