Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 aug, 2021

Sirius – Djurgården, 29/8: Stream, speltips & odds

Sirius Djurgården speltips stream

IK Sirius tar emot Djurgårdens IF på Studenternas IP på söndag 29 augusti klockan 15:00. Vi ger er speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama Sirius – Djurgården live.

Drygt halva säsongen av Allsvenskan har spelats, och under lördagen och söndagen spelas hela den 16:e omgången. Tre matcher på lördag, och fem på söndag. En av söndagens matcher är mellan Uppsalalaget IK Sirius och Stockholmsklubben Djurgårdens IF.

Är ni intresserade av att läsa om hur ni gör för att streama Sirius – Djurgården så har ni kommit rätt. Här finner ni också vårt speltips till matchen.


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: IK Sirius – Djurgårdens IF
Matchstart Kl. 15:00, den 29/8
Vart: Studenternas IP
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården vinner (1,70 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Sirius har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher.
  • Djurgården har bara tagit fyra poäng på de tre senaste, vilket får anses vara en svacka i deras mått mätt.
  • Djurgården har slagit Sirius med fyra mål i de tre senaste matcherna, och vunnit åtta raka matcher mot Uppsalalaget.

Streama Sirius – Djurgården

Det är lättare än vad man kan tro att live streama Sirius – Djurgården. Det enda som måste göras för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja se Sirius – Djurgården direkt från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

Er Sirius – Djurgården live stream håller hög kvalitet, och det är möjligt att titta på matchen i efterhand om ni känner för det. Titta på er fotboll stream live eller se matchen i efterhand.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama IK Sirius – Djurgårdens IF

Speltips & odds: Sirius – Djurgården

Sirius gjorde en stark säsong ifjol, ledda av Henrik Rydström. Mot slutet av säsongen dalade dock resultaten, och man hamnade bara strax ovanför botten. Det är också ungefär där man ligger nu, på 13:e plats med fyra poäng till godo till kvalstrecket.

Den här säsongen inleddes visserligen starkt för Daniel Bäckströms manskap, men nu är man inne i en svag period som dessutom även är lång. Man tog 7 poäng på de 3 första matcherna, men har bara tagit 10 poäng på de senaste 13 senaste. Ett svagt poängsnitt, som kommer att föra dem närmare och närmare strecken om bara Örebro och Mjällby gör någorlunda ifrån sig.

Allra senast för Sirius del blev det 1-1 mot bottenkonkurrenten Örebro, efter att en av få ljusglimtar Christian Kouakou skjutit in kvitteringen i andra halvlek. Han är nu uppe i sju allsvenska mål denna säsong.

Djurgården ryckte tidigt tillsammans med Malmö FF ifrån resten av lagen, men efter några motgångar på senare tid har både AIK och Elfsborg knappat in på toppduon. Djurgården ligger nu på 34 poäng, Malmö och AIK på 33 och Elfsborg på 30. Vi har en minst sagt spännande toppstrid att se fram emot under hösten.

I den senaste matchen spelade Djurgården 0-0 mot Mjällby, vilket givetvis var en missräkning. Det var också ett helt makalöst resultat sett till målchanserna åt båda hållen.

Nu tror vi att Djurgården återgår till att vinna, mot ett svagt Sirius, och är förvånade men glada över att vi finner att oddset på bortaseger är så högt som 1,70 gånger insatsen. Det spelas, på Betsson.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 1,70
  • Spelsida: Betsson

Kolla gärna in vår recension om Betsson, där ni kan läsa mer om spelbolaget.

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar