Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 dec, 2023

Servette – Växjö 5/12: Stream, odds & speltips

Vi går nu in i vår andra förhandsanalys med speltips och odds i CHL, där Servette ställs mot Växjö. Nedsläppet är klockan 19:45 på tisdag.

Det är dags för ännu ett svenskt lag att beträda isen under tisdagen, och det är Växjö Lakers som gör sig redo för bortamatch mot Servette i Schweiz. Vi förser dig med möjligheten till live streaming online samt all relevant information inför matchen. Häng med oss genom hela analysen.

Vad: Servette – Växjö, CHL
När: Den 5/12, kl. 19:45
Vart: Patinoire des Vernets
Speltips: Växjö vinner (2.35 hos Expekt)
Livestream: > Bet365

Växjö vinner

Odds = 2.35
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Geneve-Servette vs Vaexjoe Match Outcome
Match Starts 05/12 19:45
Match avslutad

Inför matchen

 • En tung period för Servette, som dras med både skador och en dålig form.
 • Växjö har byggt upp en strålande form inför detta CHL-möte, med bara en förlust i sina tio senaste matcher.
 • Ett dubbelmöte står för dörren – första matchen ska spelas på Patinoire des Vernets i Schweiz.

Servette – Växjö stream

Streama den spännande matchen från CHL mellan Servette och Växjö. Allt du behöver är ett konto hos Bet365 och en minimuminsättning på 50 kr. Kom ihåg att du inte behöver satsa dina pengar direkt; du kan vänta tills du hittar ett spel eller odds som passar dig bäst. Varför inte kolla igenom våra dagliga speltips från våra experter? Det är starkt rekommenderat. Följ vår enkla guide nedan för att komma igång med live streaming online hos Bet365.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Servette – Växjö

Servette – Växjö speltips

Självklart levererar vi ett speltips som vi varmt rekommenderar för den här matchen, och vi spelar på svensklaget Växjö att vinna under ordinarie matchtid.

Växjö går in i matchen med strålande form, då de endast har förlorat en enda match i sina senaste tio, och den förlusten kom efter straffläggning mot Leksand. Noterbart är att Växjö snabbt återhämtade sig efter förlusten och levererade en imponerande prestation borta mot Luleå, där de dessutom vann utan att släppa in några mål.

Servette har haft det lite kämpigt på sistone och går in i matchen med fyra raka förluster. Defensiven har haft det svårt och har släppt in alltför många mål, vilket tycks indikera en brist på rätt balans i laget. Det har resulterat i att de har sjunkit betydligt i tabellen och nu befinner sig på 10:e plats. Det är en mindre godkänd placering för ett lag som Servette, som faktiskt vann det schweiziska mästerskapet förra säsongen. Det bör noteras att de också har förlorat några viktiga spelare inför den här säsongen.

Vi spelar på att Växjö tar hem segern och tycker om oddset på bortalaget. Vi placerar vårt spel hos Expekt, som erbjuder oss fina 2.35 gånger pengarna. Det blir vårt speltips från kvartsfinalmötet i Schweiz. Vi tror helt enkelt att Växjö är det starkare laget och har dessutom formen på sin sida.

Mer odds & betting inför matchen

Vi rekommenderar också att du tar en titt på våra övriga speltips & odds inför kvartsfinalmötet mellan Servette och Växjö. Alla odds är presterande från Expekt.

Speltips Odds
Växjö -1.5 mål 3.70
Över 4.5 mål 1.65
Rätt resultat: 2-4 21.00
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar