Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 mar, 2024

Sinner – Alcaraz 16/3: Stream, odds & speltips

Vilken intensiv match vi har att se fram emot i ATP Indian Wells. Det är Jannik Sinner mot Carlos Alcaraz som gör upp om en plats i finalen. Matchen drar igång klockan 21:30 på lördag.

Sinner mot Alcaraz utgör den första semifinalen för dagen. Efter den matchen är det dags för mötet mellan Paul och Medvedev. Två fantastiska matcher väntar oss. Vi kommer att fokusera på Sinner mot Alcaraz och presentera vårt speltips, undersöka oddsen och visa dig hur du kan streama denna spännande tennismatch. Häng med oss hela vägen!

Vad: Sinner – Alcaraz, ATP Indian Wells
När: Den 16/3, kl. 21:30
Vart: Indian Wells Tennis Garden
Speltips: Över 2.5 set (2.23 hos Unibet)
Livestream: > Bet365

Över 2.5 set

Odds = 2.23
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Jannik Sinner vs Carlos Alcaraz Match Outcome
Match Starts 16/03 21:40
Match avslutad

Inför matchen

 • Det står 4-4 i inbördes möten mellan Sinner och Alcaraz.
 • Sinner har vunnit alla sina 18 matcher den här säsongen.
 • Alcaraz är regerande mästare i ATP Indian Wells.

Sinner – Alcaraz stream

Denna enastående tennismatch är definitivt värd att följa, och vi kommer att visa dig hur du kan börja livestreama online i ATP Indian Wells.

För att komma igång med livestreaming av tennis online behöver du först skapa ett konto hos Bet365 – förutsatt att du inte redan har ett. Efter att du har registrerat dig krävs en minsta insättning på 50 kr för att låsa upp deras kompletta livestreamingtjänst, och därefter är du redo att börja njuta av spännande sportevenemang året runt.

Det är viktigt att komma ihåg att du inte behöver använda din insättning direkt; du kan vänta tills du hittar ett spel eller odds som passar dig bäst. Om du behöver tips kan du alltid ta en titt på våra speltips som våra experter delar med sig av dagligen.

Börja livestreama redan idag hos Bet365 – deras livestreamingtjänst håller högsta kvalitet.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Sinner – Alcaraz

Sinner – Alcaraz speltips

En fantastisk match förtjänar självfallet ett speltips – och här delar vi med oss av vårt bästa för mötet mellan Sinner och Alcaraz.

Denna match känns mycket jämn på förhand, en där utfallet kan vara oviss. Sinner har självklart fördelen med tanke på sin fantastiska form den här säsongen. Han har vunnit samtliga sina matcher och har ännu inte besegrats. Det har varit en strålande start på säsongen för den unge italienaren, som verkligen har imponerat alla.

Men Alcaraz är långt ifrån en dålig spelare. Vi vet alla att denna unga spanjor inte bara är bra, utan en av världens bästa tennisspelare. Förra säsongen var han till och med rankad som nummer ett i världen innan Djokovic återtog den positionen. Dessutom trivs Alcaraz väldigt bra här i Indian Wells och han vann till och med turneringen förra året.

Därför väljer vi att fokusera på ett överspel här – närmare bestämt över 2.5 set, och Unibet erbjuder fina odds på 2.23 gånger insatsen.

Mer odds & betting inför matchen

Tidigare hävdade vi att en fantastisk match som denna förtjänar ett speltips. Vi måste erkänna att vi hade fel. Den här matchen förtjänar självfallet fler speltips än ett, och här nedan har vi presenterat tre nya alternativ inför semifinalen mellan Sinner och Jannik. Samtliga odds är hämtade från Unibet, som generöst erbjuder alla nya kunder en bonus i form av ett gratisspel upp till 100 kr. Ta del av våra speltips och öka spänningen i denna viktiga match!

Speltips Odds
Över 23.5 games 2.05
Sinner vinner 1.74
Sinner vinner med 2-1 4.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar