Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 sep, 2023

Skellefteå – Rouen 7/9: Stream, odds & speltips

SHL stream brynäs Skellefteå online

Champions Hockey League drar igång under veckan med start på torsdag, och vi befinner oss på Skellefteå Kraft Arena där Skellefteå tar sig an det franska laget Rouen i omgång 3.

Efter två inledande matcher i Champions Hockey League, även känd som CHL, har Skellefteå en seger och en förlust. Däremot har Rouen förlorat sina två första matcher, och chanserna är inte särskilt goda för dem när de ställs mot Skellefteå. Här presenterar vi speltips, odds och information om hur du kan livestreama matchen.

Vad: Skellefteå – Rouen, CHL
När: Den 7/9, kl. 19:00
Vart: Skellefteå Kraft Arena
Speltips: Målgörare i matchen: Pär Lindholm (2.10 hos Nordicbet)
Livestream: > Bet365

Per Lindholm gör mål i matchen

Odds = 2.10
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Nordicbet
Skellefteaa vs Rouen Match Outcome
Match Starts 07/09 19:00
Match avslutad
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Skellefteå åkte på en tung hemmaförlust i sin senaste CHL-match. Nu förväntas de studsa tillbaka.
 • Rouen betraktas som ett mycket svagt lag i CHL och tillhör en av de absolut svagaste lagen i turneringen.
 • Hemmalaget förväntas säkra en seger här, och troligtvis med en betydande målskillnad.

Skellefteå – Rouen stream

Du kan streama CHL-matchen mellan Skellefteå och Rouen via spelbolaget Bet365. Allt du behöver göra är att skapa ett konto hos spelbolaget och sedan göra en insättning på minst 50 kr. Efter det kan du börja njuta av en mängd ishockeymatcher, fotboll och mycket mer, inklusive alla CHL-matcher.

Följ de enkla stegen nedan för att komma igång med streaming hos Bet365 redan idag.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Skellefteå – Rouen

Skellefteå – Rouen speltips

Skellefteå inledde sin CHL-resa med en övertygande seger över Salzburg från Österrike, där de enkelt besegrade dem med 4-0 på hemmaplan. Därefter stötte de på lite motstånd i matchen mot Pardubice. Trots att de verkade ha god kontroll över matchen, så släppte de in två mål i slutet av den sista perioden och förlorade till slut med 4-3.

Nu står Rouen på tur, en match som på förhand ska vara en enkel uppgift för Skellefteå. Vi förväntar oss inga komplikationer här, utan tror att hemmalaget kommer att säkra segern med ett antal mål till sin favör.

Rouen befinner sig nämligen inte på samma nivå som Skellefteå. Man kan till och med påstå att de inte är på samma nivå som de flesta lagen i CHL. Det har blivit tydligt i deras två inledande matcher där de förlorade med 5-3 och 8-3. Det kommer inte att bli enklare när de ställs mot Skellefteå på bortaplan, eftersom Skellefteå är ett oerhört starkt lag som, precis som de andra lagen tidigare, har kapacitet att göra ett betydande antal mål mot Rouen.

För matchen har vi identifierat en målgörare i form av Pär Lindholm. Lindholm har redan lyckats göra ett mål i sina första två matcher här i CHL och det är högst troligt att han kommer att få fler chanser att utöka den statistiken i den kommande matchen. Självklart finns det också många andra offensiva spelare att hålla ögonen på, men Lindholm verkar vara ett klokt val, särskilt med tanke på att han spelar i förstakedjan tillsammans med Lindström och Robertsson.

Vi har även plockat ut de bästa oddsen för målgörarspel.

Mer odds & betting inför matchen

Inför matchen finns det tyvärr inte ett överflöd av tillgängliga spelalternativ, men vi vill ändå gärna dela några målgörare med er som vi anser vara värda att överväga.

Samtliga odds som presenteras här är hämtade från Nordicbet.

Speltips Odds
Målgörare i matchen: Oscar Lindberg 2.10
Målgörare i matchen: Richard Hugg 2.25
Målgörare i matchen: Jonathan Johnson 2.50
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar