Slovacko - AIK (18/8): Stream, speltips & odds

Slovacko AIK speltips stream

AIK är framme i playoff till Europa Conference League. Gär ger vi er allt ni behöver veta inför Slovacko – AIK, från speltips till hur ni hittar en live stream av matchen.

AIK har lyckats kravla sig ända fram till playoff till Europa Conference League, trots flera halvdana prestationer på vägen. Det blev en seger i förlängning, och en vinst på straffar. Detta trots att man ställts mot lag som på pappret varit svagare.

Nu kliver AIK för första gången i kvalspelet in till en match där man gäller som underdogs. Ta del av allt inför Slovacko – AIK i form av ett speltips. Läs även om hur ni gör för att streama matchen.

Streama fotboll live

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Slovacko – AIK, playoff till Europa Conference League
Var: Mestsky fotbalovy stadion, Miroslava Vale
När: Kl. 19:00, 18 augusti
Live stream: Aftonbladet Plus
TV: Ingen kanal
Speltips: AIK – insatsen tillbaka vid oavgjort (3,10 hos Unibet)

Inför matchen

  • Slovacko åkte ut ur Europa League-kvalet mot Fenerbahce, och det är därför man nu kvalar till Conference League istället.
  • AIK har slagit ut Vorskla och Shkendija på sin väg till playoff.
  • John Guidetti missade AIK:s senaste kvalmatch på grund av corona, men är nu frisk.

Statistik & startelvor

Streama Slovacko – AIK

Om ni är sugna på att live streama Slovacko – AIK ska ni veta att det är Aftonbladet som sitter på sändningsrättigheter till matchen. De kommer att visa mötet på sin plustjänst, vilket innebär att ni behöver skaffa ett plusabonnemang för att kunna titta på matchen.

När ni har köpt ett plusabonnemang på Aftonbladet Plus, då är det bara att sätta igång er Slovacko – AIK live stream- Ni väljer själva vilken enhet ni ska ha igång matchen ifrån. Titta på mötet via mobil, dator eller surfplatta – möjligheterna är oändliga. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV istället.

Sändningen på Aftonbladet Plus håller hög kvalitet, och då talar vi om alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Vi tror därför att ni kommer att bli mycket nöjda med er Slovacko – AIK live stream.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Slovacko – AIK

Speltips & odds: Slovacko – AIK

Det europeiska kvalspelet börjar närma sig sitt slut, och AIK har lyckats ta sig hela vägen till ett direkt avgörande playoff. Vinner man dubbelmötet med Slovacko är man i Europa Conference League-gruppspel, medan en förlust gör att det är färdigspelat i Europa för den här gången.

Det är Slovacko som kliver in i matchen som favoriter. Klubben kom 4:a i tjeckiska ligan ifjol, men vann den inhemska cupen. Den första titeln i historien från klubben, som inte tillhör de tre-fyra stora tjeckiska klubbarna. Det är ju annars Prag-klubbarna och Viktoria Plzen som är de lag vi oftast hör om från Tjeckien.

Det är inte många namn som sticker ut i Slovackos trupp. Laget består nästan bara av tjeckiska spelare, men även en kroat, en ryss, en estländare och en montenegrin. Laget hamnade i ECL-playoff efter att ha åkt ut ur Europa League-kvalet mot Fenerbahce, i ett dubbelmöte som man förlorade med totalt 1-4.

AIK har inte sett särskilt formstarka ut på sistone, men man har lyckats ta segrarna man behövt i Europa. Mot Slovacko har man fördel av att vara mitt i säsong, medan tjeckerna precis kommit igång med sin. Vi tycker att oddsen ser någorlunda skeva ut, och ställer oss frågande till att Slovacko målas upp som så pass stora favoriter. ”AIK – insatsen tillbaka vid oavgjort” finns till 3,10 gånger insatsen hos Unibet. Det spelas.

  • Vårt speltips: AIK vinner matchen – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 3,10
  • Spelsida: Unibet

Vi tipsar er gärna om bettingsidor med snabba uttag. Det är många som gillar den funktionen när man spelar.

Annan betting på matchen

Det finns mängder av andra odds på Slovacko – AIK. Nedan hittar ni tre.

Speltips Odds (Unibet)
Slovacko kvalificerar sig 1,73
AIK kvalificerar sig 2,00
Båda lag gör mål – Nej 1,80

Relaterat

Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.