Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 aug, 2023

Sirius – Malmö FF 28/8: Stream, odds & speltips

MFF HIF speltips stream

Vi är framme i omgång 21 av Allsvenskan och beger oss till Uppsala för en match mellan Sirius och tabelltrean Malmö FF.

Lagen i botten närmar sig Sirius alltmer. Samtidigt händer samma sak i toppen där Malmö FF tappar mark gentemot lagen ovanför. Dock återstår det många omgångar att spela och allt kan naturligtvis hända. Vi går igenom allt inför matchen och presenterar speltips med de bästa oddsen samt hur du kan livestreama matchen.

Vad: Sirius – Malmö FF, Allsvenskan
När: Den 28/8, kl. 19:10
Vart: Studenternas IP
Speltips Malmö FF vinner (1.74 hos Betsson)
Livestream: > Discovery Plus

Malmö FF vinner

Odds = 1.74
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
Sirius vs Malmö FF Match Outcome
Match Starts 28/08 19:10
Match avslutad
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • I Sirius är skadeläget i stort sett oförändrat, med några spelare borta sedan tidigare. Det senaste är att målvakten Jakob Tannander är skadad och kommer att missa matchen.
 • I Malmö FF har vi inget nytt att rapportera. Det är fortfarande några spelare på skadelistan som har varit frånvarande under en längre period.
 • Detta är en mycket viktig match för båda lagen. Sirius kämpar i botten för att säkra kontraktet, medan Malmö FF utmanar i toppen för ligatiteln.

Sirius – Malmö FF stream

Du har möjlighet att livestreama mötet mellan Sirius och Malmö FF, och för att göra det krävs ett sportabonnemang hos Discovery Plus. Därefter kan du njuta av live-sändningar av samtliga matcher i Allsvenskan.

Allt detta kan utföras på valfri enhet, vare sig det är en TV-skärm, surfplatta eller till och med din mobiltelefon. Dessutom garanteras högsta möjliga ljud- och bildkvalitet.

 • Klicka dig vidare till Discovery Plus
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Sirius – Malmö FF

Sirius – Malmö FF speltips

Sirius befinner sig i en mycket utmanande situation, och denna utmaning har blivit ännu svårare efter deras många förluster på senare tid. Många hade förmodligen inte förväntat sig att de skulle hamna i botten och kämpa för att säkra kontraktet, men nu befinner de sig bland de lag som kämpar i bottenregionen. Skillnaden är minimal mellan dem och lagen precis under nedflyttningsstrecket.

Därför är det viktigt för Sirius att vara på sin vakt, då situationen kan sluta olyckligt. Särskilt när lag som IFK Göteborg börjar hitta vinstformen, tillsammans med Degerfors som har vunnit ett antal matcher på senare tid. Även AIK verkar ha blivit svårare att besegra på senare tid.

Malmö FF befinner sig i en liknande situation, men med en annan målsättning – att fortsätta striden om ligatiteln. Malmö FF har tappat sin ledning som de flesta fotbollsintresserade är medvetna om. Med endast två segrar under de senaste sju ligamatcherna har de tappat till tredje plats och har en viss avstånd till lagen ovanför.

De senaste resultaten för Malmö FF visar på två raka matcher utan seger, och det är hög tid för dem att återfå vinnande momentum. Ett gynnsamt tillfälle ges i matchen mot Sirius, som inte är kända för att vara en särskilt svår motståndare på Studenternas IP. Faktum är att Sirius har lidit flest förluster på hemmaplan i hela Allsvenskan denna säsong, efter den mycket svaga tabelljumbon Varberg.

Vi tror att Malmö FF kommer att ta hem segern i denna match och väljer dem som segrare. Dessutom har vi tagit fram det bästa oddset på marknaden för en Malmö FF-seger för att säkerställa bästa möjliga utdelning för er.

Mer odds & betting inför matchen

Vi har även valt att presentera ytterligare spelalternativ inför den kommande matchen.

Alla odds kommer direkt från spelbolaget Betsson. Om du ännu inte har ett konto där kan det vara en passande tidpunkt att skaffa ett, och dra nytta av deras generösa välkomstbonus på upp till 500 kr.

Speltips Odds
Malmö leder i halvtid & vinner matchen 2.65
Malmö leder i halvtid 2.45
Rätt resultat: 0-2 9.50
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar