Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 sep, 2021

Sirius – IFK Norrköping (22/9): Stream, speltips & odds

Sirius Norrköping stream speltips

IK Sirius och IFK Norrköping möts i Allsvenskan på onsdag kväll. Här kan ni läsa det viktigaste inför matchen, och ta del av såväl speltips som information om live stream.

Allsvenskan är framme i den 20:e omgången, och här får vi bland annat se IK Sirius ställas emot IFK Norrköping på Studenternas IP. Norrköping siktar ännu på att slåss om Europaplatserna, medan det känns som att Sirius bara har att spela av de avslutande matcherna i sitt ingenmansland.

Vi tar er igenom det viktigaste inför matchen, och visar er både hur ni kan streama Sirius – IFK Norrköping, men även ett speltips till mötet.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IK Sirius – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 19:00, den 22/9
Vart: Studenternas IP
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Norrköping vinner (2,20 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Sirius har visat god form på sistone, och vunnit sina tre senaste.
  • Norrköping har tagit sju poäng på sina tre senaste, och har också sett bra ut.
  • Vårmötet lagen emellan slutade 1-1.

Streama Sirius – Norrköping online

Det är lättare än vad man kan tro att streama Sirius – IFK Norrköping online på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan du se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går att se fotboll live på Discovery Plus från valfri enhet. Titta på din fotboll live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din Sirius – IFK Norrköping live stream till TV-skärmen.

  • Gå in på Discovery Plus
  • Skapa ditt konto och köp abonnemang
  • Streama Sirius – IFK Norrköping

Speltips & odds: Sirius – IFK Norrköping

Det är kanske inte så många som lagt märke till det, men Sirius är faktiskt ett av Allsvenskans formstarkaste lag för tillfället. Eller det allra formstarkaste, beroende på hur man räknar. Uppsalagänget är hur som helst ensamma om att ha vunnit sina tre senaste seriematcher.

Segrar mot Degerfors, Östersund och Djurgården har det blivit. Dessförinnan kryss mot Örebro och förlust mot AIK. Bortsett från segern mot Djurgården är det väl inga makalöst imponerande bedrifter, men tre poäng är tre poäng, oavsett om de tas med uddamålet mot bottenlag.

Norrköping är lika ojämna under Rikard Norling som man brukar vara. Laget har stått för tre bra prestationer senast, med klara segrar mot Örebro och Östersund samt oavgjort borta mot Malmö. Dessförinnan förlorade man dock mot både Halmstad och Kalmar inom loppet av tre omgångar.

När vi väger Sirius mot Norrköping kan vi ändå inte landa i annat än att Norrköping är det bättre laget. ”Peking” har en klart högre högstanivå, och kommer som sagt hit med tre fina insatser i bagaget. Spelare som Jonathan Levi och Samuel Adegbenro visar fortsatt god form, och när dessa lirare är på spelhumör klarar man sig mot Sirius trots att Christoffer Nyman återigen skadat sig. Faktum är att Levi gjort ett mål och tre assist på de fyra senaste matcherna, vilket är de enda fyra poäng han gjort på hela säsongen trots 16 spelade matcher.

Vi tror att Norrköping vinner den här matchen, och tycker dessutom att oddset på bortasegern är fint. Vi spelar den raka 2:an, som finnes till 2,20 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Norrköping vinner
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Bet365

Ta gärna del av vår recension av Bet365, som ni kan läsa här.

Relaterade artiklar

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar