Sirius - Djurgården, 29/8: Stream, speltips & odds

Sirius Djurgården speltips stream

IK Sirius tar emot Djurgårdens IF på Studenternas IP på söndag 29 augusti klockan 15:00. Vi ger er speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama Sirius – Djurgården live.

Drygt halva säsongen av Allsvenskan har spelats, och under lördagen och söndagen spelas hela den 16:e omgången. Tre matcher på lördag, och fem på söndag. En av söndagens matcher är mellan Uppsalalaget IK Sirius och Stockholmsklubben Djurgårdens IF.

Är ni intresserade av att läsa om hur ni gör för att streama Sirius – Djurgården så har ni kommit rätt. Här finner ni också vårt speltips till matchen.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IK Sirius – Djurgårdens IF
Matchstart Kl. 15:00, den 29/8
Vart:  Studenternas IP
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården vinner (1,70 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Sirius har inte vunnit någon av sina fyra senaste matcher.
  • Djurgården har bara tagit fyra poäng på de tre senaste, vilket får anses vara en svacka i deras mått mätt.
  • Djurgården har slagit Sirius med fyra mål i de tre senaste matcherna, och vunnit åtta raka matcher mot Uppsalalaget.

Streama Sirius – Djurgården

Det är lättare än vad man kan tro att live streama Sirius – Djurgården. Det enda som måste göras för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja se Sirius – Djurgården direkt från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast kan ni dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

Er Sirius – Djurgården live stream håller hög kvalitet, och det är möjligt att titta på matchen i efterhand om ni känner för det. Titta på er fotboll stream live eller se matchen i efterhand.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama IK Sirius – Djurgårdens IF

Speltips & odds: Sirius – Djurgården

Sirius gjorde en stark säsong ifjol, ledda av Henrik Rydström. Mot slutet av säsongen dalade dock resultaten, och man hamnade bara strax ovanför botten. Det är också ungefär där man ligger nu, på 13:e plats med fyra poäng till godo till kvalstrecket.

Den här säsongen inleddes visserligen starkt för Daniel Bäckströms manskap, men nu är man inne i en svag period som dessutom även är lång. Man tog 7 poäng på de 3 första matcherna, men har bara tagit 10 poäng på de senaste 13 senaste. Ett svagt poängsnitt, som kommer att föra dem närmare och närmare strecken om bara Örebro och Mjällby gör någorlunda ifrån sig.

Allra senast för Sirius del blev det 1-1 mot bottenkonkurrenten Örebro, efter att en av få ljusglimtar Christian Kouakou skjutit in kvitteringen i andra halvlek. Han är nu uppe i sju allsvenska mål denna säsong.

Djurgården ryckte tidigt tillsammans med Malmö FF ifrån resten av lagen, men efter några motgångar på senare tid har både AIK och Elfsborg knappat in på toppduon. Djurgården ligger nu på 34 poäng, Malmö och AIK på 33 och Elfsborg på 30. Vi har en minst sagt spännande toppstrid att se fram emot under hösten.

I den senaste matchen spelade Djurgården 0-0 mot Mjällby, vilket givetvis var en missräkning. Det var också ett helt makalöst resultat sett till målchanserna åt båda hållen.

Nu tror vi att Djurgården återgår till att vinna, mot ett svagt Sirius, och är förvånade men glada över att vi finner att oddset på bortaseger är så högt som 1,70 gånger insatsen. Det spelas, på Betsson.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner
  • Odds: 1,70
  • Spelsida: Betsson

Kolla gärna in vår recension om Betsson, där ni kan läsa mer om spelbolaget.

Relaterat

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg