Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 24 maj, 2021

Schweiz – Sverige, 25/5: Speltips & odds inför matchen

Schweiz – Sverige, 25/5: Speltips & odds inför matchen

Tre Kronor har fått en mardrömsstart i ishockey VM 2021. Många talar redan nu om ett fiasko för Sverige i turneringen. Förbundskaptenen Johan Garpenlöv håller inte med. Inte undertecknad heller. Ännu finns det tid att reda upp allting.

För Tre Kronor blev det 2 förluster på raken mot 2 av dom svagaste lagen i gruppen.

Till ishockey VM 2021 har Sverige en trupp med en svagare uppställning än vad vi är vana vid. Det är endast 5 spelare från NHL som har anmält sitt intresse. Resten kommer från bland annat SHL och KHL, vilket inte är så illa. Laget är ändå tillräckligt bra för att vinna mot Schweiz.

Vi kommer att spela på en vinst för Tre Kronor i deras 3:e match, där vi förväntar oss en vändning. Vi kommer att spela inne hos Unibet odds i Sverige. Där hittar vi just nu bäst odds för att vårt spel. Vi kommer hålla dig som är intresserad av ishockey uppdaterad med betting under hela hockey VM.

Vad: Schweiz – Sverige, Ishockey VM 2021
När: Den 25 maj, kl. 19:15
Vart: Riga, Lettland
Speltips: Sverige vinner matchen (inklusive övertid) – 2.02 hos Unibet
Se matchen: > Streama Sverige – Schweiz

Inför matchen

  • Sverige har en bättre trupp än Schweiz, där de flesta av spelarna lirar i inhemska National League.
  • Schweiz har fått en drömstart med segrar över Tjeckien och Danmark.
  • Sverige har förlorat båda matcherna inledningsvis mot Danmark och Vitryssland.

Schweiz – Sverige speltips

Efter en katastrofal inledning måste Sverige vinna nästan samtliga kvarstående matcher för att delta i VM slutspelet. Det är fullt möjligt. Sverige gick in i turneringen som en av favoriterna, trots ett par uteblivna NHL stjärnor på grund av Stanley Cup slutspelet.

Pressen fanns det och kan mycket väl ha varit en av faktorerna till de uteblivna resultaten. Två nationer som Sverige aldrig tidigare har förlorat mot i VM-sammanhang, Danmark och Vitryssland, tog raka seger under ordinarie tid.

Gruppkemin är ett av de problem som förbundskaptenen Johan Garpenlöv har påpekat:
”Tycker inte att vi, från det vi samlades inför VM, har kuggat i. Vi har inte fått gruppen att komma ihop ordentligt och inte fått det att falla på plats på isen, så vi har en del att göra där.”

Han är också enig om att Sverige borde ha vunnit dessa två matcher.

Motståndet i nästa match blir knappast lättare då Schweiz har spelat bra inledningsvis i turneringen. Med två raka segrar över Tjeckien med 5-2 och Danmark med 1-0 blir de svårslagna. Däremot har Schweiz fortfarande en sämre trupp, så Sverige ska ändå vara favoriter till seger.

Innan VM hade spelbolagen Sverige som klara favoriter till att vinna matchen. Efter förlusterna för Sverige och vinsterna för Schweiz har oddsen vänt till Schweiz fördel, på tok för mycket. I skrivandets stund erbjuds det över dubbla degen på att Sverige går segrandes ur duellen, inklusive övertid. Det oddset finns det ett stort värde i, då Sverige är hungriga, sugna på revansch och kommer att ge allt i detta möte.

  • Speltips: Sverige vinner matchen inklusive övertid
  • Odds: 2.02
  • Bettingsida: Unibet

Spela på ishockey VM!

Det är knappast svårt att hitta till svenska bettingsidor som erbjuder bra odds på ishockey VM. Det är flera sidor som har lagt till ishockey som kategori. Där kan du snabbt och enkelt hitta till alla matcher som spelas inom närtid.

Denna gång har vi valt att tipsa våra läsare om att spela hos Unibet Sverige. Det är en oddssida som alltid har höga odds på de matcher som är extra intressanta för Sverige.

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar