Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 apr, 2021

Speltips: Kvartsfinaler i Europa League – andra mötet (15/4)

Speltips: Kvartsfinaler i Europa League – andra mötet (15/4)

Det ska avgöras vilka lag som går vidare från kvartsfinalerna i Europa League den 15 april. Där har vi flera intressanta och jämna matcher att se fram emot. Vi kommer att ladda upp med ett speltips inför matcherna.

Det är alltid spännande när Europa League börjar knyta ihop sig. Det finns nästan alltid stora klubbar som ser Europa League som en besvikelse och vill rädda sin Europa-resa för året. Det finns även hungriga klubbar som redan har överträffat sig själva.

Du kan själv rygga vår spelkupong inne hos Unibet. Det är från den bettingsidan som vi har hämtat alla oddsen från. Du kan få mer info om Unibet bonus & att logga in i recension som vi har om sidan.

Odds & speltips vi valt ut

Alla matcherna kommer att spelas samtidigt. Nämligen kl. 21:00, den 15/4. Du får helt enkelt välja ut en av matcherna som du kan se via Europa League streams på nätet.

Manchester United – Granada (2-0)

Succélaget Granada har tagit sig långt i Europa League. Nu står man inför uppgiften att åka till Manchester och behöver minst vinna med 0-2 för att få till en förlängning. Kommer Manchester United tillåta det hända på Old Trafford? Nej, inte speciellt troligt. 12 av 15 hemmamatcher för Man United har slutat med vinst. Vi tror att Man United går ut som vinnare från båda matcherna mot Granada.

  • Speltips: Manchester United vinner matchen
  • Odds: 1.44

Slavia Prag – Arsenal (1-1)

Slavia Prag har ett drömläge att skrälla sig vidare mot Arsenal. Förra matchen spelades i England och slutade 1-1. Slavia Prag går nu vidare om man bara inte släpper inte ett mål på sin hemmaplan. Pressen ligger mycket på Arsenal – som visserligen bara behöver en seger för att ta sig vidare. Spännande match med mycket taktik att förvänta sig. Vi tror att Arsenal lyckas kvalificera sig vidare till slut.

  • Speltips: Arsenal vinner matchen
  • Odds: 1.80

Roma – Ajax (2-1)

Många blev nog förvånade när Roma vann med 2-1 mot Ajax i Amsterdam. Nu är det upp till Ajax att göra en minst lika bra insats som Roma gjorde på bortaplan. Det är fullt möjligt att Ajax lyckas. Alla som såg matchen kan vittna om ett spelande Ajax mot ett mer försvarande Roma. Hur som helst är vi nästan säkra på att båda lagen gör mål även i returmötet.

  • Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
  • Odds: 1.42

Villareal – Dinamo Zagreb (1-0)

Dinamo Zagreb har imponerat mycket under denna upplaga av Europa League. Man lyckades att hålla ner siffrorna den första matchen mot favorittippade Villareal. Endast ett mål skiljer lagen vilket kan skapa hopp i kroaterna. Vi på Sportal har kommit fram till att lägga en rak etta på att Villareal ska skicka hem Dinamo Zagreb utan en biljett till Europa Leagues semifinaler.

  • Speltips: Villareal vinner matchen
  • Odds: 1.48

Totalt odds

Att lägga denna – enligt oss – säkra fyrligen kommer att ge dig ett totalt odds på 5.45 inne hos Unibet. Det är helt klart spelvärt för denna kupong tycker vi!

> Lägg denna spelkupong hos Unibet!

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar