Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 3 jul, 2021

Sirius – Mjällby, 4/7: Speltips & stream

Sirius – Kalmar FF, 1/5: Speltips & livestream

Det skiljer bara en poäng mellan Sirius och Mjällby när lagen drabbas samman i samband med att Allsvenskan återupptas.

Det är alltid lite klurigt att veta var man har lagen exakt efter ett längre uppehåll, fast det mesta tyder ändå att båda lagen fortsätter som vanligt.

Varken Sirius eller Mjällby har öst in mål efter 8 spelade omgångar och borde inte göra det heller när de ställs mot varandra.

Vad: Sirius – Mjällby, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-04, kl. 17:30
Vart: Studenternas IP
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.85 hos Bet365)

Sirius – Mjällby stream

Du kan streama Sirius – Mjällby från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Sirius – Mjällby stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Sirius – Mjällby via live stream

Speltips & odds

Det långa uppehållet i Allsvenskan kom väl lägligt för Sirius vars form var iskall med 3 förluster på de 4 senaste matcher. Då bara 2 poäng hade kammats hem på de 5 senaste ligamatcher halkade Sirius ner till en 12:e plats i tabellen.

Sirius hade släppt in ovanligt många mål på slutet, men dessa kom mestadels på resande fot.

Hemma på Studenternas IP har de släppt in i snitt ett mål per match.

Problemet har legat mer i offensiven som bara har nätat 2 gånger på dessa 3 hemmamatcher. Snittet totalt ligger på strax över ett mål per match.

Samtliga 3 hemmamatcher har varit målsnåla för Sirius och så kan fallet mycket väl bli när de gästas av Mjällby.

Detta då Mjällby har ännu större bekymmer med målskyttet.

Mjällby är det laget som har nätat minst av alla, nämligen 6 gånger, efter Örebro (som har gjort ett mål färre).

Å andra sidan har försvaret skött sig bra då laget bara har släppt in 7 mål totalt.

Mjällby är utan vinst på resande fot ännu, med två poäng på 4 bortamatcher. Senast blev det 2-2 mot AIK där inhopparen Mamudo Moro nätade båda gångerna. Detta är ovanligt för Mjällby som dessförinnan hade nätat en gång på de 3 övriga möten.

Så något målkalas ska vi inte förvänta oss mellan Sirius och Mjällby, som krigar om viktiga poäng i den nedre halvan av tabellen.

Därför landar spelet på att matchen inte innehåller fler än 2 mål totalt.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.85
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Sirius möjlig startuppställning:

David Mitov Nilsson; Jamie Roche, Joseph Colley, Tim Björkström; Axel Björnström, Nahom Girmai Netabay, Adam Hellborg, Marcus Mathisen, Adam Ståhl; Christian Kouakou, Jacob Ortmark.

Mjällbys möjlig startuppställning:

Samuel Brolin; Kadir Hodzic, Ivan Kricak, Eric Björkander, Max Watson, Joel Nilsson; David Loefquist, Enoch Kofi Adu, Andreas Blomqvist; Jacob Bergström, Jesper Gustavsson.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar