Schweiz - Sverige, 25/5: Speltips & odds inför matchen

Ice hockey helmet with flag of Sweden painted on it. Isolated on white background. Sweden is one of the world's major ice hockey nations.

 

Tre Kronor har fått en mardrömsstart i ishockey VM 2021. Många talar redan nu om ett fiasko för Sverige i turneringen. Förbundskaptenen Johan Garpenlöv håller inte med. Inte undertecknad heller. Ännu finns det tid att reda upp allting.

För Tre Kronor blev det 2 förluster på raken mot 2 av dom svagaste lagen i gruppen.

Till ishockey VM 2021 har Sverige en trupp med en svagare uppställning än vad vi är vana vid. Det är endast 5 spelare från NHL som har anmält sitt intresse. Resten kommer från bland annat SHL och KHL, vilket inte är så illa. Laget är ändå tillräckligt bra för att vinna mot Schweiz.

Vi kommer att spela på en vinst för Tre Kronor i deras 3:e match, där vi förväntar oss en vändning. Vi kommer att spela inne hos Unibet odds i Sverige. Där hittar vi just nu bäst odds för att vårt spel. Vi kommer hålla dig som är intresserad av ishockey uppdaterad med betting under hela hockey VM.

 

Vad: Schweiz – Sverige, Ishockey VM 2021
När: Den 25 maj, kl. 19:15
Vart: Riga, Lettland
Speltips:  Sverige vinner matchen (inklusive övertid) – 2.02 hos Unibet
Se matchen: > Streama Sverige – Schweiz

Inför matchen

  • Sverige har en bättre trupp än Schweiz, där de flesta av spelarna lirar i inhemska National League.
  • Schweiz har fått en drömstart med segrar över Tjeckien och Danmark.
  • Sverige har förlorat båda matcherna inledningsvis mot Danmark och Vitryssland.

 

Schweiz – Sverige speltips

Efter en katastrofal inledning måste Sverige vinna nästan samtliga kvarstående matcher för att delta i VM slutspelet. Det är fullt möjligt. Sverige gick in i turneringen som en av favoriterna, trots ett par uteblivna NHL stjärnor på grund av Stanley Cup slutspelet.

Pressen fanns det och kan mycket väl ha varit en av faktorerna till de uteblivna resultaten. Två nationer som Sverige aldrig tidigare har förlorat mot i VM-sammanhang, Danmark och Vitryssland, tog raka seger under ordinarie tid.

Gruppkemin är ett av de problem som förbundskaptenen Johan Garpenlöv har påpekat:
”Tycker inte att vi, från det vi samlades inför VM, har kuggat i. Vi har inte fått gruppen att komma ihop ordentligt och inte fått det att falla på plats på isen, så vi har en del att göra där.”

Han är också enig om att Sverige borde ha vunnit dessa två matcher.

Motståndet i nästa match blir knappast lättare då Schweiz har spelat bra inledningsvis i turneringen. Med två raka segrar över Tjeckien med 5-2 och Danmark med 1-0 blir de svårslagna. Däremot har Schweiz fortfarande en sämre trupp, så Sverige ska ändå vara favoriter till seger.

Innan VM hade spelbolagen Sverige som klara favoriter till att vinna matchen. Efter förlusterna för Sverige och vinsterna för Schweiz har oddsen vänt till Schweiz fördel, på tok för mycket. I skrivandets stund erbjuds det över dubbla degen på att Sverige går segrandes ur duellen, inklusive övertid. Det oddset finns det ett stort värde i, då Sverige är hungriga, sugna på revansch och kommer att ge allt i detta möte.

 

  • Speltips: Sverige vinner matchen inklusive övertid
  • Odds: 2.02
  • Bettingsida: Unibet

 

Spela på ishockey VM!

Det är knappast svårt att hitta till svenska bettingsidor som erbjuder bra odds på ishockey VM. Det är flera sidor som har lagt till ishockey som kategori. Där kan du snabbt och enkelt hitta till alla matcher som spelas inom närtid.

Denna gång har vi valt att tipsa våra läsare om att spela hos Unibet Sverige. Det är en oddssida som alltid har höga odds på de matcher som är extra intressanta för Sverige.

 

Andra nyheter

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson