Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 1 aug, 2021

Sirius – Örebro, 2/8: Speltips & stream

Sirius – Kalmar FF, 1/5: Speltips & livestream

Det är en relativ enkel match som väntar IK Sirius när de får besök av Örebro SK, som ligger sist i tabellen i Allsvenskan.

Sirius kommer till matchen med gott självförtroende efter en skön seger över Degerfors. Även Örebro tog en efterlängtad poäng.

Hemma i Uppsala har Sirius visat sig vara kapabla till att gå segrandes ur de flesta duellerna. Så bör det även bli mot tabelljumbon.

Vad: Sirius – Örebro, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-08-02, kl. 19:00
Vart: Studenternas IP
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Sirius (Odds: 1.99 hos Bet365)

Sirius – Örebro stream

Du kan streama Sirius – Örebro från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Sirius – Örebro stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Sirius – Örebro via live stream

Speltips & odds

Efter 12 spelade omgångar i Allsvenskan har Sirius nästan dubbelt så många poäng i jämförelse med Örebro.

Det i sig säger ganska mycket kring vilken katastrofal säsong Örebro har haft, med 8 förluster på 12 ligamatcher.

Sirius ligger på en 12:e plats och har 5 poäng ner till Mjällby, som har den sista kvalplatsen till Allsvenskan.

Framgången är att Sirius har varit skickliga på att plocka poäng på hemmaplan. Efter 5 spelade matcher har Sirius tagit 3 segrar, kryssat en gång och förlorat bara en match. De två senaste hemmamatcherna har vunnits över Mjällby med 2-1 och Degerfors med 2-0.

Johan Karlsson nätade för Sirius senast mot Degerfors redan efter 3:e minuten. Det andra målet kom från ett självmål av Gustav Granath. Att Sirius återigen spelade lysande i försvarsspelet på hemmaplan är det som imponerade mest.

Efter att ha förlorat 7 raka matcher, i Allsvenskan och vänskapskamper, tog Örebro äntligen en poäng när AIK gästade dem i den senaste ligamatchen. Dennis Collander gav Örebro ledningen efter 26 minuter. Efter en halvtimmes spel kvitterade Nabil Bahoui, assisterad av Sebastian Larsson.

AIK ägde matchen helt och fick till 9 skott på mål och 10 skott utanför. Längre än så kom inte AIK.

Örebro var glada över en poäng. Men en nedflyttning blir svår att undvika i vilket fall.

Målvakten Bobby Allain och mittfältaren Johan Mårtensson i Örebro är avstängda, på grund av för många gula kort, i detta tuffa bortamöte. Jacob Ortmark saknas i Sirius, av samma anledning.

Det är rejäla avbräck i Örebro, som har släppt in 16 mål på 6 bortamatcher. Att de ska få med sig poäng från Uppsala känns inte trovärdigt.

Därför faller spelet på att Sirius tar samtliga 3 poäng, till nästan dubbla degen.

  • Vårt speltips: Sirius vinner matchen
  • Odds: 1.99
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Sirius möjlig startuppställning:

David Mitov Nilsson; Johan Karlsson, Patrick Nwadike, Tim Björkström, Dennis Widgren; Nahom Girmai Netabay, Marcus Mathisen, Jamie Roche; Laorent Shabani, Christian Kouakou, Yukiya Sugita.

Örebros möjlig startuppställning:

Mergim Krasniqi; Hussein Ali, Benjamin Hjertstrand, Andreas Skovgaard, Kevin Wright; David Seger, Kevin Walker, Martin Broberg, Dennis Collander; Deniz Hummet, Nahir Besara.

Nyheter

os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
15 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
14 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar