Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 6 sep, 2023

Serbien – Ungern 7/9: Stream, odds & speltips

Då är det dags för landslagsfotboll och vi befinner oss på Stadion Rajko Mitić i Belgrad, där en spännande match utspelas mellan Serbien och Ungern i Grupp G.

Det här är verkligen en seriefinal av rang, med Serbien på andra plats och Ungern i ledning i EM-kvalgruppen. Båda lagen har precis samma poäng, och den enda skillnaden är att Serbien har släppt in ett mål medan Ungern har hållit nollan i samtliga sina matcher. Vi kommer att ta en noggrann titt på matchen, erbjuda speltips, analysera oddsen och diskutera livestreaming. Det kommer bli en riktigt spännande tillställning!

Vad: Serbien – Ungern, EM – Kval
När: Den 7/9, kl. 20:45
Vart: Stadion Rajko Mitić
Speltips: Under 2.5 mål (1.65 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Under 2.5 mål

Odds = 1.65
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
Serbia vs Hungary Match Outcome
Match Starts 07/09 20:45
Match avslutad
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Serbien har två segrar och en oavgjord match inför den fjärde omgången i EM-kvalet.
 • Bortalaget Ungern har uppnått samma resultat, men skillnaden är att de spelade 0-0 i sin oavgjorda match, medan Serbien spelade 1-1 i sin motsvarande match.
 • Detta är en högst spännande match som utspelar sig i Serbiens huvudstad, Belgrad, mellan de två främsta lagen i gruppen.

Serbien – Ungern stream

Gruppfinalen mellan Serbien och Ungern kan du följa via Viaplay. För att kunna se matchen krävs det att du har ett aktivt Viaplay-konto samt en prenumeration på ett sportpaket.

Genom detta får du tillgång till alla de stora matcherna från EM-kvalet och självklart mycket mer än så. Ta chansen att skapa ett konto idag så att du inte missar någon av de spännande stormatcherna framöver.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Serbien – Ungern

Serbien – Ungern speltips

Serbien inledde sin EM-kvalresa med övertygande 2-0-segrar över både Litauen och Montenegro. Därefter stod de inför en något tuffare utmaning på bortaplan mot Bulgarien. Serbien kan vara tacksamma över att de åtminstone lyckades säkra en poäng i den matchen, med tanke på att deras kvitteringsmål kom först i den 96:e minuten via Darko Lazovic. Efter tre matcher har Serbien samlat ihop sju poäng.

Ungern inledde sin EM-kampanj med en stabil 3-0-seger hemma mot Bulgarien. Därefter spelade de oavgjort, 0-0, i en händelsefattig match borta mot Montenegro. I deras senaste match besegrade de Litauen med 2-0 på hemmaplan. Ungern har också sju poäng efter tre matcher, och den mest påtagliga skillnaden mellan lagen inför detta möte är att Ungern ännu inte har släppt in några mål.

Vi förväntar oss en försiktig och målsnål match mellan två starka lag. Båda lagen har visat upp en imponerande defensiv stabilitet. Även om deras offensiver har fungerat acceptabelt, har de inte krossat sina motståndare med höga målsiffror. Därför tror vi att ett spel på under 2.5 mål i matchen är ett passande alternativ när två starka försvarsmurar möts, och lagen sannolikt kommer att ta minimala risker.

Vi har identifierat de bästa oddsen för under 2.5 mål i matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Inför matchen har vi beslutat att anta en defensiv strategi, och som ett resultat har vi identifierat ytterligare alternativ som är värda att noggrant överväga inom denna strategi.

Samtliga odds som presenteras här är hämtade från den välrenommerade speloperatören Bet365.

Speltips Odds
Under 1.5 mål 2.75
Oavgjort 3.60
Oavgjort i halvtid 2.05
EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar