Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2024

Sirius – IFK Norrköping 4/3: Stream, odds & speltips

En högst intressant drabbning stundar i Grupp 8 när Sirius ställs mot IFK Norrköping. Matchen har avspark klockan 18:30 och äger rum i Uppsala.

Svenska Cupens sista gruppspelsmatcher närmar sig, och vårt fokus riktas mot Studenternas IP i Uppsala där en oerhört spännande match utspelar sig mellan gruppens förstplacerade och andraplacerade lag. Segrande lag i denna kamp kommer säkra en plats i kvartsfinalen och fortsätta sin resa i Svenska Cupen. Det står mycket på spel i denna drabbning mellan Sirius och IFK Norrköping.

Vad: Sirius – IFK Norrköping, Svenska Cupen
När: Den 4/3, kl. 18:30
Vart: Studenternas IP
Speltips: Under 2.5 mål (2.40 hos Nordicbet)
Livestream: > TV4 Play

Under 2.5 mål

Odds = 2.40
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Nordicbet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Sirius vs IFK Norrkoeping Match Outcome
Match Starts 04/03 18:30
Match avslutad

Inför matchen

 • Sirius är tvåa i tabellen och möter ettan IFK Norrköping.
 • Båda lagen har fyra poäng vardera.
 • Vinnaren härifrån avancerar till kvartsfinal i Svenska Cupen.

Sirius – IFK Norrköping stream

Om du är intresserad av att streama Svenska Cupen online, kan du alltid ta en titt på den guide vi har tagit fram här nedan. Guiden är enkel och att komma igång med streaming tar bara några minuter.

TV4 Play sänder samtliga matcher i Svenska Cupen, liksom Allsvenskan, Superettan och andra stora sportevenemang året runt. Denna streamingplattform rekommenderas starkt och erbjuder enastående bild- och ljudkvalitet. Dessutom har de svenska kommentatorer för de flesta matcherna.

Det är också möjligt att streama matcherna hos TV4 Play på olika enheter, såsom TV, dator, iPad och till och med telefon. Oavsett enhet bjuder de på en fantastisk bildkvalitet. Vi kan verkligen rekommendera denna tjänst om du är intresserad av sport och högkvalitativ underhållning.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Sirius – IFK Norrköping

Sirius – IFK Norrköping speltips

En högintressant match är att vänta på Studenternas IP där Sirius möter IFK Norrköping. Vi presenterar vårt bästa speltips inför denna match nedan.

Vi tror på en jämn och möjligen taktisk match mellan lagen och väljer därför ett underspel, närmare bestämt under 2.5 mål i matchen. Detta ger ett kanonodds på 2.40 hos spelbolaget Nordicbet.

Detta känns som ett välgrundat, särskilt med tanke på att Sirius ännu inte har släppt in några mål och endast har gjort två mål under gruppspelet. Likaså gäller för IFK Norrköping och deras defensiva prestationer, där de bara har släppt in ett enda mål hittills.

Nu ställs de två bästa lagen mot varandra i en match som avgör vilket lag som tar sig till kvartsfinal i Svenska Cupen. IFK Norrköping har en bättre målskillnad och kan eventuellt avancera med oavgjort resultat, beroende på resultatet i Brages match mot Utsikten och hur många mål de eventuellt vinner med. Norrköping har en målskillnad på imponerande +4, och Brage skulle i så fall behöva vinna med minst tre mål.

Både IFK Norrköping och Sirius har således en fördelaktig position, och matchen blir avgörande för vilket lag som tar sig vidare till kvartsfinalen, något som gör den extra intressant för hemmafansen på Studenternas IP.

Mer odds & betting inför matchen

Om du är intresserad av fler spelalternativ eller andra typer av spel, kan du alltid kika här nedan då vi har tagit fram tre nya speltips till Svenska Cupen inför matchen mellan Sirius och IFK Norrköping. Alla val är hämtade från spelbolaget Nordicbet, som är ett av många spelbolag vi rekommenderar. Du kan också ta en titt på vår lista över Sveriges bästa spelbolag för att hitta ett eller flera som passar dig bäst

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 2.40
Oavgjort 3.75
Rätt resultat: 1-1 7.50
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar