Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 13 maj, 2021

Schalke – Eintracht Frankfurt, 15/5: Speltips & stream

Eintracht Frankfurt – Mainz, 9/5: Speltips & stream

Tabelljumbon Schalke 04 har ingenting att spela för. De har redan åkt ur Bundesliga, när de tar emot Eintracht Frankfurt som krigar om en topp 4 placering.

Det ryktas om att Schalke har gjort upp en plan med supportrarna, i och med att laget redan har blivit nedgraderade. Schalke har sedan dess spelat en mer attraktiv och offensiv fotboll. Det finns anledningar till det.

Eintracht Frankfurt har tappat placering och mark i och med att de bara har tagit en poäng på de två senaste ligaomgångar. Lagen har en enorm tyngd offensiv så mål kommer de garanterat att göra.

Fast det kan lika gärna bli Schalke som nätar först. Båda lagen kommer ge allt direkt från start.

Då är chansen stor att vi får se ett tidigt mål också.

Vad: Schalke – Eintracht Frankfurt, Bundesliga
Avspark: Den 2021-05-15, kl. 15:30
Vart: Veltins-Arena
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Mål före 21:00 (Odds: 1.83 hos Bet365)

Se Schalke – Eintracht Frankfurt stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från Bundesliga. Det innebär naturligtvis att du kan se Schalke – Eintracht Frankfurt på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Schalke – Eintracht Frankfurt live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Bundesliga!

Speltips & odds

Dealen som Schalke ryktas ha skapat med sina supportrar är att de kommer bjuda på den mest underhållande fotbollen som de är kapabla till. Det ryktet kan verkligen bekräftas baserat på hur Schalke har spelat sedan de matematiskt åkte ur Bundesliga. Positionerna har flyttats fram och laget anfaller med på tok för många spelare i sina anfall. Detta leder så klart till en hel del insläppa mål. Men det får vara. Publiken och supportrarna ska underhållas.

Senast mot Hertha Berlin saknades hela 15 spelare på grund av skador och Covid 19. Ändå blev det Schalke som gjorde matchens första mål efter 6 minuter. Schalke försökte bjuda på ytterligare mål men straffades med 2 mål bakåt i stället. Detta var ingen tillfällighet. I matchen innan mot Hoffenheim gjorde Mark Uth i Schalke matchens första mål efter 12 minuter. Schalke hade en 2-0 ledning i pausvilan men tappade matchen till 2-4.

Samma sak kommer Schalke att försöka sig på när Eintracht Frankfurt står på andra sidan planen.

Taktiken kan lyckas igen. Fast det kan lika gärna bli ett tidigt insläppt mål också.

Det är bara Bayern München och Dortmund som har gjort fler mål än Eintracht Frankfurt i Bundesliga. Eintracht Frankfurt har en vass offensiv som dessutom måste leverera i de två kvarstående matcherna. Precis ovanför Eintracht Frankfurt ligger Dortmund på en fjärde plats, med en poäng fler.

4:e platsen i tabellen ger som bekant en Champions League biljett. Så Eintracht Frankfurt är taggade till tänder och kommer att vilja rivstarta detta möte.

Efter att ha torskat mot Bayer Leverkusen samt kryssat hemma mot Mainz är Eintracht Frankfurt rejält revanschsugna.

Detta lutar mot att bli ett målregn.

Linan på det första målet i matchen är satt på matchminut 21:00. Både Schalke eller Eintracht Frankfurt kommer att gå på för fullt från avspark.

Något av lagen borde klara av att näta innan dess.

  • Vårt speltips: Mål i matchen före minut 21:00
  • Odds: 1.83
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Schalkes möjlig startuppställning:

Fahrmann; Oczipka, Mustafi, Sane; Schopf, Harit, Flick, Raman; Uth; Hoppe, Paciencia.

Eintracht Frankfurts möjlig startuppställning:

Trapp; Tuta, Hinteregger, N’Dicka; Durm, Sow, Ilsanker, Kostic; Kamada; Silva, Jovic.

Andra nyheter:

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar