Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 27 jul, 2021

Sparta Prag – Rapid Wien, 28/7: Speltips & stream

Sparta Prag – Rapid Wien, 28/7: Speltips & stream

 

Stjärnanfallaren Christoph Knasmüllner (i bild) spelade huvudrollen när Rapid Wien slog Sparta Prag i det första kvalmötet i Österrike.

Efter att Sparta Prag tog en tidig ledning gjorde Christoph Knasmüllner både kvitteringsmålet och segermålet för Rapid Wien, som vann matchen med 2-1.

Med tanke på hur pass mycket bättre Rapid Wien var i det första mötet ska de knappast ses som någon underdogs i returmötet i Tjeckien.

 

Vad: Sparta Prag – Rapid Wien, Champions League kval
Avspark: Den 2021-07-28, kl. 20:30
Vart: Generali Arena
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: X2 (Odds: 1.98 hos Bet365)

Se Sparta Prag – Rapid Wien stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många matcher från Champions League kvalet. Det innebär att du kan se matchen mellan Sparta Prag – Rapid Wien på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Sparta Prag – Rapid Wien live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från Champions League kvalet

 

Speltips & odds

 

Vinnaren i detta möte ställs mot franska Monaco i den tredje kvalomgången.

Det hade inte ens gått 3 minuter innan de 20 000 åskådare på Allianz Stadion tystades ner. Ladislav Krejci hade då gett Sparta Prag ledningen i den första kvalmatchen. Ledningen kunde de inte hålla då Rapid Wien snabbt jobbade sig in i matchen och började ta kontrollen allt mer.

Den tidigare Bayern München och Inter Milan ungdomsprodukten Christoph Knasmüllner, 29 år gammal, lyckades både kvittera och ge Rapid Wien ledningen inom 7 minuter. Segern var helt rättvis då Rapid Wien var det bättre laget som skapade mest i mötet.

Sparta Prag har därefter startat sin ligasäsong med att spela en galen match som de vann med 3-2 hemma mot Sigma Olomouc. Matchen innehöll tidiga och sena mål, samt straff- och självmål.

Sparta Prag har kommit i skymundan av ärkerivalerna Slavia Prag och Viktoria Plzen under 7 senaste året. Vi får gå tillbaka till säsongen 2005-2006 för att hitta en tid då Sparta Prag har lyckats väl ute i Europa.

Så det är inga goda meriter från de senaste åren.

Även Rapid Wien har inlett den österrikiska ligan, fast med en 0-2 förlust hemma mot Hartberg. Båda målen nätades av Dario Tadic, där Rapid Wien hade mest bollinnehav och flest skott, men ingen utdelning. Det är sånt som händer i ligapremiärer.

För Rapid Wiens del är det bara upp på hästen igen och fortsätta leverera ute i Europa.

Även om Sparta Prag har en seger i ryggen kommer de att få problem med att överkomma Rapid Wien, som är svåra att bryta ner och som har Christoph Knasmüllner i toppform. Chansen är lika stor för samtliga utfall i detta svåra mötet.

Spelbolagen tycker däremot att Sparta Prag ska vinna returen mer än varannan gång. Det är inte trovärdigt med tanke på den insatsen som Rapid Wien gjorde i det första mötet.

Därför landar spelet på att Rapid Wien inte förlorar matchen.

 

 

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller Rapid Wien seger
  • Odds: 1.98
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Sparta Prags möjlig startuppställning:

Nita; Vindheim, Stetina, Hancko, Holer; Moberg-Karlsson, Pesek, Pavelka, Krecji; Dockal; Hlozek.

 

Rapid Wiens möjlig startuppställning:

Strebinger; Stojkovic, Wimmer, Hofmann, Ullmann; Ljubicic, Petrovic, Arase, Grüll; Kara, Knasmüllner.

 

 

Nyheter

europatipset 10 december
europatipset
Europatipset den 10 december ska avgöras. Här finner ni allt inför kupongen vecka 49. Ta del av vår analys med speltips till alla matcher!
10 december, 2023
stryktípset 9 december
stryktipset
Det är dags för Stryktipset igen, med spelstopp lördag klockan 15:59. Allt inför kupongen här!
09 december, 2023
nyheter
Guide inför Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Följ vårt program med alla hålltider för bingospelen. Läs mer om priser, gäster & rimstuga.
04 december, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1577 Artiklar