Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 1 maj, 2021

Sevilla – Athletic Bilbao, 3/5: Speltips & stream

Sevilla – Athletic Bilbao, 3/5: Speltips & stream

 

Det är en stor press på Sevilla i toppen av den spanska La Liga. De har 5 raka segrar i ryggen. Managern Julen Lopetegui har byggt upp ett topplag.

Sevilla är med och krigar om La Liga titeln denna säsong. De har bara 3 poäng upp till toppen. Konkurrenterna, Atletico Madrid, Real Madrid och Barcelona, håller världsklass så uppgiften är långt ifrån enkel. Men inte heller omöjlig.

Däremot är det långt ifrån lätt att fortsätta på vinnarspåret. Motståndet i La Liga är stentufft. Gästerna Athletic Bilbao har dessutom en stark trupp och en förmåga att resa sig och prestera på topp mot de bästa lagen.

 

 

Vad: Sevilla – Athletic Bilbao, La Liga
Avspark: Den 2021-05-03, kl. 21:00
Vart: Ramon Sanchez-Pizjuan Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Athletic Bilbao+1 mål (Odds: 1.73 hos Bet365)

Se Sevilla – Athletic Bilbao stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Sevilla – Athletic Bilbao på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Sevilla – Athletic Bilbao live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

 

Med 5 omgångar kvar av den spanska La Liga har alltså Sevilla fortfarande en chans att vinna ligan. Anledningen till detta är den magiska formen. Laget har tagit 5 raka segrar över Atletico Madrid, Celta Vigo, Real Sociedad, Levante och Granada. Samtliga 5 vinster har kommit med ett måls marginal. Sevilla är inte kände denna säsong för att krossa sina motståndare utan vinner snarare med ”bara” ett mål.

I många av dessa segrar har det varit nära poängtapp. Sevilla har haft en del stolpe in på vägen. Detta brukar jämnas ut över en säsong. Dessutom är det svårt att hålla segermaskinen uppe när bra motstånd står på andra sidan gräset.

Athletic Bilbao är en svår nöt att knäcka för samtliga motståndare. Laget är både tekniskt skickliga och fysiskt starka. Rent allmänt är det sällan de blir slagna, även om så var fallet allt för ofta i början av säsongen. Sedan tog managern Marcelino över och fick fart på spelarna.

Formen är helt okej med 7 raka matcher utan förlust. I de flesta av dessa har Athletic Bilbao delat på poängen, men även tagit samtliga poäng som mot tabellettan Atletico Madrid nyligen. Det som har imponerat med Athletic Bilbao spelarna är att de trots tabelläget har gett allt i alla möten. Athletic Bilbao befinner sig precis i mitten av tabellen. Fast det bryr de sig inte ett dugg om. Varje match spelas som om den vore en Champions League final.

Då Athletic Bilbao har visat sig vara väldigt svåra att bryta ner på i slutskedet av säsongen är jag säker på att de kommer skapa problem mot Sevilla också.

Om Sevilla vinner så gör de det knappast med stora siffror. Därför finns det ett värde på att Athletic Bilbao täcker den asiatiska handikapp linan på +1 mål. Det blir en förlust vid en Sevilla seger med två eller fler mål i marginal. Insatsen återbetalas vid en seger med exakt ett mål för Sevilla och vinst vid oavgjort eller vid en seger för Athletic Bilbao.

 

  • Vårt speltips: Athletic Bilbao +1,0 mål (Asian Handicap)
  • Odds: 1.73
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

Sevillas möjlig startuppställning:

Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Fernando, Rakitic, Gomez; Suso, En-Nesyri, Ocampos.

Athletic Bilbaos möjlig startuppställning:

Simon; De Marcos, Alvarez, Martinez, Balenziaga; Berenguer, D Garcia, Vencedor, Morcillo; Williams, R Garcia.

 

Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023
nyheter
Unibet har en ny funktion på sin sida. Glennkupongen ger dig färdiga spel inför matcher inom fotboll & ishockey. Rygga självaste Glenn Hysén!
12 september, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar