Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 16 feb, 2022

Sevilla – Dinamo Zagreb, 17/2: Speltips & stream

Hos spelbolag är Sevilla givna favoriter att ta sig förbi Dinamo Zagreb i Europa League slutspelet.

Efter att ha hamnat på en 3:e plats i gruppspelet i Champions League ställs Sevilla mot Dinamo Zagreb, som blev 2:an i gruppen.

Båda lagen är urstarka i försvarsspelet, både i hemlandet och ute i Europa. Så något målkalas är därmed inte att räkna med.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Sevilla – Dinamo Zagreb, Europa League
Avspark: Den 2022-02-17, kl. 21:00
Vart: Ramon Sanchez Pizjuan
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 2.06 hos Unibet)

[sports data-token=’HKmwBHRpocMfW3Z0sHWVNv4N4qnQ4wDqwBlhnfMl’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sevilla – Dinamo Zagreb

Du kan streama Europa League mötet mellan Sevilla och Dinamo Zagreb online. Det du behöver göra är att öppna ett abonnemang på Viaplay.

Mötet går att titta på bland annat via en mobil, en dator eller en surfplatta.

Så här gör du för att komma igång:

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemanget som heter Viaplay Total
  3. Streama Europa League mötet mellan Sevilla och Dinamo Zagreb

Som sällskap kommer du att ha den svenska kommentatorn Per Forsberg.

Speltips & odds

Champions League säsongen blev ingen höjdare för Sevilla. En ren besvikelse. Man plockade bara 6 poäng från lika många omgångar. Lille och Salzburg tog sig vidare till slutspelet medan Wolfsburg kom sist.

Sevilla behövde vinna det sista mötet mot Salzburg. I stället blev det en 0-1 förlust i Österrike.

Det stora problemet var anfallsspelet med bara 5 fullträffar. Däremot skötte sig försvaret utmärkt och släppte bara in 5 mål totalt.

Lika starka i defensiven har man varit i den spanska La Liga. Efter 24 omgångar har man släppt in 16 mål. Minst av alla.

Målvakten Yassine Bounou (i bild) har flest räddningsprocent i La Liga och är en nyckelspelare i laget.

Nästbäst är serieledarna Real Madrid, som har 4 poäng mer än Sevilla i tabellen.

Sevilla är en titelutmanare i den spanska toppdivisionen.

Vad gäller Europa League är det en turnering som Sevilla har vunnit 6 gånger. Senast säsongen 2019-2020 mot Inter i finalen.

I truppen är det skador på Erik Lamela, Gonzalo Montiel och Suso medan Jesus Corona, Jesus Navas och Lucas Ocampos är ytterst tveksam till att delta. Det är en del avbräck i offensiven.

De kroatiska mästarna Dinamo Zagreb gör en bra säsong överlag. Både i hemlandet, där de leder ligan med 49 poäng efter 22 omgångar. Bara 17 mål har släppts in.

Samt i Europa League. Där blev det 10 poäng på 6 matcher mot West Ham, som kom etta, samt Rapid Wien och Genk. Totalt släppte Dinamo Zagreb in 6 mål.

För 3:e året i rad har de tagit sig till slutspelet i turneringen. Så Dinamo Zagreb ska inte underskattas. Det enda sättet att ta sig förbi Sevilla är genom att fortsätta spela kompakt i försvaret.

Ett avbräck finns på mittfältaren Josip Misic, som är avstängd.

Dinamo Zagreb är mer än kapabla till att göra detta till ett tufft uppdrag för Sevilla, som själva är svåra att bryta ner.

Därför faller spelet på att det första av två möten mellan Sevilla och Dinamo Zagreb slutar med 2 insläppta mål som mest. Men inga fler än så.

Till lite över dubbla degen i odds.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2.06
  • Bettingsida: Unibet

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar