Speltips: Kvartsfinaler i Europa League – andra mötet (15/4)

europa-league-arsenal-betting-speltips-kvartsfinal-15-4

Resultat
Odds
Slavia Prag
Oavgjort
Arsenal
Odds hämtat på Unibet:

Det ska avgöras vilka lag som går vidare från kvartsfinalerna i Europa League den 15 april. Där har vi flera intressanta och jämna matcher att se fram emot. Vi kommer att ladda upp med ett speltips inför matcherna.

Det är alltid spännande när Europa League börjar knyta ihop sig. Det finns nästan alltid stora klubbar som ser Europa League som en besvikelse och vill rädda sin Europa-resa för året. Det finns även hungriga klubbar som redan har överträffat sig själva.

Du kan själv rygga vår spelkupong inne hos Unibet. Det är från den bettingsidan som vi har hämtat alla oddsen från. Du kan få mer info om Unibet bonus & att logga in i recension som vi har om sidan.

Odds & speltips vi valt ut

Alla matcherna kommer att spelas samtidigt. Nämligen kl. 21:00, den 15/4. Du får helt enkelt välja ut en av matcherna som du kan se via Europa League streams på nätet.

Manchester United – Granada (2-0)

Succélaget Granada har tagit sig långt i Europa League. Nu står man inför uppgiften att åka till Manchester och behöver minst vinna med 0-2 för att få till en förlängning. Kommer Manchester United tillåta det hända på Old Trafford? Nej, inte speciellt troligt. 12 av 15 hemmamatcher för Man United har slutat med vinst. Vi tror att Man United går ut som vinnare från båda matcherna mot Granada.

  • Speltips: Manchester United vinner matchen
  • Odds: 1.44

Slavia Prag – Arsenal (1-1)

Slavia Prag har ett drömläge att skrälla sig vidare mot Arsenal. Förra matchen spelades i England och slutade 1-1. Slavia Prag går nu vidare om man bara inte släpper inte ett mål på sin hemmaplan. Pressen ligger mycket på Arsenal – som visserligen bara behöver en seger för att ta sig vidare. Spännande match med mycket taktik att förvänta sig. Vi tror att Arsenal lyckas kvalificera sig vidare till slut.

  • Speltips: Arsenal vinner matchen
  • Odds: 1.80

Roma – Ajax (2-1)

Många blev nog förvånade när Roma vann med 2-1 mot Ajax i Amsterdam. Nu är det upp till Ajax att göra en minst lika bra insats som Roma gjorde på bortaplan. Det är fullt möjligt att Ajax lyckas. Alla som såg matchen kan vittna om ett spelande Ajax mot ett mer försvarande Roma. Hur som helst är vi nästan säkra på att båda lagen gör mål även i returmötet.

  • Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
  • Odds: 1.42

Villareal – Dinamo Zagreb (1-0)

Dinamo Zagreb har imponerat mycket under denna upplaga av Europa League. Man lyckades att hålla ner siffrorna den första matchen mot favorittippade Villareal. Endast ett mål skiljer lagen vilket kan skapa hopp i kroaterna. Vi på Sportal har kommit fram till att lägga en rak etta på att Villareal ska skicka hem Dinamo Zagreb utan en biljett till Europa Leagues semifinaler.

  • Speltips: Villareal vinner matchen
  • Odds: 1.48

Totalt odds

Att lägga denna – enligt oss – säkra fyrligen kommer att ge dig ett totalt odds på 5.45 inne hos Unibet. Det är helt klart spelvärt för denna kupong tycker vi!

> Lägg denna spelkupong hos Unibet!

Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har signerat ett nytt kontrakt med klubben, som sträcker sig till år 2024.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson är vidare i OS damtennis efter att ha slagit ut kompisen Mayar Sherif. I sextondelsfinalen väntar kazakiskan Elena Rybakina.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson