Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 9 aug, 2021

Sheriff Tiraspol – Röda Stjärnan, 10/8: Speltips & stream

Sheriff Tiraspol – Röda Stjärnan, 10/8: Speltips & stream

Returen i den tredje omgången av Champions League kvalet mellan Sheriff Tiraspol och Röda Stjärnan i Moldavien väntas bli tuff.

Spelbolag har gästerna som favoriter, redan efter fulltid, men kampen kommer att bli betydligt svårare än så. Det visade Sheriff Tiraspol i Belgrad senast.

Sheriff Tiraspol har tagit nästa kliv och imponerat, förutom i hemlandet, även ute i Europa. De ska klara av att hålla gästerna undan under ordinarie tid.

Vad: Sheriff Tiraspol – Röda Stjärnan, Champions League kval
Avspark: Den 2021-08-10, kl. 19:00
Vart: Bolshaya Arena
Live stream: > Se hos Unibet
Speltips: 1X (Odds: 1.80 hos Unibet)

Se Sheriff Tiraspol – Röda Stjärnan stream

Som medlem hos Unibet kan man streama många matcher från Champions League kvalet. Det innebär att du kan se returen mellan Sheriff Tiraspol och Röda Stjärnan på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Sheriff Tiraspol – Röda Stjärnan live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från Champions League kvalet

Speltips & odds

Det är inte bara i hemlandet Moldavien som Sheriff har visat musklerna, i Divizia Nationala. Den vann de med 99 poäng från 36 matcher.

Där har de tagit två raka storsegrar över Floresti med 3-1 och senast Dinamo-Auto med hela 7-1. Enkelt motstånd, ja. Men att spela lika imponerande i Champions League kvalet ska de ha all cred för.

Sheriff har slagit ut albanska Teuta med 4-0 borta och sedan 1-0 hemma. I den andra omgången blev det också raka segrar över Alashkert från Armenien med 1-0 borta och sedan 3-1 hemma.

Eftersom Sheriff aldrig har tagit sig vidare till gruppspelet i Champions League var stora underdogs i Belgrade mot Röda Stjärnan hos spelbolagen. Ute på planen var det en annan femma.

Röda Stjärnan är ett erkänt starkt hemmalag. Men efter en halvtimmes spel hamnade de under då Frank Castaneda gjorde målet för Sheriff. Precis innan pausvilan kvitterade Röda Stjärnan genom Lois Diony.

I den andra halvleken fortsatte Sheriff att vara jobbiga och spelade bra. Guelor Kanga (i bild) drog på sig ett rött kort, så att Röda Stjärnan fick spela med en man kort i den sista halvtimme. Sheriff var nära att gå segrandes ur duellen men fick nöja sig med slutresultatet 1-1.

Sedan dess har Röda Stjärnan vunnit hemmamatcher mot Napredak med 1-0, efter ett mål av Milan Gajiv med kvarten kvar. Röda Stjärnan är mer rutinerade men känns liksom inte alls heta. De förlorade bortamötet mot Kairat i Champions League kvalet med 1-2 innan de vände på allting på hemmagräs.

Nu är det ett nytt tufft bortamöte som de ska handskas med.

Sheriff visade i den första matchen att de är mer än kapabla till att utmana Röda Stjärnan om avancemanget till den sista kvalomgången i turneringen.

Återigen väntas det bli en tajt match där Sheriff har goda möjligheter att inte förlora mötet efter ordinarie tid.

Därför landar spelet på en dubbelchans till Sheriff, som antingen då vinner hemmamötet eller kryssar efter 90 minuters spel.

  • Vårt speltips: Sheriff Tiraspol seger eller oavgjort i matchen
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Sheriff Tiraspols möjlig startuppställning:

Athanasiadis; Cristiano, Arboleda, Dulanto, Julien; Thill, Addo; Traore, Kolovos, Castaneda; Yansane.

Röda Stjärnans möjlig startuppställning:

Borjan; Gobeljic, Pankov, Dragovic, Rodic; Krsticic, Sanogo; Falco, Ivanic, Katai; Diony.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar