Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 sep, 2023

Shelton – Djokovic 8/9: Stream, odds & speltips

Det är dags för semifinal i US Open 2023, och vi har Ben Shelton som ställs mot världstvåan Novak Djokovic.

Hemmaspelaren Ben Shelton har överraskat genom att ta sig hela vägen till semifinalen. Nu står han dock inför en mycket tuff utmaning när serben Novak Djokovic är hans motståndare. Vi kommer att gå igenom semifinalmatchen steg för steg, erbjuda speltips med attraktiva odds och även visa dig hur du enkelt kan streama matchen mellan Shelton och Djokovic.

Vad: Ben Shelton – Novak Djokovic, US Open
När: Den 8/9, kl. 21:00
Vart: Arthur Ashe Stadium
Speltips: Över 3.5 set (2.35 hos Expekt)
Livestream > Bet365

Över 3.5 set i matchen

Odds = 2.35
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Ben Shelton vs Novak Djokovic Match Outcome
Match Starts 08/09 21:15
Match avslutad

Inför matchen

 • Ben Shelton har varit strålande under turneringen med sin fantastiska serve. Här ställs han dock inför en stor utmaning när Novak Djokovic står på andra sidan.
 • Novak Djokovic, som har vunnit 23 Grand Slam-titlar, besitter allt som krävs för att ta hem ännu en Slam-titel.
 • En spännande match väntar där Ben Shelton kommer att ha enormt stöd från sin hemmapublik.

Shelton – Djokovic stream

Semifinalmatchen mellan Shelton och Djokovic kan enkelt livestreamas via Bet365. Det är verkligen en match som du inte vill missa, så se till att skapa ett konto hos detta spelbolag och njut av att se matchen live.

Allt som krävs är en insättning på minst 50 kr, och sedan kan du använda dina 50 kronor till spel på vad du än önskar. Följ våra steg nedan för att komma igång med att streama US Open redan idag!

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Shelton – Djokovic

Speltips & odds: Shelton – Djokovic

Detta blir en riktigt tuff utmaning för den unga amerikanen Ben Shelton. Dock är det långt ifrån omöjligt att Shelton kan sätta press på världstvåan Novak Djokovic, och detta leder oss till vårt spelval – över 3.5 set i matchen, vilket ger oss ett fantastiskt odds.

Ben Shelton är känd för sin imponerande serve och har levererat massvis av ess under turneringen. Han har verkligen varit en överraskning och har tagit sig igenom hela turneringen med sitt starka serve-spel. I sin senaste match, där han mötte sin landsman Tiafoe, betraktades han som en stor underdog. Trots det lyckades Shelton imponera genom att besegra Tiafoe utan några större problem. Samma mönster upprepades i matchen innan mot Paul, även där ansågs Shelton som en klar underdog, men han tog hem segern med bravur.

Djokovic är självklart på en helt annan nivå. Han är en av världens absolut bästa spelare, tillsammans med Alcaraz. Ändå har spelare med en stark serve, som Shelton, alltid en möjlighet att störa sina motståndare, till exempel genom att vinna åtminstone ett set. Vi tror att Shelton har kapacitet för det, och därför spelar vi på över 3.5 set i matchen.

Vi har identifierat de högsta oddsen på marknaden för spelet över 3.5 set.

Mer odds & betting inför matchen

En semifinal som denna erbjuder alltid ett brett utbud av spelmarknader att utforska, och av den anledningen har vi noga granskat och valt ut ytterligare spelalternativ för dig. Så ta en stund, gå igenom våra speltips och välj de alternativ som passar dig bäst.

Samtliga odds vi presenterar är hämtade från spelbolaget Expekt. Visste du att Expekt erbjuder en av de mest generösa välkomstbonusarna för nya kunder på marknaden? Så varför inte dra nytta av deras fantastiska erbjudande redan idag? Som ny kund kan du få hela 1500 kr i gratisspel!

Odds Speltips
Över 31.5 games 1.84
Antal serveess: Över 21.5 1.82
Över 36.5 games 2.63
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar