Serbien - Portugal, 27/3: Speltips, odds & inför

Serbien möter Portugal under lördagen.

Under lördagen spelar Serbien – Portugal mot varandra i ett intressant möte i VM-kvalet. Vi ger er ett speltips, odds och inför matchen.

Både Serbien och Portugal vann sina föregående matcher övertygande mot Irland respektive Azerbajdzjan. Nu väntar ett tuffare möte för båda lagen, men med en klar vinnare. Kolla in vårt speltips till matchen!

Ta del av vårt speltips till VM-kvalet mellan Serbien och Portugal med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Serbien – Portugal
När: Den 27/3, kl. 20:45
Vart: Stadio Rajko Mitic
Speltips: Portugal & Under 2.5 (4.00 hos Bet365)
Läs mer om hur du kan streama fotboll på nätet: Streama fotboll online
Domare: Davide Massa

Inför matchen

  • Serbien har inte förlorat på fem matcher
  • Serbien har gjort 1 mål under sina senaste tre matcher, medan Portugal har ett genomsnitt på 1.33.
  • Portugal har inte spelat oavgjort under sina fem senaste matcher.

Speltips inför matchen

Sent under lördagskvällen möter Serbien – Portugal i båda lagens andra match i VM-kvalet. Portugal har en historik av att vara svåra att göra mål mot och har samtidigt ett vapen i världsstjärnan Cristiano Ronaldo på topp. Kan Serbien stå emot mot Portugals offensiv under lördagen?

Serbien kommer in i detta tuffa möte mot Portugal med vind i ryggen. I deras senaste match vann de med knappa 3-2 mot Irland i Belgrad i VM-kvalet. Irland tog ledningen i den 18:e minuten genom innermittfältaren Alan Browne. Serbien vaknade därefter till och lyckades vända matchen till sin egen fördel.

Irland är inget Portugal, utan det kommer att bli svårare i nästkommande match även om det är hemmaplan. De gjorde två mål mot detta Serbien, ett lag som gör få mål framåt.

Rankat femma i FIFA-rankingen är Portugal oerhört revanschsugna på att komma långt i mästerskapet efter VM 2018:s tunga förlust i åttondelsfinalen mot Uruguay med 2-1. Detta Portugal under förbundskaptenen Fernando Santos är svåra att göra mål på med en solid defensiv, samtidigt som de har offensiva pjäser i världsklass.

I deras senaste match i VM-kvalet vann de med 1-0 mot Azerbajdzjan efter ett självmål av bortalaget. Portugal hade svårt att skapa chanser i matchen och Azerbajdzjan gjorde det svårt för portugiserna. Men vinst blev det trots allt och tre poäng.

Vårt speltips

En intressant match mot Serbien och Cristiano Ronaldo utvilad. Nu kommer Portugal att steppa upp sin nivå. Serbien är inte i tillräckligt bra målform för närvarande med endast ett mål i snitt på deras senaste tre matcher. Vi tror att detta inte räcker mot Portugal.

Portugal fick det svårt mot ett lågt stående Azerbajdzjan, något vi tror att de har lärt sig att hantera i mötet mot Serbien. Med Cristiano Ronaldo och Bernardo Silva på varsin kant, och med Ruben Dias i försvaret, tror vi att Portugal vinner denna matchen med något mål.

Vi tror att matchen kommer att det kommer att vara målsnål och att Portugal vinner matchen med något mål och är bra defensivt. Vi spelar därför på Portugal & Under 2.5 mål i matchen med det fina oddset 4.00 på Bet365.

  • Speltips: Portugal & Under 2.5 (Resultat/Totalt antal mål)
  • Odds: 4.00 på Bet365
  • Oddsbonusar

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Serbien – Portugal, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Serbien vinner 4.75
Oavgjort 3.75
Portugal vinner 1.70
Över 2,5 mål i matchen 2.00
Under 2,5 mål i matchen 1.80

Fler speltips

Degerfors – AIK (26/6): Stream, speltips & odds
Degerfors - AIK (26/6): Stream, speltips & odds
Lyckas AIK vinna i den allsvenska återstarten? "Gnaget" ställs emot Degerfors.
25 juni, 2022 | Emil Sandberg
Hammarby – Häcken (26/6): Stream, speltips & odds
Hammarby - Häcken (26/6): Stream, speltips & odds
Seriefinal i Allsvenskan! Ta del av allt inför Hammarby - Häcken på Tele2 Arena.
25 juni, 2022 | Emil Sandberg
Mjällby – IFK Norrköping, 26/6: Speltips & stream
Mjällby - IFK Norrköping, 26/6: Speltips & stream
I ett mittenmöte i Allsvenskan ställs Mjällby mot IFK Norrköping. Odds på en rak Peking seger är en bit över dubbla pengar och får därför vårt speltips.
25 juni, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]